θα φερω Riccia σε ταπερ με μερικες γαριδες οποιος θελει να φερει σακουλακια
|
Παράθεση:
|
δεν ξερω ποσες ειναι γιατι τις επιασα μαζι με την riccia οποιος τις βρει τις περνει :)
|
Μπράβο βρε Γιάννη κι εγώ μόλις κλάδεψα και βγήκαν 10 σακκουλάκια κλαδέματα, όποιος προλάβει λοιπόν, δεν φτάνουν για όλους.:)
Χαραμάδας+νιάτο+Χαραμαδάκι red rubin drbig tsoum ΤΑΣΟΣ bokostas zipo georgis4 paco Χ.Α.Ρ.Η.Σ Prokroustis posidwnas olga panos1972 QS-Plan Κλεόβουλος Alex_Salonica giler84 giannisaek nikosm1 kingrim+Κικη+Μωρο 1 με καροτσι jiraiya+Θαλεια+ Μωρο 2 με καροτσι diaton101 stavrakisFR+αρραβωνιαστικια kwstas arta:smt041 tdinosauros (επιτέλους, θα γνωρίσουμε "την Άρτα και τα Γιάννενα"):razz::grin: Kotsos po-pay και fofaki snakepanos+2 φίλοι maikl(+lingistis???)?? xb307 mcxatz mikesym tageo+1 φίλος vassime Έκλεισα όλη την έξω μεριά προς το STER, και πάλι δεν βλέπω να χωράμε. Δώστε μας το Παλέ.:D |
ΕΕΕ!
Ξαναλέω! Δεν έχουμε 2010!:D |
Θα φερω κι εγω κλαδεματα του Δημητρη (aquaman).
Πεντε σακουλακια Eleocharis parvula, Sagittaria subulata και Myriophyllum brasiliensis. |
Κωστα κανενα Pogostemon αν εβγαλες κρατα το για μενα :) :) :) :) :)
τηλεμαχε δεν καταλαβα τι θελεις να πεις εσυ θα ερθεις τελικα δεν ειναι τπτ ενα κτελ θα παρεις μετα καραβι μετα ΤΑΧΙ μεχρι σταθμο λαρισης μετα τρενο μεχρι Θεσ/νικη μετα θα παρεις το αστικο με το νουμερο 3 θα σταματησεις στην σταση Εμπορικο Μακεδoνια και 300μετρα μετα ειναι το λες αμις αμα δεν θελεις να περπατησεις πες να ερθω να σε παρω απο την σταση |
Παράθεση:
|
aaaaaaaaaaaaa ok
|
αντε παιδια να ετοιμαζομαστε μην γραφετε τετοιες ωρες!!!
|
παιδια θα ερθω κ εγω, μονο ωρα να μου πειτε κ κανενα κλαδεμα....
|
Εντάξει Τηλέμαχε :) εμείς εδώ είμαστε λίγο καθυστερημένοι :grin::grin:
Με την αναγγελία της κοπής της πίτας θ' ανοίξει νέο ποστ ;) |
12 η ωρα θα δεις καμια 50 αρια ατομα θα μας καταλαβεις :D
|
Στις 12 έξω από το μαγαζί απέναντι από τα μπόουλιγκ.
|
Παράθεση:
|
Θα εχω και ενα Tetra Ex 700 ολοκαινουριο αν το θελει κανενας...
|
φερτο Μιχαλη το θελω
εκτος αν κανει θορυβο η το εχεις σε αντιστοιχο eheim |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
:smt022:smt022:smt022
Nα παρει...ειπα να κλεισω τα ματια μου καμια ωριτσα για να ειμαι κυριλε στον καφε και ξυπνησα τωρα.... |
Παράθεση:
Θεσσαλονίκη είστε;) Δεν πειράζει!:p |
Αυτο ειναι μια αληθεια Τηλεμαχε,λες να οργανωθει καφες και για την επομενη Κυριακη??
Αποκλειεται!:D:D |
7 Συνημμένο(α)
Χασατε ....παιδια κριμα.Ο καιρος τελειος,η παρεα μεγαλη ολος ο καλος ο κοσμος παρων...:D
|
Πραγματικά πολύς κόσμος στη σημνερινή συνάντηση με ωραία λιακάδα και όμορφη ατμόσφαιρα.
|
Στις 2 τελευταιες φωτο ο Μακης ειναι?
Που καθεται? Πανω στα κουλουρακια? |
κλωσαει parvula:D
|
Α να μη ξεχασω τις ευχαριστιες μου στα παιδια που μου εφεραν γαριδουλες και ξιφοφορινες....bokosta,yannisaek,paco(Κωστα,Γιαννη ,Βασιλη) ....κι αν ξεχναω καποιον ας με συνχωρεσει...;)
Ο lingistis εχει κοκκινη απο μενα(απ'ευθειας....) που ειπε οτι δε θα ερθει γιατι δεν το αφηνε η Ολγα του και μ'εβαλε φωτιες στο σπιτι(λεμε τωρα....):D αν ηξερα οτι βγαζει τετοιες φωτο το κινητο θα εβγαζα πιο πολλες .... |
Καλα, χαμός εγινε σήμερα! Δυστυχώς δεν μπορεσω να κατσω και πολύ αλλα εστω και αυτά τα 10 λεπτά τα ευχαριστήθηκα!!!
Να ευχαριστήσω τον Paco γιας τις γαριδούλες του! Τωρα σε λίγο φευγω για την συνάντηση εδώ στα Γιάννενα!!! Ζηλια ψώρα! :P |
Xα! Επισης παρατηρησα στην τεταρτη φωτο οτι η κοπελα κλεινει το αυτι της..
Ποιος καθοταν διπλα της????????:D:D Δεν τολμω να μαντεψω.... |
Παράθεση:
Μακαρι να σε πεταξουν στην λιμνη......:smt041:smt041 |
o ΧΑΡΑΜΑΔΑΣ με τον ΧΑΡΗ τι ρωτας και εσυ τωρα......
------------------------- Ενα μπραβο και στον πετκουμουλους που αλλη μια φορα ηρθε με δωρακια αν και εγω δεν σε συμπαθω γιατι εχεις γινει παλιοχαρακτηρας......... αλλα πρεπει να λεμε και τα καλα.... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Σαν να το βλεπω μπροστα μου τωρα.....:D
|
αλλη μια συναντηση γεματη κοσμο σακουλες με κλαδεματα και οχι μονο,πολυ συζητηση,πολλα μωρα:D και πολυ καφε!!!!!
ενα μεγαλο ευχαριστω στον petcumulus που παντα μας τρελενει με τα δωρακια του!!!! Παράθεση:
|
9 Συνημμένο(α)
Επειδή ζητήθηκε βάζω από το αρχείο που έχω κάποιες φωτογραφίες για να μάθουν οι καινούργιοι που έρχονται στις συναντήσεις τους παλιούς, μόνο που το αρχείο μου είναι φτωχό. :(
Οι φωτογραφίες που έβαλα είναι παλιές γιατί οι σημερινές δεν βοηθούν καθόλου. zw |
.....δεξι ποδι,αριστερο ποδι ,....γραψε και τα φυτα που εχουν οι σακουλες...:D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:10. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board