Σου το έχω ξαναπεί για την οργάνωση και την καθαριότητα που έχεις, οπότε κάθετι παραπάνω θα είναι περιττό.
Αλλά η 3η φωτό που φαίνεται το ενυδρείο με σεληνόφως (moonlight) είναι όλα τα λεφτά... ΕΥΓΕ !!!!!!:D:D:D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ειναι φιλε εχεις δίκιο! Το φωτιστικο ειναι απίστευτο και εχει να δωσει πολλά πιστεύω ακόμα! |
γεια σου ρε Νικο με το κοσμιμα σου!!!!! μπραβο ρε φιλε καθε φωρα και ποιο γοιτευτικο!!!
|
Μπραβο ρε Νικολα!!! Υπεροχο!!!
Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Μας εβγαλες τα ματια.....:D
|
υπέροχο Νίκο!!!!!!
|
νικο το καπακι του σκιμμερ ειναι βρωμικο. Δεν ξερω αν το εχεις δει αλλα στην φωτο φαινεται με γυμνο μάτι.
σε παρακαλώ κάνε κάτι γιατί χτυπαει |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Να εισαι καλα και να χαιρεσαι το στολίδι σου! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
καλά μου κάνεις :D οποτε γουστάρεις Σάββατο πρωί,ρίξε μια φωνη και ερχομαι να το κάνουμε μπιμπελό!:grin: |
Καλησπέρα σε όλους!
εχθες ειχα συντήρηση στο ενυδρείο με αλλαγή 100 λίτρ. νερο! Αργά το βράδυ εκανα μετρησεις : Θερμοκρασία 26.8 Αλατοτητα 1.027 Αμμωνία 0 Νο2 0 Νο3 2.5 Φωσφορικά 0 στο φωτομετρο Πχ 7.8 Κχ 7.8 Ασβέστιο 440 Μαγνήσιο 1.440 Co2 75/φυσαλ. το λεπτό Στην συνεχεια έβγαλα δυο φωτο με την ancora που της άλλαξα θεση και φαίνεται να ειναι καλυτερα εκει! http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psiqg8erri.jpg http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psngequweg.jpg |
για σου ρε Νικο μερακλη μεχρι και η eyphilia προτοκλασατη ειναι!!!! :D:p:D
|
2,5 No3;;;;;;Ντροπη!!!!!χαχχαχαχ
Γεια σου ρε Νικο με το καμαρι σου!!!! |
¶ψογος!!!!
|
Παράθεση:
χαχαχαχαχαχα! ευχαριστώ λεων! να είσαι καλά φιλαράκι μου! |
Παράθεση:
ευχαριστώ γιαννη να είσαι καλά φιλαράκι μου! τώρα καθάρισα και εγώ από κυανό και έχω να ρίξω κανένα δίμηνο πηγή άνθρακα! |
Παράθεση:
|
Νικόλα καιρό έχω να σου γράψω.
τι ενυδρειό σου είναι υγιέστατο πολύ το χαίρομαι. Δεν είναι τυχαίο ότι από την αρχή όλα ήταν στην λεπτομέρεια. Σε λιγο καιρό θα είναι έτοιμο για διεθνή διαγωνισμούς! |
αψογο ενυδρειο, να το προσέχεις να το απολαμβανουμε.
|
Μπράβο Νίκο φοβερό
|
Μπράβο φιλαρακι, +-3+-3+-3
|
Εκπληκτικο!!!!!!!!!!!!
|
Παράθεση:
Δόξα το θεό το ενυδρείο παει πολύ καλα και αυτο με κάνει πολύ χαρούμενο! |
Παράθεση:
Να ειμαστε καλα να συνταξιοδοτηθούμε ρεεφαδες!:D |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:25. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board