φτιαξατε τελικα καπου στο φορουμ,παρουσιαση των ενυδρειων με στοιχεια για τα ψαρακια -φυτα κλπ που χρησιμοποιησατε?
|
|
Παράθεση:
το δευτερο μου αρεσει περισσοτερο. (να ρωτησω κατι λιγο ασχετο..ψηφοφοριες στο φορουμ,μπορουν να γινονται σε καποια τοπικ?υπαρχει δηλαδη η δυνατοτητα δημιουργιας δημοσκοπισης? μαλλον οχι αλλιως θα ειχα δει,αλλα ειπα να ρωτησω) |
Δημοσκόπηση αν δε θυμάμαι κάτι λάθος μπορεί να δημοσιευτεί μόνο από συντονιστή και πάνω. Μην ξεχνάς ότι η κρίση αυτών των δύο ενυδρείων έγινε από έναν ειδικό με βιοτοπικά κριτήρια πρωτίστως.
|
Παράθεση:
Επρεπε να εκμεταλευτω την προσωπικη γνωριμια και να ζητησω "λαδωμα" για την αναδειξη του νικητη........... |
Θα σας τα δώσουμε με δόσεις από εδώ και πέρα κύριε!
|
Παράθεση:
γενικα μιλησα,για αλλα θεματα.. |
Παράθεση:
που ειναι αυτο το μπλουζακι? :confused::cool: (ο καθενας με τον πονο του! :D:D) |
Και έλεγα τι έχω ξεχάσει στο πορτ μπαγκάζ! Θα στο φέρω ρε, αλλά μόνο αν πάμε για καφέ!
Όσο για το ξύρισμα μόνο με εντολή εισαγγελέα! Μόνο αν θέλετε πινελιές, για full face ξεχάστε το! |
Ασε τα ξυρισματα τοτε θα φερω τσιμπιδακι για τα φρυδια να στις βγαλω μια μια!! Δε ποναει μη φοβασαι!!
:smt047 |
|
ενταξει ρε παιδια,το καταλαβα :D
|
|
αχαχαχαχαχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!! :smt082:smt082:smt082
|
Αν συνεχισετε να σπαμαρετε θα φατε και οι 2 καρτουλα...
|
|
Κι εσυ για καρτα πας...
|
:smt044:smt044:smt044:smt044
|
|
τι φτιάξαμε ρε οι π*****δες..χαχαχαχαχαχ
|
Αν και καθυστερημενα, συγχαρητηρια κι απο μενα για τα βραβεια και κυριως για τη συμμετοχη και την προσπαθεια.
|
George σε χάσαμε τελείως εσενα....ευχαριστούμε ...:D
|
Συγχαρητήρια και από εμένα παιδιά.:smt039 Πέρασα και τα είδα από κοντά:smt119. Αν και δεν γράφο συχνά σας παρακολουθώ και παίρνω αρκετές γνώσης για το χόμπι μας. Η προσπάθεια όλον ανταμείφθηκε επάξια διότι στην χώρα μας δεν έχει αναπτυχθεί η ενασχόληση και η έρευνα πάνω στα ενυδρεία και είμαστε μακρά πίσω από άλλες χώρες. Μπράβο διότι η εποχή αυτή δεν ευδοκιμεί τέτοιες οργανώσεις
|
Να γραψω και εγω με την σειρα μου καπως αργα , Συγχαρητήρια και από εμένα παιδιά,, ήσασταν αψογη ολοι σας .
Παντα τετοια ,,αν και δεν ειναι η πρωτη φορα,,να υπαρξουν και αλλες στο μελλον. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:00. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board