Παράθεση:
|
Κρίμα που δεν θα μπορώ να είμαι μαζί σας αυτή τη φορά. Σας εύχομαι να περάσετε καλά και λυπηθείτε λίγο και αυτούς που κάνουν δίαιτα γιατί πολύ στη μάσα το έχετε ρίξει.Καλή διασκέδαση και ελπίζω να τα πούμε την άλλη φορά.!!!!!!!!!
|
εχει ανοιξει και στα μερη μου ενα καλο μαγαζι με κρεατικα, παιζει και after ταυτοχρονα!(Μανώλη, με πιανιεεεςςςςς? )
|
Παράθεση:
|
που στα μερη σου? Αλικιανο ?
Παιδια εγω εκτος Χανιων δεν..... ------------------------- Α ξέχασα να πω οτι οποιος μπορει ας φερει μερικα κλαδεματα.....;) Το νεο 400αρι δεν γεμιζει ευκολα...... Επίσης χαριζονται λελεουπι...... και cyprichromis (1+3) ...... |
λοιπον μετα απο πολυ δημοκρατικες διαδικασίες ανακοινώνεται οτι το προγραμμα για σημερα εχει ώς εξής:
Χαλκινα (δίπλα στον ιστιοπλοικό), 9:00. τυχών ενστάσεις κατατίθενται αυτοπροσώπως. xixxixixix |
Παράθεση:
|
οκ......ζητω η δημοκρατια!!
|
σουπερ καλοκαιρινός διαγωνισμός... μόνο για Χανιώτες!
προτείνετε το πιο δροσερό μέρος για την μηνιαία συνάντηση ... της Παρασκευής. Κριτήρια: εύκολη πρόσβαση (καλη η Γαύδος αλλα παει μακριά) ησυχία, ανοιχτός χώρος (οχι ζωντανή μουσική) καλο φαγητό (προαιρετικά) η πιο πρωτότυπη ιδέα κερδίζει! express yourself! |
Παράθεση:
Εύκολη πρόσβαση: ΚΑΛΥΒΕΣ. Πολύ κοντά στον κόμβο της Εθνικής Ησυχία: Όση θέλουμε να έχουμε εμείς Ανοιχτός χώρος: Δίπλα στην πισίνα. Μια χαρά ανοιχτός χώρος μου ακούγεται Καλό φαγητό: Ξέρεις πόσες ταβέρνες έχουμε που παραδίδουν φαγητό??? Από πρωτοτυπία σκίζω....... :cool: Υ.Γ. Δεν φέρνεις και εκείνα τα μαύρα tetras????? :rolleyes: |
Παράθεση:
Πισίνα;;;... δικιά σου με νερό:confused: |
για ξαναπες αυτο με την πισινα......:rolleyes:
Τωρα μολις γυρισα απο το Καζιμι..... Το μονο σιγουρο ειναι οτι το κριτηριο 3 το πληρει....... Οπου θελετε εγω μεσα.....!!!! |
Παράθεση:
Τι είναι το Καζίμι αρχηγέ; μήπως ήθελες να γράψεις κάτι άλλο:D Τώρα αν γουστάρετε πισίνα έχω κι εγώ μια πρόταση... |
εντος πολεως μονο.....
Παράθεση:
|
Μωρέ στο τσακ δεν την έχω φυτέψει.................. :D:D:D
|
καλη μου φαίνεται η πρόταση αλλα δεν ξέρω αν ειναι κατάλληλη για την συνάντηση του συλλόγου. Ας μείνουμε μέσα στα Χανιά. Εκκρεμεί το μαγαζί που έλεγε και ο Ηλίας την προηγούμενη φορά δίπλα στο μικρό καφέ. Ελπίζω μέχρι την Πέμπτη να έχουμε καταλήξει.
|
ουφ...κουραστηκα....Ηλια, να κάνουμε ενα timeout και συνεχιζουμε? :-p
|
οχι time out πλεον!!!! Καζιμι...... Πρεπει να δεις giorgio την μεγαλη τους ποικιλια.....
Θα δακρυσεις..... |
Παράθεση:
|
:smt041έκλεισε για Καζίμι (κουμ καπί) -δίπλα στο μικρό καφέ
9.00:D |
giorgio μη φας.....:grin::grin:
|
δεν εχω ιδεα αν ερθω καθοτι μολις σχολασα και στο εργαλειο αναψε κοκκινο λαμπακι σημερα!
|
Για αυτους που δεν ηρθαν......
Α-Π-Ο-Υ-Σ-Ι-Α !!!! (Τελειωσαμε κατα τις 2:00 αυτη τη φορά οποτε δεν υπαρχουν δικαιολογιες.....:grin:) |
Λοιπόν για να ακουω ιδεες.......
|
τι λετε για bigaza-----> το τουρκικο στο Γαλατά?
|
mambo-->mylo-->krepa-->doyleia
τα πριν κανονιστε τα εσεις και ενημερωστε :p |
Αυτή την φορά, όπου και να κανονίσετε, θα είμαι παρών.............
Μέρος και ώρα πείτε μου, και θα σας βρω........... :D:D:D |
μεσα για bigaza.... Ειρηνη θα αναλαβεις να κλεισεις τραπεζι?
32280 :grin::grin: |
αν συμφωνείτε ολοι οκ
εκλεισε 9,30 bigaza. Κανονίστε να μην αργήσετε!zw |
Θα κανουμε τιποτα την Παρασκευή ?
------------------------- ---------------------------------- :confused: kανεις ? |
Δεν πάτε να βρείτε τον Νίκο ;
:D:D:D |
ποιον Νικο?:confused:
|
Τον πρόεδρο :D
|
Εχουμε προεδρο ρε Γιωργο ????? :grin: :grin:
Εγω ενα χρονο που ειμαι εδω μεσα προεδρο ακουω και προεδρο δεν βλεπω......:grin: Δεν εχει τυχει να τον γνωρισω...... Εσεις τον βρηκατε ...........? (αυτο εχει σημασια.....:rolleyes:) -------------------------------------------------------------------------- Που ειναι οι Χανιωτες βρε παιδια........? Αντε να μαζευομαστε τωρα που χειμωνιαζει........ Εναν ενα πρεπει να σας φωναζω ? Λεωνιδα.......Μανο......Γιωργο......Νικο (mastronik)........Ειρηνη..... που ειστε οεο? |
Όχι zw
|
θα πάμε για καφεδάκι; αν ναι ειδοποιήστε :D
|
πολυ πεσμενη η ομαδα......γιατι?
Θα παμε θα παμε.... |
Παράθεση:
|
ναι ακουσα ότι τους εχει παρει εργολαβια τους elliwel στα Χανιά.....
Εικαζεται οτι θα επεκταθει και εκτος Χανιων......:smt032:smt080 |
Θα κανουμε τιποτα αυριο ?
Προτείνω ασωτο ....... Για δηλώστε παρων.....ποιοι ειναι μεσα ? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:47. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board