ωραιο κομματι εβαλες στο βιντεο! :smt023:smt023 τωρα το ακουσα!
|
Παράθεση:
|
όντος ζούγκλα το έκανες μπράβο Αρτεμις
και οι γαρίδες πανέμορφες. |
Παράθεση:
|
..
Αρτεμισια ευχαριστω για την πληροφορια:p
bloskas σ ευχαριστω επισης!! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Η δικές μας πως τις βλεπεις σε τι grade ειμαστε; Θα κοκκινίσουν κι αλλο να ξερεις, αν δεν ρίχνεις λιπασματα θα δεις κι άλλη διαφορά. |
Παράθεση:
Τώρα αν θελήσω ποτέ ενυδρείο τούμπανο στα φυτά με χρώματα και ιστορίες δεν θα βάλω μέσα τίποτα ζωντανό ;) Μακάρι να πάνε πολύ καλά και να έχουν τέλειο χρώμα, γι αυτο δεν πήρα και πολλές δεν είναι σωστό να κάνεις πειράματα με τα ζωντανά .Είδα και τις παραμέτρους πριν καταλήξω , να δώ τι μου είναι εύκολο για να ζούνε αυτές καλά και εγώ καλύτερα :D:D |
Νόμιζα ότι έπιασα ψείρες .... :smt120:smt120 αλλά τελικά είναι τα μωρά μου απο τις γαρίδες :D:D:D
και μία φωτό ;) επιτέλους η ρίζα βούλιαξε :) http://www.aquatek.gr/rimages/albums...psaogq4pzw.jpg |
Τι ομορφιές! Γλυκούλια
|
Παράθεση:
|
Δηλαδή δεν είναι αυτά που είδα τα γαριδακια?
------------------------- Μόνο τα σαλιγκάρια έβλεπα? |
Παράθεση:
|
Οκ αυτό νόμισα ότι είδα. Συγκινητικό όμως,ε?
------------------------- Όχι τα σαλιγκάρια κάνουν μπαμ. Γαρίδες είδα. |
Παράθεση:
|
Αν θυμάμαι καλά και στη λίμνη είδες μωρά αλλά αυτά είναι δίπλα σου!
|
Παράθεση:
|
Artemisia να σου ζησουν οι γαριδουλες , γιατι σιγουρα καπου θα υπαρχουν μεσα στο ενυδρειο...
αλλα νομιζω τις μπερδεψες με infusoria.. τουλαχιστον απ οσο μπορω να διακρινω. |
Παράθεση:
|
η infusoria μονο για καλο υπαρχει , τρεφονται και οι γαριδες με αυτην.
σε γαριδαδικα με ramshorns , παντα ειχα infusoria.... οι υπαιτιοι ειναι τα ramshorns... αν μπει ψαρι μεσα ,απλα θα παψεις να την βλεπεις... εγω μεγαλωνα γοννους σε γαριδαδικα :D |
Παράθεση:
Παντως ότι και να είναι θα φανεί σε μερικές ημέρες ;) |
ειτε το προσεχεις, ειτε οχι , αυτες θα βγουν :D
θα τις καταλαβεις τις γαριδουλες, ειναι πιο μεγαλουτσικες και δεν πανε σαν τρελες.... |
http://images.tapatalk-cdn.com/16/01...cbf087bc61.jpg Τα γαριδάκια μου [emoji2]
|
Χα χα σχεδόν φοβάμαι να ενθουσιαστώ😁😁😁😁
|
Παράθεση:
|
άρχισαν να σουλατσαρουν κιόλας.
μπράβο Αρτεμις |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Άντε να σου ζήσουν μολις πάρουν και χρωματακι ειναι καταπληκτικές, εγω κάθομαι και τις χαζεύω μου αρεσει οταν ειναι 2-3 διαφορετικο μεγεθος και σουλατσάρουν μαζί.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board