Παράθεση:
|
Μην αγχώνεσαι.
Κάνε μια αλαλγή νερού στο σύστημα σου, και βάλε σχεδόν διπλή δόση prime για αρχή. Θα βοηθήσει. Βρές μπόλι όπως σου είπαν, και κόψε τα πολλά ταίσματα. Αν δεν μπορείς να βρεις άμεσα, προμηθεύσου ένα μπουκαλάκι βακτήρια του εμπορίου και ξεκίνα να δοσολογείς. |
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Βασίλη μην ανχόνεσαι...κάνε συχνές αλλαγές και κόψε το τάισμα που είπαν τα παιδιά.Τα ψαράκια δεν θα πάθουν κάτι.
Στην θέση σου θα πήγαινα να πάρω ένα μπουκαλάκι βακτήρια μέχρι να βρείς να μπολιάσεις. Αν κάνεις σωστά τα βήματα που είπαν τα παιδιά τα ψαράκια δεν θα πάθουν τίποτα ;) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
σε κανονικές συνθήκες πόσο τροφή πρέπει να ρίχνω ??? 1 flakes ανά ψάρι περίπου? η λίγα flakes να τα θρυμματίζω?
|
Εγώ τα julies μου έχω δει ότι τρώνε αρκετά.Τα multies όχι τόσο πολύ.
Γενικά ταϊζω γενεόδωρα απο τις διαφορετικές τροφές.Τα julies υπολόγισε ότι μου τρώνε γύρω στα 6-7 μπορεί και παραπάνω flakes μεσαίου προς μικρού μεγέθους. Βέβαια έχω και τεράστιο φίλτρο αλλά κάνω και συχνές αλλαγές νερού. |
Παράθεση:
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.;) |
Να ευχαριστήσω το (yiobi) που μου έδωσε μπόλι απο το ενυδρείο του!!! λοιπόν πήρα απο τον yiobi ενα μπλέ σφουγγάρι απο το ενυδρείο του καθώς και (βρώμικο)νερο απο το φίλτρο του, έστυψα το σφουγγάρι μεσα στο ενυδρείο μου έριξα και αρκετό απο το βρώμικο νερο μεσα και στην συνέχεια έκοψα το σφουγγάρι που μου έδωσε και το έβαλα μεσα στο φίλτρο μου. ένα κομμάτι το έβαλα κάτω απο το μπλέ το δικό μου και ένα κομμάτι το έβαλα κάτω απο την αντλία φαίνεται στην φωτογραφία. καλα τα έκανα?????
|
Παράθεση:
|
2 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Θα ξεθολωσει δεν ειναι τιποτα αυτο μην φοβασαι
|
να κάνω πάλι μέτρηση αμμωνίας η θα φάω όλα τα τεστ γρήγορα?? τώρα που εχω πρόβλημα κάθε πότε να κάνω τεστ?
|
Παράθεση:
μετά από 24 ωρες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, υπομονή φίλε μου, δεν είναι "εβρασε η κατσαρόλα, βάζουμε τα μακαρόνια, έτοιμη η μακαρονάδα" |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Η μούργκα θα κάτσει κάτω εντός ολίγων ωρών.
Πιστεύω έκανες καλή δουλειά με το μπόλι. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
:D:D:D |
Παράθεση:
ΑΝ δεις ότι έχεις κατακαθούμενη μούργα στον πάτο του ενυδρείου για καιρό και δεν φεύγει, πάρε ένα κυκλοφοριτάκι και βάλτο να βαράει για λίγες μέρες προς τον πάτω να σηκωθεί να πάει στο φίλτρο σιγά σιγά. |
Παράθεση:
|
Να κάνεις. Ήδη πρέπει να έχει φανεί η διαφορά.
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Περίμενε χωρίς να ταΐζεις.
Τα ψάρια πως συμπεριφέρονται? |
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Βλέπω τα νιτρικά μου λίγο ανεβασμένα. Πιστεύω πως κάτι γίνεται. Εσείς τι λέτε?
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:39. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board