Παράθεση:
Μεχρι να φανε τα σαλιγκαρια, ζητω που καηκαμε |
Θα σας απαντουσα κυριε μου αλλα θα τραπηδηξουμε το θεμα...:smt026
Απο κοντα τα λοιπα. :smt062 |
Εχουμε δωσει ονομα στο καφε για την κρατηση;
|
χεχε πιστεψε το οταν ερθεις θα καταλαβεις αμεσως ποια παρεα ειμαστε!!! :D:D:D
|
Nομιζω πως μονο την φωτογραφια του exelix εχουμε δωσει για την αφισοκόλληση...
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...p1000481-1.jpg |
Ντροπή σου... μόνο αυτό...
|
Παράθεση:
Καρδιναλιος λεμε:smt052:D |
Σε νερο ξυδι...
Τι καρδιναλιος...μπιμπελο λεμε! |
Παράθεση:
|
Δε φτανει που θα τον δουμε αυριο ... βάζετε και φωτο του ρεμαλιου!!!!
:smt020zw Αχχχ ας βαλω και εγω μια!!! :p:p http://www.aquatek.gr/rimages/albums...ps5888684b.jpg |
εγω αυτές που εχω δεν μπορώ να τις ποσταρω! ειναι απο αυτες που τις πληρωνεις.........
|
Κύριοι (& κυρίες) ατυχήσατε! :p
Η υπηρεσία με θέλει εντός, από σήμερα το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ (ίσως και ξημέρωμα :smt119) Έκτακτο γεγονός αλλά πρέπει να είμαι εκεί. Οπότε, με όσους δεν τα είπαμε την προηγούμενη φορά, ελπιζω να τα πουμε την επόμενη φορά @Δημήτρη - τα helena θα στα φέρω από κοντά ;) @exelix - ωραίες φωτό ρε συ!:p Θα μιλήσουμε για τα γερτουδια από Δευτέρα @Γιωργο - το φυτό δωστο σε άλλον ;) Ηταν συναντηση που δεν ηθελα να χασω, αλλα η δουλεια σημερα προηγείται ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!!!!!!!! |
κριμα ρε σακη και θα κερναγα καφε!:oαντε δεν πειραζει,ελπιζω να ξαναβρεθει ευκαιρια πριν φυγω.
|
Παράθεση:
Ευκαιρία ψαχνω να με κεράσεις καφέ...εκεί στα βόρεια :p! Θα παρω παγωμενο, να τους τα σπασω!!! Και πάλι καλα να περάσετε Κλεινω...γιατί σε λίγο "μπαινω"...να δω ποτε θα βγω!!! |
Πουθασαι ναρθουμε εμεις ρε :D
|
με τις υπηρεσιες κιαυτα που λεει,για καμια υπογα το κοβω:D
|
Παράθεση:
Αναλογα τις υπηρεσιες που προσφερει. Μπορει να ειναι και σε κανα ξενοδοχειο. Καλα θα περασουμε κι εκει. |
Παράθεση:
Κριμα που δεν θα συναντηθουμε. Την καλιεργεια στη κραταω.:smt051 ------------------------- Παιδια κατα τι ωρα το βλεπετε?;) |
Παράθεση:
Τράπεζα - μεταπτωση ;) Δεν γραφω αλλα :smt019 ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
υπαρχει αλλη μια θεση να ερθω κι εγω?
|
και δεν ερχεσαι?κατι θα βρεθει;) μηπως ολοι οι υπολοιποι νομιζεις θα βρουμε να κατσουμε?:D
|
Παράθεση:
|
Αν προλάβω μπορει να περάσω κ εγω μια βόλτα (μου έλειψαν κάτι "παλιοφατσες" :) )
|
πολυ ωραια συναντηση σημερα!μπραβο και στον ιγνατιο και το igna.gr για τη δωρεα του φιλτρου, και συγχαρητηρια στον αφρικανο που το κερδισε:D
σε οποιον μου εφερε πραγματα,rottbea και korasidikos, ευχαριστω παρα πολυ!δημητρη το φακουδακι δεν χρειαζοτανε ρε φιλε αλλα τα σπαει!!!σ'ευχαριστω παρα πολυ!:p λυπηθηκα που επρεπε να φυγω πριν τελειωσει.ηθελα με καποιους να τα πουμε λιγο περισσοτερο... τωρα αναγκαστικα αποδω μεχρι να ξαναδωθει η ευκαιρια:( |
Παράθεση:
Περασαμε παρα πολυ ωραια και χαρηκα πολυ που ειδα γνωστους και φιλους. Κλεοβουλος και Ιγνατιος τα σπανε!!:smt119 Γιωργο Kgf εγω σε ευχαριστω. |
με τον κλεο,επαθα πλακα κιεγω!:Dκριμα που δε μπορεσα να κατσω κιαλλο ρε γμτ!εντωμεταξυ τον φανταζομουνα και χοντρουλη με καραφλα για καποιο λογο αλλα βγηκε το εντελως αντιθετο:D
|
Ητανε πολυ ωραια συναντηση να'μαστε ολοι καλα,εις το επανειδην!
Δημητρη σ'ευχαριστω πολυ για τις spiralis και την καλλιεργεια να'σαι καλα. |
Παράθεση:
|
ευχαριστουμε τον ιγνατιο καταρχην για το δώρο του! ηταν πολυ ωραια που μαζευτήκαμε και ΠΡΈΠΕΙ να γίνεται συχνότερα. Ολο το ιδιο λεμε αλλα δεν το τηρούμε. Χαρηκα που γνώρισα τον Κλεόβουλο εστω και για λίγο.
Περιμένουμε και τις φωτογραφιες απο τον τιτανομεγιστο Βασιλιά exelix... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board