Θα πω στη γυναίκα μου να φέρει καμιά φιλη της αν μου υποσχεθείτε ότι θα 'στε φρόνιμοι :P
|
Αν η φιλη-ες της γυναικας σου ειναι ομορφη-ες υποσχομαι οτι ο Στελιος μας θα ειναι φρονιμος! :D
|
Εγώ ψέματα δε λέω!:smt083
|
Παράθεση:
|
Τους αλλους που κοιτανε - Αντωνελα και ο Γιγαντας του σεξ,του Κατς και του Καρατε,rottbea - μην τους φοβασαι,ειναι δεμενοι...+-8
|
Παράθεση:
;) |
Παράθεση:
|
νομιζω πως στην ενοτητα που ηταν το τοπικ,θα ειχε μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα,σε μελη που δεν το ειχαν δει ακομη και ενδιαφερονται να ερθουν...
εστω κι αν τυπικα σε αυτην ειναι "σωστοτερο" να ειναι. τουλαχιστον ας μπει με μεγαλα εντονα γραμματα και στα δυο τοπικς, το σημειο συναντησης,ωρα και ημερομηνια (θα μας τα πει ο vaspiou),στο πρωτο τους ποστ,ωστε να ειναι ευκολα ορατα σε οσους διαβαζουν τα τοπικς:) |
Οταν μαθουμε τον τοπο συναντησης και την ωρα θα κανουμε ακομα ενα νεο θεμα...:D
Προς το παρον δηλώνουν ολοι την διαθεση να παρεβρεθουν χωρις να ξερουν που θα ειναι ο χωρος συναντησης και η ωρα αυτης! Vaspiou ο χωρος που θα κλεισεις πρεπει να ειναι για 40-50 ατομα :smt064,να μπορουμε να καπνισουμε:smt033,να μην εχει τρελη ενταση η μουσικη :smt035 και επισης σε αυτο το μαγαζι να συχνάζουν ομορφες γυναικες :smt061 :smt112... Αν θυμηθώ τιποτα αλλα θα ξαναποσταρω... :smt024 |
ναι,αλλα αυτα τι σχεση εχουν με αυτο που ειπα?:D
εδω διαβαζει ενας πχ και στο παντως επιστητου 30 ..χαχα! αντε ρε πιου! ποσταρε τα καθεκαστα,μ εσκασες +-8 |
Παράθεση:
Ολα σχετικα ειναι στην ζωη...:smt016 |
H κοπη πιτας GΑΒ 2013 θα πραγματοποιηθεί στις 27/1 ημερα Κυριακη
στο μαγαζι Σταβλος (stavlos.gr) που βρισκετε στο Θησειο και ωρα 18:00 Η διεύθυνση ειναι Ηρακλειδων 10, θησειο. Ειναι το στενακι με τις πολλες καφετεριες. Θα εχουμε καποιο χωρο για την συγκεντρωση μας. +-8+-8+-8 |
YEEEEEEEEEEAAAAAHHHHHHHHH!!!!+-8+-8+-8
|
Οσοι περιμενατε να δειτε που και πως θα γινει,ωρα να δηλωσετε την παρουσια σας! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68222
|
Αχχχχ παλια ο Σταυλος ηταν Δημοτικο σχολειο!!! Εκει ειχα παει για καποια περιοδο!!! :smt118:smt118:smt118:smt050:smt050:smt050:smt050
|
vas vas ελπιζω ο χωρος να ειναι για καμια 50αρια ατομα ε...
Μην μας εχει κλεισει απλα καμια γωνιτσα και μετα ακροβολιστούμε αλλου για αλλου...:smt091 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
θα προσπαθησω για το καλυτερο!! Αισιοδοξος μου εισαι και συ! θα κανω και αυτοψια απο αυριο... |
Δεν ειναι θεμα αισιοδοξιας,απλα καλυτερα να παμε 30 και να εχουμε χωρογια 40,το μαγαζι θα τον δωσει στους υπολοιπους θαμωνες του,αλλα αν παμε 40 και εχουμε χωρο για 20 τι κανουμε?
|
Παράθεση:
|
Ειναι πολυ μεγαλο θα εχει χωρο λογικα πολυ ....
Εβαλα και στο φατσοβιβλιο .... https://www.facebook.com/events/464698223595999/ +-8+-8+-8 |
Παράθεση:
για περαιτέρω λεπτομέρειες οταν παω και δω τι παιζει απο κοντα!! |
Παράθεση:
:smt047 |
Αν μπορέσω θα παρω και καμια τρελλοφιλενάδα μαζί μου! Τόσοι άντρες θα είστε!!!!!!!!:D
|
:smt008
|
για παιδια δεν νομιζω οτι ειναι καταλληλος χωρος...
(κατα τ αλλα,τρεχατε ποδαρακια μου και κοτες μου γεννηστε πολλα αυγα γιατι θα σας καρυδωσω!χαχαχαχαχαχα) |
Παράθεση:
|
παιδια,να σας ρωτησω κατι..μου ηρθε μια ιδεα,αν την βρισκετε μπιπ,κανενα προβλημα...
επειδη εγω δεν γνωριζω παρα μονο 2-3 μελη,και πιστευω πως και για αλλους θα ισχυει το ιδιο πανω κατω,μηπως θελετε να φτιαξουμε τιποτα καρτελακια με το νικ που εχουμε εδω στο φορουμ και απο κατω το ονομα μας,ωστε να "γνωριζομαστε" αμεσως και να θυμομαστε ποιος ειναι ποιος? |
Δεν ειναι κακη ιδεα...:smt031
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:48. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board