Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=159)
-   -   νεα λημνουλα στην ναξο... (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=53196)

in the pond 25-10-11 16:26

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από VEZIRAKOS (Μήνυμα 626316)
...ενα περιεργο υδροβιο εντομο.... μηπωσ γνωριζει κανεισ τι ειναι αυτο

Προνύμφη λιβελούλας. Μην την σκοτώσεις.

VEZIRAKOS 31-05-12 14:46

επεστρεψα μετα απο καιρο αποχης

2 Συνημμένο(α)
να με και γω μετα απο καιρο .. επεστρεψα στο νιση κ ξεκινισα να κανω διωρθωσεις στο λυμνακι.. αβαλα λουλυδια και διαφορα αλλα φυτα γυρω γυρω μ ανοιξαν και τα μπαμπου μ φετοσ. αλλα κομα εχω δουλεια το καλο ειναι οτι τα ψαρια ζουνε ολα και ειναι καλα.. εχοθμε κ τους πολλους περιεργους αλλα ωραιους επισκεπτεσ .. θα επισιναψω μερικες φοτος ετσι για χαζεμα.. πιστευω παντος μεχρι την αλλη βδομαδα θα την εχω τελειωμενη απο πλευρα αισθητικης.. το μονο κακο ειναι οτι δν εχω καθολου γεννες και τα νουφαρακια παλι ειναι πολυ χαλια :(

VEZIRAKOS 31-05-12 14:49

fotos

2 Συνημμένο(α)
οριστε!!

VEZIRAKOS 31-05-12 14:52

φοτος

2 Συνημμένο(α)
οριστε

in the pond 31-05-12 15:37

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από VEZIRAKOS (Μήνυμα 672376)
οριστε

Μια χαρά για αρχή!

Μη μου πεις ότι το βατραχάκι στην τελευταία φώτο, είναι απ' εκείνα που εισάγουν και τα βρίσκεις στα πετ σοπ!

VEZIRAKOS 01-06-12 02:06

πληροφοριεςς

το βατραχακι το ασπρο ειναι των πετ σοπ με 4 ευρο δοκιμαστικα τα παει περιγυμα 4 μερες τωρα π το χω το αλλο ειναι νοπιο ;)
εχουμε 6-7 κεφαλοπουλα μικρου μεγεθους επισις ντοπια απο λυμνοθαλασσα και 3 κοι και 5 χρυσοψαρα ... οπως κ 2 χελωνιτσες του πετ σοπ ι οποιες εβγαλαν ολο τον χειμωνα.. ;)

GiWrGoS198 03-06-12 17:56

Φίλε μου οι χελώνες δεν σου έφαγαν τα φυτά της λίμνης ;

in the pond 03-06-12 20:25

Κανονικά ούτε χελώνες έπρεπε να υπάρχουν εκεί έξω, αλλά ούτε ξενόφερτα βατράχια. Και στις δύο περιπτώσεις, αν καταφέρουν και ξεφύγουν και εγκλιματιστούν στις καιρικές συνθήκες της Ελλάδας, είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσουν προβλήματα στο άγριο οικοσύστημα της περιοχής σου και όχι μόνο. Ανάλογα παραδείγματα αλόγιστης χρήσης ή απελευθέρωσης τέτοιων ειδών στη φύση, υπάρχουν πάρα πολλά ανά το παγκόσμιο. Σε πολλές περιπτώσεις, η ζημιά έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε να κατασταφούν εντελώς τεράστιες εκτάσεις οικοσυστημάτων, εξαφανίσεις άγριων ειδών και να έρθουν πολλά άλλα είδη στο χείλος της εξαφάνισης. Η θέση μου εδώ, αν θέλεις και προσωπική μου παράκληση, είναι να δημιουργήσεις εντός του σπιτιού σου κλειστά ελεγχόμενα ενυδρεία, για τα δύο αυτά είδη.

Προσωπικά, αν είχα τη λιμνούλα σου, δεν θα έβαζα τίποτε άλλο εκτός από χρυσόψαρα.

lucy 04-06-12 14:39

Συμφωνώ κι εγώ! όχι στις χελώνες που θολώνουν το νερό και φυσικά όχι στα ξενόφερτα είδη :(

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:55.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01442 seconds with 10 queries