Αν δεν δουλευω αυριο θελω να ερθω και εγω!!!:D:D:D
|
Αντε να μαζευομαστε..... κ μετα ολοι μαζι για καφεδακι.
Εχουμε κ λεμε ως τωρα ειμαστε: Giorgos Sotiris7 eimaste aR21wstoi platy golf4470 |
Παράθεση:
ενα seicento του 2000:D:D:D:D |
Δυστηχως δουλευω.....
|
Κι εγώ δυστυχώς δεν μπορώ αυτο το Σάββατο.
|
Παράθεση:
|
Παιδια να υπολογισετε γυρω στις 14:00.
Τελικα εχω ανεβασει πυρετο, αλλα θα ειμαι εκει σιγουρα για να ανοιξω και να δωσω καποιες οδηγιες μεχρι να ερθει ο annivas2000 (γυρω στις 15:00) και να παραλαβει. :( |
Παράθεση:
------------------------- πειτε και μια ακριβη διευθυνση |
|
Η διευθυνση φαινεται εδω:
http://www.aquarist.gr/PSFE/meetings.htm Εν τελει ειμαι πολυ χειροτερα απ' οτι υπολογιζα και δεν θα μπορεσω να βγω απο το σπιτι. Να με συγχωρατε παιδες...:( Οποτε αναγκαστικα θα στειλω εκπροσωπο μου (τη γυναικα μου :D) για να ανοιξει τον χωρο. Ετσι θα μπορεσετε να κανετε καποια πρωτα μαζεματα (κυριως πρεπει να φυγουν τα περιοδικα απο την αποθηκη και γενικα να ελευθερωθουν τα ντεξιον και να αδειασει η αποθηκη) μεχρι να ερθει ο annivas2000. |
Περαστικα σου γιωργο καλη αναρρωση
|
Σ' ευχαριστω!
|
Καλά ξεμπερδέματα Γιώργη......... έχω και τα δύο πιτσιρίκια άρρωστα με πυρετούς και λίγο βήχα, οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται.........
Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς. |
Επ! Δεν πιστευω να κωλοβαρεσατε και να μην κανατε καμια δουλεια!!! Θα τα μαθω ολα..... :D
|
γιωργη και παλι περαστικα ...μου ειπε η κελλυ οτι εισουνα χαλια ..!! κοψομεσιαστικαμε να τα βγαλουμε τα πραγματα απο μεσα(κυριως αυτα τα ατιμα τα περιοδικα ) ριξαμε και λιγο γελιο...βγηκαν τα πραγματα ολα εξω ,λυθηκαν τα ραφια (δυστηχως μετα εφυγα και δεν ειδα τι εγινε με τα υπολοιπα ..)
|
ενταξει οσο ημουν εγω:D εγινε πολυ καλη δουλεια μετα που εφυγα αν και δεν επρεπε να φυγω(0-4)θα καταλαβουν μερικοι δεν ξερω τι εγινε
|
Εμείς καλά περάσαμε και εφού έφυγες.......... εσύ καλά πέρασες;;;;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
|
Παράθεση:
|
Μπααααααα............ μην το λες............... πάντα υπάρχουν και καλύτερα........ :D:D:D
|
εκτος απο τα ''μικρα'' ανακαλυψατε καμια νεα μορφη ζωης επειτα???
|
Χαχαχαχαχα...... τόσα ζωντανά ρε συ δεν σου έφταναν;;;;;; :D
|
Xχαχαχαααχαχα :D:D
|
αυτό το Σάββατο στις 14:00 και για όσο τραβήξει, όποιος έχει διάθεση έρχεται για βοήθεια στο συμμάζεμα που θα κάνουμε στο σύλλογο
|
κατα 99% εγω θα ειμαι εκει:)
|
και γω θα ειμαι :D
|
βαλτε κι εμενα
|
Παράθεση:
|
Παρών! :p
|
θα ειναι :dimitris 21,zapatas,eimaste aR21rwstoi,sotiris7 οποιος αλλος προσθετει το ονομα του
|
Τελικα ειμασταν περισσοτεροι απ' οτι περιμενα (μαζι με τους dimitris21, zapatas, eimaste aR21rwstoi, sotiris7 ηταν και οι annivas2000 και ο Giorgos :D)... και ετσι εγιναν αρκετες δουλειες!
Επομενο ραντεβου το Σαββατο που μας ερχεται, 5/2, στις 09:00 το πρωι για να κανουμε τα τελευταια ψηλα που εχουν μεινει. Στις 10:00 θα ερθουν οι μεταφορεις να μας αδειασουν τον χωρο. Οσοι εχουν ορεξη σας περιμενουμε εκει. Επισης, εχουμε ακομα παμπολλες πετρες για δοσιμο. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 07:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board