απ σε επιασα ξυπνιο τι κανεις ρε συ θα μας τρελανεις τετοια ωρα:D:D:D
|
Εσύ το μωρό ταΐζεις Μπάμπη? Να σηκώνεται καμμιά φορά και η γυναίκα σου, όχι όλο εσύ.:p
|
:smt041:smt041:smt041 κανονικα το ματι γαριδα ο μπεμπης τι να πω (ξενυχταω εγω με την προυποθεση να ερθω αυριο στην εκτακτη συναντησει ρε ειμαστε και διπλωματες τι νομιζες:smt084!!!!
|
ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΙ ΜΟΥΤΡΑ ΘΑ ΠΑΣ
|
Κανονίστε να είστε και στην τακτική συνάντηση στις 5-12... μην καθόμαστε μόνοι μας μερικοί... ;)
|
ελπιζω να τα κατφερω να ειμαι κι εγω...:rolleyes:
|
Άλλη μια συνάντηση με πολύ κόσμο και πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα...
http://img137.imageshack.us/img137/9151/pb282063.jpg |
ΠΟΛΥ καλη συναντηση με 25+ ατομα
|
Παράθεση:
(bokosta και πάλι ευχαριστώ για τα φυτά :) -μου φέρνεις χωρίς καν να ζητήσω. Βραχόκηποι γίναν τα νταμάρια μου:smt110) |
Παιδιά εντελώς φιλικά παντα καμία συνάντηση εδω ρόδο παίζει να γίνει?
Γιατί μόνος μου τα λεω μονος μου τα ακουω και ανταπόκριση απο ρόδο δεν βλέπω προς το χομπι..:( σορρυ αν μπηκα σαν λαθρεπιβατης στο ποστ σας. |
πιστευω εχει τον σκοπο του!!!!προσεχε κλεοβουλε...Σας ζηλευω καλα περνατε στην θεσ/νικη...
|
Παράθεση:
παρε αεροπλανο και ελα στην Θεσ/νικη αμα κανεις booking απο τωρα για μια κυριακη 2-3 μηνες μετα θα βρεις πανε ελα με ελαχιστα χρηματα (50ε). καμια 15-20 ατομα ειναι καθε κυριακη στις 12 στο λες αμις |
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ τρελαθηκαν οι βορειοι!!!!!:D:smt020
|
είναι αρκετα δύσκολο θα ήθελα πολυ να ξαναπατησω πανω τα πάτρια εδαφη μου αλλα λιγάκι δύσκολο λογο τις δουλειάς μου παιδια πιειτε και ένα καφεδάκι και για μένα...-+5
|
Καλα ηταν αλλα απο τις 12 παρα που πηγα μεχρι τις 3παρα αντεξα μονο...κολλησε η κοιλια στην πλατη....:D
Παράθεση:
|
μιλαει ο βορειοτερος ολων των Ελληνων
|
Παράθεση:
sonic τι διάολο άδεια δεν σου δίνουνε? (πες μας να βάλουμε μέσο τον Στρατηγό:D) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Λιγο υπομονή παιδια ετσι και αλλιως λιγα είναι τα ψωμια μου σε αυτην την δουλεια...εχω αλλα σχέδια........Να κανω ασ πουμε κανένα παράρτημα εδω ρόδο ΠΣΦΕ......εεεε?:smt064 |
Παράθεση:
αντε να βρεθουμε ολοι σε μια καλη ψαροσυναντηση .... ------------------------- Παράθεση:
|
Ναι μηχαλη απο βέροια ειμαι θα δουμε τι θα κανω θα δειξει απο 1/1/2011
|
Μιλάμε για κανονικότατο φωτορεπορτάζ. ;) Όχι,σαν την άλλη φορά που ήταν σαν άβαταρ οι φωτογραφίες. :D
|
Αχ βρε τι μου κάνετε ,αλλα η 12 Δεκέμβρη είναι κοντα για να τα πούμε κανονίστε να είστε αρκετοί και παλαιοί και νέοι.
|
Με την μπορντό την μπλούζα...μήπως είσαι ο Νίκος?:smt120
|
Aν και η φωτογραφικη του bocosta *αγαπαει* το μπλε χρωμα :D (θα την ρυθμισουμε την αλλη φορα);) πρεπει να καταλαβα ποιον εννοεις....καθοταν απο την αλλη πλευρα...
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
12 μάλλον θα είμαι και εγώ!! 12 είναι η επίσημη ή 5;
Εγώ λέω πάντως φέτος να κάνουμε κοπή της πίτας στην Θεσσαλονίκη! |
Παράθεση:
|
Αμα μου πληρώσετε τα ΚΤΕΛ (44€ πηγαινε-ελα) για μία απο τις δύο έρχομαι και στις δύο :D
Το ξέρω για τις πίτες. Αυτό που εννούσα είναι να ανέβουν μερικοί απο κάτω! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:13. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board