...Μηνιαιοι -με καθημερινη συναντηση- ψαροκαφεδες στο G.A.B...
|
Που να πάρει! Εσείς κάνετε σχεδόν καθημερινά συναντήσεις και εμείς εδώ στην όμορφη Κρήτη ούτε που γνωριζόμαστε... zw
|
Παράθεση:
|
Και μία παρόμοια κατασκευή δια χειρός vasilakis εδώ
|
περι διαχυτηρων co2
AGORI |
Παράθεση:
Χάθηκε το ''les amis''......:D:D:D. Oχι τίποτα αλλά αν συνεχίσετε έτσι :smt120 δεν θα μιλάτε on line πίνοντας καφεδάκι....αλλά πίνοντας....''λιπασματάκι''....π.x. seachem flourish...:smt082:smt082:smt082 Πλάκα-πλάκα θα συμφωνήσω (για πρώτη φορά ίσως) με τον μπάρμπα-Κλεό ότι μας ''τρελάνατε με τους διαχύτες (:-hites) και τους νεροχύτες (H2O-hites)...:rolleyes:. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Εγώ ορέ είμαι πιο καθαρός από οποιονδήποτε 'Έλληνα πολιτικό που έχει περάσει ποτέ από την βουλή....και θα με βγάλετε και τι όνομα ??? :smt083:smt083:smt083:smt083:smt083 |
Παράθεση:
|
όποιος έχει την μύγα .... να την φέρει πίσω :grin:
|
oποιος έχει τη μύγα την ανταλλάσω με κουνούπι :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
|
Μια που αυτήν την Κυριακή δεν έχει εκλογές και λογικά θα είμαστε οι περισσότεροι εδώ ..... δεν πάμε να πιούμε ένα καφεδάκι ..... στο ''les amis'' ας πούμε ..... όχι τίποτα αλλά έχουμε και καιρό και να βρεθούμε ....:).
christsos bokostas xb307 ....... |
Πολύ καλή και πρωτότυπη ιδέα, μπράβο Χρήστο, πώς το σκέφτηκες βρε παιδί μου? Επιτέλους κάτι διαφορετικό, έτσι για αλλαγή.:D
|
Δεν ειναι ασχημη ιδεα αν και το μαγαζι δεν το ξερω (:D)
12 ειναι καλα?:D |
+2 :grin:
|
Μεσα κι εγω για ψαροκουβεντοκαφε. Christsos εσυ να πας απο της 9 η ωρα (μετα την εκκλησια βεβαια αμαρτωλε) για να κανεις κρατηση θεσεων. Ελπιζω να σε εξυπηρετησει η σερβιτορα :smt117
|
Εγώ και το ρεμάλι ο Prokroustis μέσα.
|
...τωρα που ειναι εβδομαδιαιες, οι μηνιαιες συναντησεις με βολευει(λογω δουλειας) πιο πολυ στο να ερχομαι...
Αυτο το Σαββατοκυριακο ομως λεω να πεταχτω μεχρι Βολο μερια... Θα μου λειψει η τσιριδοφωνάρα του χαραμαδα....και το κρυφο χαμογελο(κατω απο τα μουστακια) του μπο...;) Καλα να περασετε... |
Παράθεση:
2ο... αφού θα σου λήψει η ''βελούδινη'' φωνή μου,εχω να σου στείλω solo cd να το ακούς στην διαδρομή.....κανονίζω κούριερ.:grin::grin::grin:. |
Δυστυχώς θα απουσιάζω... επιχείρηση μάζεμα ελιάς
|
Θα έρθω.... μου λείψατε παλιόπαιδα ...
|
Παράθεση:
εχω και εγω κατι ελιες 4 δεντρα δεν περνας μια βολτα :) μπορει να ερθω πριν την δουλεια |
Ωραία λοιπόν.....
christsos bokostas xb307 giorgis4 po-pay + 1 Τάσος (με τα καλά του,αμέσως μετά την εκκλησία.:D.) zipo prokroustis lion kingrim (με τα ρούχα της δουλειάς.:D.) ....... |
Μάλλον κι εγώ μέσα!
|
Παράθεση:
christsos bokostas xb307 giorgis4 po-pay + 1 Τάσος (με τα καλά του,αμέσως μετά την εκκλησία..) zipo prokroustis lion kingrim (με τα ρούχα της δουλειάς..) Πανος1972 (με το μπουρνούζι από το video για την γιορτή της Ολγας...:D:D:D) Λοιπόν θα φέρω στην συνάντηση το φιλτράκι για τον Κώστα,τους κυκλοφοριτές για Λεωνίδα και Πάνο και μιά λάμπα για τον Κώστα (kalahan).;). Θα φέρω και τα υπόλοιπα γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται.:cool:. ''kafe les amis''.....το μεγάλο παζάρι..... where is the ZONK????? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Τις λάμπες από τον Καυκά(παραγγελία aquaman) δεν τις έχουν ΄φερει ακόμα.. ------------------------- Και από οτι φαίνεται θα πάμε αυτό το πσκ στο πόζαρ με την κοπελιά :D, οπότε στην επόμενη συνάντηση. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board