Παράθεση:
|
Εγώ πάλι είδα κι απόειδα και πήγα σε μια αντλία eheim compact στης οποίας τη φτερωτή τροφοδοτώ το διοξείδιο, και η φτερωτή τη μετατρέπει σε μικροσκοπικές φυσαλίδες...
|
lion πολυ μεγαλος ογκος ρε συ
Aquaman δεν κανει πολυ φασαρια??? Τι εγινε ο αλλος διαχυτηρας που ειχες κανει? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Μπορεί να καταδεχτώ να πάρω ακόμη και τον παλιο-eheim σου σε αντάλλαγμα και ν' απαρνηθώ τον υπέροχο, πανέμορφο, αξιόπιστο Κινέζο.:D |
Παράθεση:
Τι να σου πω, σε ότι αφορά τους διαχυτήρες τα έχω δοκιμάσει όλα νομίζω, εκτός από τον εξωτερικό που λέει ο lion - ελπίζω να μην πάω σε τέτοια λύση, αλλά δε λέω μεγάλη κουβέντα...:-) ------------------------- Παράθεση:
Τώρα έχω μια eheim compact που είναι και πιό συμμαζεμένη. |
Παράθεση:
------------------------- Aquaman, τον διαχυτήρα που πήρα από εσένα μετέτρεψα :grin: Τον έκοψα στην μέση, έσπασα το κεραμικό και κόλλησα σωλήνα 30εκ. μήκος και κατέληξα σε μία κατασκευή παρόμοια |
Παράθεση:
|
τι να πω ρε παιδια αυτη η διαχυση ειναι επιστημη
Βοκοστα θα παρω ματι τι εχεις και θα σου πω :) |
Παράθεση:
|
http://cgi.ebay.co.uk/Aquarium-CO2-D...item255978c64c
τον εχω κανενα 8μηνο.Πολυ καλος απλα ακουγονται οι μπαλιτσες κατα την περιστροφη τους (ειναι και πολυ εντυπωσιακος λογω αυτης της περιστροφης οπως λεει το "εταιρον ημισυ"...:smt120) |
μεσα στο νερο μπαινει αυτος?
|
Παράθεση:
|
σε ποσα λιτρα ενυδρειο με τι παροχη co2 και το εχεις στην εξοδο του φιλτρου ή δικια του αντλια και τελος ποσα λιτρα την ωρα ειναι η αντλια?
|
Παράθεση:
|
Βρε :smt084 ανοίξτε ένα άλλο θέμα- μας πρήξατε με τις διαχύσεις σας:D
|
Κλεοβουλε ειναι ονλινε καφεδακι αυτο ;)
|
Παράθεση:
Εσύ με τι αντλία το δουλεύεις; (ΥΓ: αν λυπηθεί τους υπόλοιπους κανένας μοντ μπορεί και να είναι καλύτερα να μεταφερθεί η συζήτηση για διαχυτήρες σε χωριστό θεμα...) |
1250λ/ω ειναι το φιλτρο του
|
Έχει και μικρότερους, ή παίρνεις τον μεγάλο και αφαιρείς κομμάτια από τα 3 που έχει.
|
πολυ οικονομικη επιλογη τοτε
|
Ουαου... κοιτα ρε κι εκεί που έλεγα ότι τα βρήκα με την αντλία... τρέχω στο ebay...
|
aquaman δες ποσο παει με μεταφορικα για 2 κομματια και πες μου τελικη τιμη αμα ειναι να παρουμε μαζι
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Kαι θα χώσετε αυτό το τέρας μέσα στο ενυδρείο; Βρε κάντε το εξωτερικό που είναι ίδιο σε φιλοσοφία....
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Κορίτσια...θα μου πείτε τον τίτλο του ποστ ;
:p:p:p |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:58. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board