ε ωραια αν εχουμε καταλαβει και οι 2 σωστα τοτενες μπορουμε να κανουμε αγορες 500 ευρω τον.μηνα στο εξωτερικο...το μονο θεμα ειναι η αρση αποκλεισμου απο την paypal και αλλων τετοιων.υπηρεσιων προς την ελλαδα...λογικα ολα θα φτιαξουν οταν γινει η συμφωνια..προσωπικος υπολογισμος τελη του αλλου μηνα..για τυχον δυσλειτουργιες :-)
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Το PayPal μια δουλεύει μια δεν δουλεύει, ενώ μπόρεσα να κάνω μια αγορά την προηγούμενη εβδομάδα από το Ebay από Κίνα τώρα δεν με αφήνει να κάνω άλλη αγορά δοκίμασα να κάνω μερικές αγορές σε μικρά ποσά αλλά τίποτα.
Άγνωστες οι βουλές των τραπεζών :D |
Για τους κατόχους καρτών της τράπεζας Πειραιώς μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για το τι ισχύει μέχρι αυτή την στιγμή, στο τηλέφωνο 182838 ή 210 3288000
Θα χρειαστεί ταυτοποίηση στοιχείων για να σας δώσουν πληροφορίες για την κάθε κάρτα. Όπως έγραψα παραπάνω, στην ουσία δεν έχει ανοίξει το paypol. Υπάρχουν περιορισμοί στο τι θα αγοράσετε. Όσοι μιλήσετε με τα τηλέφωνα που σας έγραψα παραπάνω θα καταλάβετε. Όσοι έκαναν αγορές απλά έτυχε και ξεγελάστηκε το σύστημα από το είδος του προϊόντος. Γιαυτό την μία φορά προχώρησε η αγορά, ενώ την επόμενη στιγμή σε άλλο προϊόν την απέρριπτε. |
ΥΠΟΙΚ: Τι ισχύει σήμερα στα capital controls
Παράξενα πράγματα... :smt108 :smt095 :smt120 Σημερινό δημοσίευμα
|
Παράθεση:
|
Σήμερα διάβασα αυτό
3. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τη χρεωστική μου κάρτα για αναλήψεις μετρητών στο εξωτερικό; ΝΑΙ, σύμφωνα με το ημερήσιο ή/και εβδομαδιαίο μέγιστο όριο ανάληψης ποσού που ισχύει και εντός Ελλάδος. Πηγή : http://www.newsbeast.gr/financial/ar...pital-controls αρα σύμφωνα με αυτο το δημοσίευμα μπορουμε να ψωνίσουμε από έξω μόνο με χρεωστικές κάρτες |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Εκτος και αν ξεπέρασες το ημερήσιο ή το εβδομαδιαίο όριο, άρα και πάλι χαλας πολλά , συμμαζέψου :D:D:D:D:D:D |
..
Τι γινεται ρε παιδια..χθες βραδυ αλλα κ σημερα που προσπαθησα να κανω αγορα με πιστ.εθνικης αλλα και χρεωστικη πειραιως τιποτα...Μ αρεσει που χαλαρωνουν οι περιορισμοι μας κοροιδευουν μου φαινεται..Παλι με request θα παμε..
|
Παράθεση:
|
Σήμερα μου πέρασε μια συναλλαγή των 10,84€!!! :smt041
Η συναλλαγή έγινε μέσω eBay και ο πωλητής ήταν στην Γαλλία. :rolleyes: |
χωρις το κολπο;
|
Παράθεση:
|
καλημέρα
Χτες προσπάθησα για άλλη μια φορά να αγοράσω από ebay, αλλά όχι από Ευρωπαίο πωλητή και δεν με άφησε. το ποσό ήταν 5€ και η κάρτα χρεωστική της Alpha. |
μολις μιλησα με εκπρωσοπο της eurobank για μια αποτυχημενη αγορα που πηγα να κανω απο το ebay!δεν εχει αλαξει κατι με τα C.C.και οταν του ειπα οτι μερικες φορες εχει επιτρεψει το συστημα καποιες αγορες μου ειπε οτι οταν το συστημα βλεπει τον κωδικο της πληρωμης(αναλογα ποιος ειναι αυτος την καθε φορα)αναλογος επιτρεπει..δηλαδη ισχυει ακομα η απαγορευση αγορων απο το εξωτερικο για συγκεκριμενους κωδικους πληρωμης..
|
Τα ξαναγράφω γιατί μάλλον δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι παίζει άσχετα αν το έχω γράψει άλλες δυο φορές. Αγορές από το ebay μπορούν να γίνουν αρκεί το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε να μην έχει σχέση με. Ηλεκτρικό- ηλεκτρονικό είδος, κοινός ότι λειτουργεί με ρεύμα, είδος σπιτιού, ακόμα και τάπερ να θες να πάρεις δεν μπορείς. Καλλυντικά, κραγόν κολόνιες, μανό, κρέμες, κτλ . Ένδυση- υπόδηση ,δωρεές και στοιχήματα. Επίσης για όσους θέλουν να στείλουν χρήματα στο εξωτερικό για οποιοδήποτε λόγο, πχ να βάλετε λεφτά στον λογαριασμό σας στο paypol. Μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ από κατάστημα για ποσό εως 500€ και να δικαιολογηθεί ο λόγος που στέλνετε τα χρήματα. Τραπεζικές συναλλαγές για εξωτερικό μέσο e banking δεν επιτρέπονται για την ώρα. Από ότι ακούγετε κάπου κοντά στα Χριστούγεννα θα γίνει άρση όλων των τραπεζικών περιορισμών.
|
2 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Δεν ξέρω κατά πόσο το τραπεζικό μας σύστημα είναι σωστό στο μπλοκάρισμα κατά την επιλογή των συναλλαγών που λες. Εγώ για παράδειγμα μπόρεσα και έκανα αγορά με χρεωστική για έναν ατμοποιητή (καθαρά ηλεκτρονικό είδος). Επίσης, για ότι δεν με άφησε, μου επέτρεψε να στείλω χρήματα σε λογαριασμό paypal ώστε να πληρώσω μέσω του λογαριασμού μου για τις συναλλαγές μου (αγορές από το εξωτερικό). Αυτό το έκανα 4 φορές. Όσες φορές δηλαδή και αν το έκανα, πέρασε με τη μία. Συνολικά έστειλα πάνω από 300€. Επισυνάπτω αντίγραφο των κινήσεων της κάρτας μου καθώς επίσης και της αγοράς του ατμοποιητή που προανέφερα, η οποία έγινε μέσω της χρεωστικής μου χωρίς κανένα πρόβλημα (τελευταία κίνηση στο αντίγραφο των κινήσεων), δια του λόγου το αληθές. |
Βασίλη τυχαίνει σε μερικά προϊόντα να <<μπερδεύετε >> το σύστημα και να γίνετε η συναλλαγή. Όπως και η μεταφορά χρημάτων με το γνωστό κόλπο, δεν περιορίζεται σε κάποιες από τις κατηγορίες που έγραψα παραπάνω. Αυτά που γράφω, δεν τα βγάζω από το στομάχι μου, αλλά σας είπα ότι μου είπαν από την τράπεζα Πειραιώς :D
|
Μας τσακώσανε... :D
Τρύπα στα capital controls, δραπετεύουν κεφάλαια... |
δεν ξερω τι παιζεται,αλλα μολις εκανα μια αγορα 234 ευρω απο ebay μεσω paypal:D
για τη μεταφορα χρηματων,εστειλα Invoice στον εαυτο μου απο Paypal και μπηκαν στο account μου.... η αγορα ητανε για ηλεκτρικο εργαλειο και (δυστυχως) ηταν απο γερμανια:rolleyes: αλλα βλεπεις εκει το χρεωνουν 219 ευρω(+15 μεταφορικα) και εδω 400:rolleyes: ...παντως μηπως να το ψαχναμε λιγο αυτο γιατι ειναι και λαμογια?... λεω μηπως ισχυουν αλλα πραγματα για αγορες απο γερμανια... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
τωωωωρα? εδω και πολλα χρονια...:rolleyes: |
Παράθεση:
|
οχι,ηταν της αλφα.χρεωστικη(μαστερ).
και δεν ειναι συνδεδεμενη με το Paypal. οπως και ο λογαριασμος email. αλλο email και αλλη καρτα. |
Παράθεση:
|
ναι;)
αλλα στα 200 ευρω ειναι 4 ευρω. ε δε μου φαινεται και τραγικο. |
Γιωργο δεν πολυκαταλαβα τι επαιξε με τον λογαριασμο σου και το δευτερο email.
Κανω την ιδια διαδικασια, αλλα με φιλο που εχει paypal. του δινω τα λεφτα μετα του κανω request και μπλα μπλα.. Εσυ μονος σου, πως το εκανες? Το email στο οποιο εκανες request δεν ειναι καταχωρημενο στο paypal? Και η καρτα απο την οποια πληρωσες ειναι παλι και αυτη αγνωστη στο paypal ? ----------------- Το ξαναδιαβασα και καταλαβα ( το γιατι δεν το καταλαβα την πρωτη... αγνωστο ). Για το sanity check, κανεις request σε δευτερο αγνωστο στο paypal email και πληρωνεις παλι με αγνωστη στο paypal καρτα. Σωστα? |
σωστα:)
|
παιδια εδω και ποσο καιρο προσπαθω να παραγγειλω εναν stc1000 και μου βγαζει error συνεχεια με καρτα της πειραιως ενω μολις τωρα μπορεσα και αγορασα cattapa leaves, οπως ειχε ειπωθει και πιο πανω δεν πρεπει να αφηνουν να παρουμε ηλεκτρονικες συσκευες ενω τα αλλα ειναι ανοιχτα
|
Παράθεση:
Είναι εύκολο. Γιατί δεν το κάνεις με αυτό τον τρόπο; Θα επιβαρυνθείς βέβαια ένα 3,5% + 0,35€ αλλά θα κάνεις την δουλειά σου. ;) Για παράδειγμα, αυτός εδώ, δεν θα σου κοστίσει 9,54€ αλλά 10,22€ (+ η προμήθεια της τράπεζάς σου, για την φόρτωση της κάρτας σου - πιθανότα +1€ που ούτως ή άλλως θα το πληρώσεις, άσχετα με το send money). Θα κάνεις όμως την δουλειά σου... :smt020 |
αυτος ο stc εχει μεταλικο probe με το πλαστικο εχει γυρο στα 13-14Ε αλλα δεν το εχω ψαξει με αυτον το τροπο που λες για να κανεις το send money πρεπει να εχεις και δευτερο λογαριασμο paypal με αλλη καρτα συνδεδεμενη σε αυτον?
|
Παράθεση:
Ναι, πρέπει να έχεις να φτιάξεις έναν δεύτερο λογαριασμό. Κάρτα εγώ έβαλα την ίδια που έχω και στον κανονικό (1ο μου λογαριασμό) αλλά νομίζω πως δεν χρειάζεται καν να συνδέσεις κάρτα. Τα χρήματα που στέλνεις (από τον 1ο λογαριασμό) περνάνε στο Balance του δεύτερου και όχι σε κάποια κάρτα. Δεν γνωρίζω αν χρειάζεται να συνδέσεις τον δεύτερο λογοριασμό σου με κάποια κάρτα, αλλά και να χρειάζεται, μπορείς να βάλεις την ίδια κάρτα που έχεις και στον άλλο λογαριασμό. Την αγορά θα την κάνεις με τα στοιχεία από τον δεύτερο λογαριασμό και τα χρήματα θα τα πάρει ο πωλητής απο το Balance που έχεις. ;) |
Παράθεση:
Το δοκιμασα χθες και δουλευει μια χαρα |
Δεν χρειάζεται καν δεύτερο λογαριασμό, αρκεί να κάνεις request money από τον main σου, σε ένα δεύτερο email
|
μολις το εκανα με το request money και ολα μια χαρα μου κρατησε βεβαια 0,93Ε αλλα χαλαλι τοσο καιρο παιδευομαι
|
Παράθεση:
Την έκανες δηλαδή την παραγγελία; |
ναι την εκανα
|
Παράθεση:
Άντε με 'γειά!!! :D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:43. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board