:smt019
και οι κρίνοντες κρίνονται :D |
Παντως απο αυτα που δεν εχετε αναφερει υπαρχει το ενυδρειο του Bout,του butterfly,του Nickthefish,του Κουμαν,και ολο και καποιους ξεχναω...;)
|
Το 22 απο εμένα κύριοι(south America)...η ψήφος σας πολύτιμη... Χαίρομαι πάντως που είχα βοήθεια απο παιδιά απο το forum,που γνωρίζω ελάχιστα και χωρίς να έχουν κανένα κέρδος μου πρόσφεραν απλόχερα υλικά για το στήσιμο του ενυδρείου μου.Ο λογος για rotbetta και platy που κατανοούν ότι κάνουμε χόμπι και όχι πρωταθλητισμό! Σας ευχαριστώ ολους!
|
Τωρα που τα κοιταω υπαρχουν μερικα εξαιρετικα δειγματα βιοτοπικων,υπαρχουν και μερικα νεοστημενα που φαίνονται οτι στηθηκαν για την φωτογραφιση και ειναι αχαρα.
Τα Ελληνικα ενυδρεια ειναι πραγματικα πολυ ομορφα.:smt041 Υστερει η Αυστραλια που εχει φτωχα και ψιλολαθος ενυδρεια...:( Εχω πολυ δουλεια να ριξω...Ε ρε ξενυχτι που θα πεσει την επομενη βδομαδα.:smt095 |
35. Rio Ucayali, blackwater jungle creek ->thab
21. Thailand betta ->Butterfly Αυτός (λογικά ο ιδιος είναι) που έστειλε κάτι του ενός λίτρου για ενυδρεία και του τα δέχτηκαν κιόλας... τι να πω; Καλή επιτυχία σε όλους! Αν και ο ανταγωνισμός φαίνεται σκληρός είναι καλό και μόνο να υπάρχουν συμμετοχές. |
Παράθεση:
|
Δεν λεω,τιμη μου ειναι να αποτελώ μερος της επιτροπης,απλα ερχεται σε μια περιοδο που ο χρονος μου ειναι εκνευριστικά λιγος και πολυτιμος...
|
Πολλά νεοστημένα..... μετρησα 14 ... :D
|
Ειλικρινα τωρα,αν αναλογιστείτε οτι ειναι ενας παγκοσμιας κλασης διαγωνισμος και εχουν στειλει καμια 20 χωρες συμμετοχες,βλεποντας τις ελληνικες συμμετοχες και το επιπεδο τους μονο χαμογελο ικανοποίησης μπορεις να εχεις για το επιπεδο μας.
Μπραβο στα παιδια που εκαναν τον κοπο να στειλουν στα φυτεμενα και τα βιοτοπικα. Και ευχαριστω και μερικους που το εκαναν μονο και μονο για χαρη μου.;) |
παντως ειναι πολλα που ειναι πανεμορφα κιεχεις δικιο ντιμη θαναι δυσκολη δουλεια.ειδικα τα black water:pμου αρεσε ομως κιεκεινο με τα ραμιρεζια:D
αντε καλη επιτυχια σε οσους πηραν μερος:) δεν ειδα altum σε κανενα,μηπως υπαρχουν και δεν το προσεξα? ελπιζω να μην υπαρχουν ουτε στον επομενο διαγωνισμο και να ειναι μονο το δικο μου:D λεμε τωρα...:rolleyes: |
Παράθεση:
|
Κάποια ενυδρεία είναι πραγματικά απίστευτα..
Συγχαρητήρια σε όλους! Όσο για τον εξοπλισμό μου που φαίνεται στη βασική φωτογραφία...ουδέν σχόλιο..:smt021 |
Υπεροχα τα rainbow σου...
|
το 26 παιδια δικο μου ειναι..δυστηχώς δεν μου ηρθαν τα πράγματα οπως τα ηθελα αλλα δεν πειράζει..σημασία εχει η συμμετοχή για μενα..
φανταστικά ενυδρεία και στην αφρική και γενικώς στα βιοτοπικα |
Και το 37 Ελληνικο ειναι...;)
|
Και το 12. Orinoco River του Γιώργου επίσης.
|
Κουραμπιε,εισαι ετοιμος...
|
Συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος στον διαγωνισμός!!!
Η συμμετοχή είναι το παν...!!! |
,
μονο και μονο για την συμμετοχη αξιζει,,,,,ειναι σημαντικο να βλεπουν οτι στην χωρα μας ειμαστε αρκετοι που λατρευουν το αθλημα,,,
το 37 ειναι η δικια μου προσπαθεια,,,,,καλη επιτυχια σε ολα τα παιδια απο ελλαδα |
Το 16% των ενυδρειων ειναι Ελληνικα!:D
|
Αν ξεχασα καποιον απο οσους εχουν ειπωθει μεχρι τωρα χιλια συγγνωμη ζαλιστικα, νομιζω οτι ταγραψα ολα παντως. Συμπληρωστε οποιος ξερει για αλλο ενυδρειο την παρακατω ..."φορμα". :D :D :D
Φοβερες συμμετοχες παντως εχω μεινει αναυδος πολλα συγχαρητηρια σε ολους!!!! :) :) :) Kατηγορια America: No.12 > no_name "Orinoco river" No.22 > Nickthefish "Basins of the Rio Meta and Rio Negro in Brazil" No.35 > Thab "Rio Ucayali, Blackwater jungle creek" No.36 -> Dimitris77 "Amazon Basin" No.37 > Thanos459 "Amazon River" Κατηγορια Africa: No.4 > Κουραμπιες "Nirvana" Νο.5 > Saxlina "Volcano cave" No.11 > Zair "Lake Tanganyika Kasanga Biotope" Νο.12 > kouman "Lake Tanganyika" No.15 > Nazgul "Lake Tanganyika" No.26 > Platy "Autumn Underwater" Κατηγορια Eurasia: No.21 > no_name "Thailand Betta" |
Τα ερωτηματικά, όπως και το Thailand Betta, είναι του no_name πια (πρώην Butterfly).
Βάλε και το 37, κάτω κάτω στην προηγούμενη σελίδα. |
Παράθεση:
|
18 s. america stanlee
10 s. america BOUT 26 africa platy Και 1-2 κατι μου θυμίζουν...Θα δουμε. |
Kατηγορια America: No10> BOUT No.12 > no_name "Orinoco river" No.18 > stanlee No.22 > Nickthefish "Basins of the Rio Meta and Rio Negro in Brazil" No.35 > Thab "Rio Ucayali, Blackwater jungle creek" No.36 -> Dimitris77 "Amazon Basin" No.37 > Thanos459 "Amazon River" Κατηγορια Africa: No.4 > Κουραμπιες "Nirvana" Νο.5 > Saxlina "Volcano cave" No.11 > Zair "Lake Tanganyika Kasanga Biotope" Νο.12 > kouman "Lake Tanganyika" No.15 > Nazgul "Lake Tanganyika" No.26 > Platy "Autumn Underwater" Κατηγορια Eurasia: No.21 > no_name "Thailand Betta" Συμπληρώστε όποιο γνωρίζετε ;) |
Εχει κατι ενυδρεια διαμαντια παντως!
Τελικα χαρηκα που συμμετεχω στο διαγωνισμο :D |
.....
Καλημέρα στους φίλους και συνγχομπίστες.
Έχουμε πολύ δυνατά ενυδρεία στη κατηγορία βιοτοπικών:smt041:smt041:smt041:smt041 ΜΠΡΑΒΩ σε όλους τους συμμετέχοντες σας 10άρισα όλους!:D:D:D Η λίστα που έκανε ο Κλεόβουλος είναι η σωστή.....άντε ψηφίστε να τους τρελάνουμε!!!!!!!!!!!:smt030:smt030:smt030 |
Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες πολύ ωραία ενυδρεία. Ψηφίζουμε Ελλάδα :smt041:smt041:smt041
|
καλη επιτυχια σε ολους...!!!!!!!!!:smt041:smt041
απο τα φυτεμενα πια ειναι "δικα μας" ρε παιδια??? ΥΓ θα παω να "ψηφισω" και απο το μαγαζι....;) |
Καλή επιτυχία σε όλους σας!!!
(εριξα μια γρηγορη ματια...και μερικά ΑΛΛΩΝ (οχι απ τα "δικά μας τα παιδια") είναι Α.πραγματικά στολίδια :smt041- Β. υπάρχουν φυσικά κι άλλα...:smt030) |
το 10 απο Ν. Αμερ... δεν ειναι "δικο μας"????????
|
...
Παράθεση:
Στολίδι είναι!:smt041 |
Εγώ μας ψήφισα Όλους!!!!!!!
|
Προσφέρω 50 ευρώ σε όποιον επιλεγεί για την τελική φάση του διαγωνισμού, για να μειώσει τα έξοδά του για να πάει...!!!!
|
Ο Βαρδινογιάννης δίνει τα καύσιμα Για τα πολεμικά αεροπλάνα που θα πετάξουν στην παρέλαση,Αλλά εσύ είσαι ο χορηγος μας!!!!!!!
|
Παράθεση:
|
εγω βάζω τα κεφτεδεκια για το ταξιδι. λεφτά δεν εχω..
|
Δεν κανετε και του κριτη τα εξοδα...:smt114
|
Παράθεση:
|
tamam!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board