Παράθεση:
|
Παράθεση:
Να σου ζησουν τα μπομπιρακια |
ελα ρε φοβερα!! :smt023:smt023
|
Μετα απο ενα χρονο λειτουργιας του ενυδρειου, ειπα να κανω αλλο ενα βιντεακι. Τα πρωτα ψαρακια που μπηκαν μεγαλωσαν πια, εκαναν μωρα, παιζουν φαπες...και εχουν σκαψει παντου :D
http://www.youtube.com/watch?v=h5YBufRwaPQ Ειναι καιρος να αλλαξω λιγο τις πετρες και να βαλω περισσοτερα κελυφη, πλεον. |
Χανει η μανα το παιδι....
|
χαμος γινεται !!!!!!:D :smt023
|
Εχουν πραγματικα μεγαλο ενδιαφερον οι συμπεριφορες τους :D
|
Πραγματικα δεν ξερω πως το καταφερνεις να ειναι τοσο τακτοποιημενο.Τα εχω τοσο λιγο καιρο και γινεται ο χαμος.Χθες γυρισα μετα απο απουσια 12 ημερων και περιττο να σου πω σε τι κατασταση βρηκα το ενυδρειο...Εχουν σκαψει τοσο πολυ πουβαποντην μερια που ειναι οι βαλισνεριες εχουν καλυφθει μεχρι την μεση τα μισα φυτα και σχεδον ολοκληρα τα κοχυλια που βρισκονται εκει κοντα...
------------------------- Ξεχασα!Να το χαιρεσαι φυσικα!!! :) |
Ομορφα τα μπουλντοζακια σου!
Να ειχα και γω κανενα αρσενικο να εβλεπα γεννες...... |
Παράθεση:
Δεξια και αριστερα εχουν φτασει σχεδον στο κατω τζαμι απο το σκαψιμο, οπως και τις πετρες στα αριστερα τις εχουν αφησει στον αερα. Ηταν μεσα στην αμμο παλια. Επισης, στα δεξια βγαζω αμμο με την αλλαγη, γιατι σκεπαζουν το θερμαντηρα και την εισοδο του φιλτρου. Θελω να βαλω και αλλα κελυφη, γιατι τα περισσοτερα τα εχουν ριξει σε κρατηρα και αλλα τα εχουν σκεπασει εντελως. Τα δικα σου αλλωστε, ειναι σε αλλη φαση αυτη τη στιγμη. Σκαβουν συνεχεια για να βαλουν τα μελλοντικα μικρα τους. Τα δικα μου, περα απο το σκαψιμο, παιζουν και φαπες για να επεκτεινουν την περιοχη τους, ωστε να μπορεσουν να βαλουν τα πολλα μικρα τους. Παράθεση:
|
Καλα λεγε εσυ εγω βλεπω ενα ενυδρειο τακτοποιημενο και μαλιστα επιμελως χαχχα.
Ειναι το προτυπο μου και ανα διαστηματα ανοιγω το ποστ σου να το χαζεψω... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Α και δωροδοκια στο παιχνιδι...πες τα μας αυτα ντεεε :) |
Kαλά βρε παιδί μου, ούτε λίγο άλγη :shock: ; Πως το κατάφερες; (για πες...)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Να τα χαίρεσαι Θοδωρή...!!!:lol: |
Παράθεση:
Χαχαχα καθολου απιθανο!!! |
Ειμαι καλο αφεντικο, τα αφηνω να κανουν τη ζωη τους :D
|
Neolamprologus Multifasciatus
Καλημέρα Θοδωρή, μου αρέσουν πολύ τα multifasciatus & τα brichardi αλλά δεν μπορώ να τα έχω ακόμα γιατί το κάθε είδος θέλει 1 ενυδρείο μόνο του για άνεση κι ασφάλεια.Αν λοιπόν αποκτήσω το όγδοο ενυδρείο πριν να έχεις αποκτήσει εσύ το τέταρτο ελπίζω να μου δώσεις αρκετά και να μείνεις ήσυχος πως θα καλοπερνάνε.Εγώ δεν δουλεύω κι έτσι όλο το χρόνο μου τον έχω αφιερωμένο στα ψάρια.Θα είναι ένας λόγος ακόμα, αν κατέβεις καμιά βόλτα να 'ρθεις να μας δεις!!!!! :p :p :p
|
Παράθεση:
Παρα πολυ ομορφο ενυδρειο. Μπραβο! |
Κανε κανα απντειτ μωρε!!
|
Παράθεση:
Για τα υπολοιπα με πμ καποια στιγμη ;) Παράθεση:
|
Δεν ειδα οτι τανεβασες εδω, στο φβ τοδα. Θα μου διεφυγε το τοπικ. Ακυροοον.
|
Ε μαρη, ειπαμε να κοιμηθεις πανω στο ενυδρειο, οχι να χυθεις κιολας! :D
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...ps65d7df80.jpg |
χαχαχαχα:D
τα ψαρια μαλον κρυφτηκαν μολις επεσε το ποδι:D |
Θοδωρή ή η γάτα ειναι τεράστια ή το ενυδρείο είναι μικρό ή ο φωτογράφος μας ξεγέλασε - λόγω οπτικής γωνίας! :p
|
Μπα, η γατα ειναι μια χαρα. Που να δεις το γατο ποσο μεγαλος ειναι! :D
|
Παράθεση:
|
Δε τον αφηνω να ανεβει στο συγκεκριμενο ενυδρειο!χαχα!
|
Το ξεφτιλισαμε λιγο με τις γεννες :D
|
1. η γατα δεν το κουναει απο εκει βλεπω :p
2. δωσε καμια ντουζινα ψαρια βρε :D 3. ωραιο κοματι αλλα το αφησες πολυ λιγο :smt020:D |
1. Ναι η ρουφιανα! :D
2. Οποτε δινω ψαρια, βγαζουν πολλα περιισοτερα τα σκασμενα 3. Ειπα να κανω ενα μικρο βιντεακι εκει που καθομουν ;) |
Καλημέρα,τώρα βλέπω το ενυδρείο σου
Ρε συ είναι παρα πολύ ωραίο! Κάνεις τον άλλον να θέλει αφρικανακια !!!:D Ειδικά όταν τα βλέπεις σε headbanging |
Εχω εκπαιδευσει ολα τα ψαρια μου με την καταλληλη μουσικη :D
Εχουν πολυ ενδιαφερον οι κιχλιδες Αφρικης. Ωρες να εχεις να παρατηρεις συμπεριφορες ;) |
Παράθεση:
|
Ενα 60αρι χωραει σε καμια τρυπα :D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:02. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board