Piranha friend, δεν καταλαβαίνω πλέον ούτε το ύφος σου, ούτε τα τόσα κεφαλαία στο προηγούμενο ποστ σου!
Απευθύνεσαι σε όλους μ αυτόν τον τρόπο και δυστυχώς δεν είναι κι ο καλύτερος Μπορεί την πρώτη φορά να ήσουν δικαιολογημένος όπως λες λόγω των απωλείων και να είχες νεύρα...αλλά πλέον δεν έχεις καμία δικαιολογία να φωνάζεις σε άτομα τα οποία το μόνο που θέλουν είναι να σε βοηθήσουν! Κατσε αν θες και ξαναδιάβασε τα ποστς σου...και θα καταλάβεις τι εννοω! Στο χέρι σου είναι να το μαζέψεις το όλο θέμα...εάν κι έφοσον το θέλεις Αυτα από μένα! (Και μην λαμβάνεις ως αδυναμία το ότι κάποιοι δεν σου απαντάνε ;) ) |
Φίλε μου, να σου πω κάτι?Δεν θέλω να φωνάζω σε κανέναν.Απλά με τα κεφαλαία θέλω να δώσω έμφαση στα λόγια που μάλλον δεν διαβάστηκαν!!!
Και όχι με τα κεφαλαία απευθύνομαι σε άτομα τα οποία μου έκαναν επανηλειμένα παρατηρήσεις κάτι το οποίο δεν μου άρεσε ή τουλάχιστον θα μπορούσαν να είναι και πιο ήπιοι σε αυτό που ήθελαν να πουν. Βασικά όχι τα κεφαλαία τα χρησιμοποίησα και για να "φωνάξω" σε κάποιους η μάλλον ας το πω καλύτερα να τους υπενθυμίσω πως δεν θα ανεχτώ κριτικές τέτοιου είδους!;) Μαρία το ψάρι το οποίο έβαλα στη συνέχεια ήταν αυτό που έφαγε το άλλα 2 και μάλλον αφού δεν το θέλει κάποιος που θα το φροντίσει καλύτερα από μένα, θα το κρατήσω εγώ.. |
Τελικα τι θα κανεις θα πας σε αλλο ειδος ψαριου?
|
Με αυτο το εντονο υφος Πανο, το μονο που θα καταφερεις ειναι να αποξενωθεις απο το φορουμ και να σταματησουν να σε συμβουλευουν οι ανθρωποι που ξερουν. Αν απλα θες να ακους ωραια λογια και δεν αντεχεις κριτικης τοτε δε καταλαβα γιατι ρωτησες να σου πουμε γνωμες. Αν δε συμφωνεις με καποιον που πιστευεις οτι σε αδικει ,τοτε μπορεις να του αποδειξεις ποσο λαθος εχει. Με τις φωνες και μαλιστα προς ατομα σεβαστα που εχουν αποδειξει το υφος και το ηθος τους, κανεις δε βρηκε το δικιο του.
|
Παράθεση:
|
Το ψάρι Μαρία είναι παρέα με μια red cherry και πιθανόν να πάρω και μια ή 2 amano ώστε να δω λίγο κίνηση..
|
Αν γίνεται να χαλαρώσουμε λιγάκι πολύ θα το εκτιμήσω. ;)
|
Επειδή όλοι έχουμε κάνει λάθη είτε από άγνοια είτε από αδιαφορία και όλοι μας ήμασταν έφηβοι(μερικοί πριν πολλά πολλά χρόνια :D ) θα παρακαλούσα οι αντιπαραθέσεις να σταματήσουν εδώ.
Όποιος θέλει να δώσει επιπλέον συμβουλές σχετικά με το ενυδρείο του φίλου μας ας το κάνει. Από την πλευρά σου Πάνο προσπάθησε να δέχεσαι τις συμβουλές με πιο ήπιο τρόπο, είναι και για σένα καλό αλλά πολύ περισσότερο για τα ψαράκια σου. Με την ευκαιρία να σου ξαναναφέρω κι εγώ ότι το παφεράκι μαζί με red cherry είναι ρίσκο. Αν πραγματικά σου αρέσουν οι γαρίδες κοίτα αν είναι να δώσεις το παφεράκι και να προσθέσεις μερικά όμορφα ψαράκια όπως π.χ Pseudomugil gertrudae και να χαίρεσαι να κοιτάς το ενυδρείο σου. καλή συνέχεια. |
Δέχτηκα τις συμβουλες με ήπιο τρόπο και αν παραφέρθηκα ζητάω συγνώμη από όλους..
Άλλο ψάρι δεν θα βάλω.. έτσι κι αλλιώς το καλοκαίρι παίρνω το τέρας!!(ενυδρείο) |
Παράθεση:
|
400-500λίτρα...
|
Παράθεση:
|
ξέρω και τα έχω....;)
|
Παράθεση:
|
http://www.youtube.com/watch?v=zNfp2XzY7hE :rolleyes:
|
Κάπως έτσι!!!:D
|
:smt082:smt082:smt082:smt082:smt082:smt082;)
|
Ας επανέλθουμε όμως..
Μπορώ να βάλω amano στο ενυδρείο?? |
Και βεβαια μπορεις. Ειναι κλειστο το ενυδρειο υποθετω, ετσι? Γιατι παιζει να κανουν καμια βολτα εξω αλλιως.
|
είχα παλιά και τις βρήκα το πρωί πάνω στην τροφή!!
χαχαχαχα!! Είναι λίγο ανοιχτό από τις 2 πίσω γωνίες.. |
Τις κλεινεις και μετα βαζεις καλυτερα.
|
εγω εχω δυο σε 30 λιτρα χωρις καπακι εδω και ενα χρονο
|
Για καλο και για κακο παντα. Πολυ πιθανο να μην κανουν το αλμα για μια καλυτερη ζωη ποτε. Αλλα για να ειμαστε σιγουροι, καλο ειναι να εχει καπακι το ενυδρειο.
|
Πόσες μπορώ να βάλω??
|
Θα εβαζα 3 το πολυ 4 σε αυτα τα λιτρα. Μην το παρακανεις καλυτερα, γιατι γινονται πολυ μεγαλες. Εχεις και red cherries ετσι κι αλλιως.
|
2 τσέρυ.. μάλλον θα πάρω 3 και εκεί θα μείνω...:cool:
------------------------- Μην ξεχνιόμαστε είναι και το πάφερ μέσα..;) |
Με puffers εχω 3 amano εδω και 1.5 χρονο. Αλλα ειναι εντελως λαχειο το τι θα γινει και αν θα γινει καποτε κατι.
|
αν εξαφανισε τις αλλες τσερρυ τοτε και οι αμανο μπορει να μην ειναι ασφαλης
|
Παράθεση:
Καποιος συγχομπιστας (Ο Σπυρος νομιζω) τις ειχε χαρακτηρισει πανεξυπνο ειδος και πως ειναι γενικα δυσκολο να πιαστουν ;) |
Αυτο ισχυει. Ισως απλα να ειναι μεγαλυτερος μεζες. Το θεμα ειναι να μην δοκιμασουν ποτε. Αν κανουν την αρχη, δυσκολευουν τα πραγματα.
|
Μου έχει ήδη φάει 3 τσέρυ το πάφερ..
Λέτε να μην το δοκιμάσω?? |
αυτό το τελευταίο παφεράκι, πολύ δρακουλίνι !!!
|
Σε καμια περιπτωση. Την ιδια καταληξη θα εχουν, οπως και αυτες που ειναι ηδη στο ενυδρειο αν τις αφησεις κι αλλο.
|
οκ οπότε τα παίρνω όλα και τα δίνω..
Τα θέλει κανείς?? Δεν μπορώ να βάλω κάτι άλλο ε?.... |
τι θα κάνεις όμως μ αυτό το ψάρι? είναι εχθρικό και με το είδος του μόνο του θα το κρατήσεις?
|
Μια χαρα θα ειναι μονο του.
|
Και με το είδος του και με όλες τις γαρίδες τουλάχιστον...
------------------------- Θέλω να βλέπω και λίγο κίνηση... Μια σταλιά είναι!!Μέχρι να το βρω.... Καλά αν είναι έτσι το κρατάω μόνο του... |
με κανένα μεγαλύτερο δεν συγκατοικεί? δεν χωράει το ενυδρείο?
|
Παράθεση:
ρωτα τον πανο τι εγινε, του ειχα στειλει και βιντεο.... κυνηγαγε τα σκαλαρια ανελυπως και αυτα τρεχανε πανικοβλητα |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:00. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board