Παράθεση:
|
νικο δε γουσταρω να τσακωθω μαζι σου αμα εχεις να πεις κατι για το ψαρι τις κοπελας πεστω και σταματα να μασας φυλλα και να μας κανεις την πυθεια
τουλαχιστον εγω ειμαι χωμπιστας και λεω αυτα που ξερω και εχω δει δεν ειμαι εμπορος δισκων να κραταω τα μυστικα ερμητικα κλειστα |
Το Epsom είναι καθαρτικό... ΔΕΝ θεωρώ ότι είναι η αιτία γι' αυτό που βλέπεις. ΑΝ είναι βακτηριακό το πρόβλημα.... η θεραπεία μπορεί να έχει βοηθήσει (ισχύουν αυτά που σου έγραψα παραπάνω).
Έχοντας κάνει όμως 20 κινήσεις... ΔΕΝ θα ξέρεις τελικά, τι έχει κάνει και ποίο.- ;) ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
μη κανω copy paste την απαντηση σου σε παλιο ποστ !!! γιατι δε βοιθας καινουριους χομπιστες να μεγαλοσουν σωστα τα μικρα δισκακια τους ηταν τοτε που με διωξατε απο το GREEK DISCUS αν θυμασε ....... δισκοι = χρημα ............... |
Στον Χάρη ήταν η απάντηση για το κατάστημα (έχω βάλει και παράθεση).
Καθαρτικό κυρίως είναι... αλλά κάνει και απορρόφηση υγρών. Ότι είχε να κάνει το epsom (αφού το είχες και ήδη χρησιμοποιήσει) το έκανε (θεωρώ).- ;) |
Παράθεση:
Μπράβο για την επιμονή σου εύχομαι να πάνε όλα καλα. |
Παράθεση:
|
Ειναι αναγκη να ανταλλαζετε "φιλοφρονησεις" σε αυτο το thread?
Δεν βοηθανε στο προβλημα ουτε και την προσπαθεια, απλα φτιαχνουν κλιμα. Επι της ουσιας νομιζω οτι ο κυκλος των πειραματικων θεραπειων εχει ολοκληρωθει με ασαφη αποτελεσματα. Ηταν πολυ δυσκολο απο την αρχη ουτως ή αλλως. Τουλαχιστον προσπαθησες. Και ειναι μαλλον προτιμοτερο να δοκιμασεις και να χασεις, παρα να μην δοκιμασεις καθολου. Ειναι μαλλον τραβηγμενο να συνδεουμε την οποιαδηποτε ξηρα τροφη με προβληματα στα νεφρα. Οπως και να το κανουμε, μεταξυ γατας σκυλου και ψαριων, υπαρχουν σημαντικες διαφορες. Και οι ξηρες τροφες διαφερουν κατα πολυ επισης. |
ευχαριστώ για την απάντησή σας.
δυστυχώς το χάνω το ψάρι μου και μάλιστα νομίζω δεν θα βγάλει καν την αποψινή νύχτα. άρχισε ήδη να χάνει το χρώμα του και να πλαγιάζει. έτσι μου ρχεται να πάρω μια σύριγγα να το ανοίξω. μέχρι τώρα είχα τις ελπίδες μου, τώρα που το είδα πλαγιασμένο, τρελλάθηκα |
Παράθεση:
|
για να πάρεις μια ιδέα για τι ζώο μιλάμε, όταν το είδα πλαγιασμένο, το έσπρωξα με την απόχη να σηκωθεί. αυτό έγινε 2 φορές. την τρίτη που πήγα στο ενυδρείο και ήταν ξαπλωμένο, σηκώθηκε μόνο του
|
oscar τα σκυλια του ενυδρειου
ποιο πολλα χαδια θελουν παρα φαει κρημα ρε μαρια μακαρι να τα καταφερει ειναι ζορικα ψαρια |
Παράθεση:
είναι ξαπλωμένο δυστυχώς έπαψα να το σηκώνω. με κοιτάει μεσ τα μάτια, ένας φιλος σηκώθηκε κι εφυγε δεν αντεξε να τον κοιτάζει ετσι ------------------------- έφυγε |
Κριμα...:(
Τουλαχιστον εκανες οτι μπορουσες.. |
Πολύ κρίμα...
|
κρίμα, πολύ κρίμα γι αυτό που έχασε την ζωή του τόσο νέο...
δυστυχώς και η προσπάθεια εκ του αποτελέσματος κρίνεται. όποιος νομίζει οτι θα ήθελε να πει κάτι για το περιστατικό, ακόμα κι αν αυτό αφορά ευθύνες μου και πιθανά λάθη μου, απο μένα είναι ελεύθερος να το κάνει, εφ όσον αυτό μπορεί να βοηθήσει κάποιους άλλους. προσωπικά, έχω πει τα πάντα επί του θέματος και τουλάχιστον αυτή την στιγμή, μου είναι δύσκολο να το αναλύσω περαιτέρω λογικά. αν χρειαστεί σε κάποια στιγμή θα το κάνω. ευχαριστώ πολύ όσους με βοήθησαν και είστε πάρα πολλοί, με πρώτο και καλύτερο τον delta66. επίσης τον harri samos για την συνεχή συμπαράστασή του και με πμ αλλά και όσους ακόμα και με μία αναφορά τους έδειξαν να κατανοούν την αγάπη και την αγωνία μου γι αυτό το πλασμα. |
Κριμα Μαρια, δυστυχως εχει και αυτα το hobby.
|
Κριμα το ψαρακι σου Μαρια.Εκανες ομως οτι περνουσε απο το χερι σου και προσπαθησες πολυ!Μακαρι να βρισκατε τι ειναι ακριβως ωστε να μπορουσατε στο μελλον να βοηθησετε καποιον που θα ειχε το ιδιο προβλημα και να ειχε αποφευχει το τραγικο αποτελεσμα!
|
καλημερα Μαρια
Δυστυχως η ζωη ειναι συνυφασμενη με τον θανατο απο την αρχη της υπαρξης της Οταν κατι γεννιεται ειναι καταδικασμενο να πεθανει Φυσικα το ποτε δεν ειναι κατι που κανονιζεται οπως και το προωρα το οψιμα κτλ Εχασα 16 ετων ενα σκυλακι με ευθανασια γιατι πλεον η ποιοτητα ζωης του ηταν απιστευτα τραγικα ασχημη...τυφλωση διαβητης κτλ...εζησε ομως μια ευτυχισμενη ζωη θελω να πιστευω διπλα μου με πολυ αγαπη και στοργη Τελικα ισως αυτο που μετραει δεν ειναι το ποσο ζεις αλλα το πως ζεις..η ποιοτητα..και πιστευω οτι κοντα σου εζησε το ψαρι ποιοτικη ζωη, πηρε αγαπη και στοργη ακομα και στις τελευταιες του στιγμες... Μην καθεσαι στο χθες...παρε ενα νεο ψαρι που φυσικα δεν θα ειναι το ιδιο το προηγουμενο αλλα θα ειναι μια νεα ζωη που θα της προσφερεις ιδια συναισθηματα και θα την κανεις ευτυχισμενη Και ας συμβιβαστουμε ολοι με την λεξη θανατος...ο θανατος ειναι το πιο δημοκρατικο πραγμα...δεν κοιταει φυλες, ειδη, πορτοφολια κτλ... Και μην ξαχναμε για να το προεκτεινω λιγο και στο ζωικο βασιλειο με ενταγμενο τον ανθρωπο μεσα σε αυτο, το γεγονος οτι: Ο,τι γεννιεται φερει μαζι του και μια καταρα....το οτι θα πεθανει |
σας ευχαριστώ για την συμπάθειά σας και τα καλά σας λόγια.
|
Λυπαμε για την απωλεια σου,ολοι λιγο πολυ ειχαμε καποια απωλεια και στο χομπυ μας και εξω απο αυτο,σου ευχομαι να εισαι γερη και να δινεις παντου τη αγαπη σου οπως σε αυτο το ψαρι..
|
Λυπάμαι για την απώλεια του ψαριού σου. :(
Δυστυχώς το έχω ζήσει αρκετές φορές, αφού το σπίτι μου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ζωολογικός κήπος... (σκυλιά, γατιά, κουνέλια, πουλιά, ψάρια κλπ.... έχουν παρελάσει μέσα σε αυτό και συνεχίζουν να το κάνουν). Θα σου ευχηθώ το επόμενο στήσιμο του ενυδρείου σου, να έχει καλύτερη τύχη. Θα είναι καλύτερο να αποφύγω να γράψω οτιδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή (που ΙΣΩΣ θα μπορούσε και να προκαλέσει οποιασδήποτε μορφής αντιπαράθεση με κάποια μέλη) και όταν έρθει εκείνη η ώρα... να δεχτείς την βοήθεια που θα χρειάζεσαι, για την καινούργια σου αρχή.- |
Παράθεση:
ίσως να φαίνεται και υπερβολικό, ίσως και να είναι, η απώλεια δεν συνηθίζεται, παρά που όσο μεγαλώνουμε βιώνουμε περισσότερες,μερικές πολύ συνταρακτικές, παρά που το γνωρίζουμε εκ των προτέρων, δεν γινόμαστε πιο έτοιμοι και πιο σκληροί. να χαίρεσαι τα ζωάκια σου. κι εγώ απο πολύ μικρή είχα πολλά και έχω. για νέα στησίματα θέλω τον χρόνο μου, σ ευχαριστώ για την προθυμία σου και θα χαρώ να με βοηθήσεις όταν έρθει εκείνη η ώρα. ------------------------- Παράθεση:
|
πωωω...
κριμα ρε γαμωτο... εσυ Μαρια εκανες οτι μπορουσες και με το παραπανω! αυτο ειναι που θα πρεπει να μεινει! ειναι ζορικο,ολοι το εχουμε νιωσει το συναισθημα. μην μεινεις με τα χερια σταυρωμενα! παρε ενα αλλο ψαρι οταν ερθει η στιγμη. πιστεψε με αυτο εκανα κι εγω.. μπραβο σου και παλι! |
εν τω μεταξυ μαρια το δικο μου ακομα ζει...
να σου πω την αληθεια εχω κανει οτι μπορουσα αλλα δυστυχως θεραπεια δεν ηρθε... παρολα αυτα ουτε χειροτερευει ουτε καλυτερευει και συνεχιζει να εχει ορεξη και να τρωει οτι βρει...τι να πω.... αλλος ειναι ο υποψηφιος κι αλλος φευγει... |
κριμα :(:(:(:(
μαρια εκανες οτι περναγε απο το χερι σου παντος και αυτο μετραει |
Μαρία, κι εγώ λυπάμαι για την απώλεια
Δυστυχώς αυτά έχει το χόμπι (δεν μ αρέσει η λέξη)...και μάλλον πρέπει να το πάρουμε απόφαση...και να συνεχίσουμε έχοντας πάντα αυτό στο μυαλό μας (κι εγώ σήμερα έχασα ένα cpd, χωρίς να προλάβω να κάνω το παραμικρό) Παρακολουθούσα από την αρχή το θέμα σου και μόνο η προσπάθεια που έκανες ήταν άξια συγχαρητηρίων (και λίγα λέω) |
ευχαριστώ πολύ όλους σας.
να πω την αλήθεια δεν νομίζω οτι έκανα οτι μπορούσα, αντιθέτως αφού τα οσκαρς είναι δυνατά ψάρια, πιστεύω βαθειά μέσα μου, οτι εγώ δεν το φρόντισα καλά, όχι όταν αρρώστησε, αλλά πριν αρρωστήσει. δεν ξέρω σε ποιο σημείο δεν ήμουν επαρκής, αλλά και οτι δεν ξέρω σε ποιο σημείο, αποδεικνύει οτι φιλοξενούσα ένα ζώο που δεν ήμουν πολύ καλά ενημερωμένη για τις ανάγκες του. δεν είναι μια φιλένοχη άποψη είναι ένα λογικό συμπέρασμα. ίσως φταίει οτι δεν ακολούθησα προσεκτική και ποικίλη διατροφή και πιθανόν και να το παρατάιζα. δεν ξέρω τι άλλο. moufas1973 χαίρομαι για το ψαράκι σου και chocolate puma, λυπάμαι πολύ, τα πιο μικρά είναι η αλήθεια δεν σου δίνουν το περιθώριο αντίδρασης, κρίμα το καημένο. παιδιά ευχαριστώ και πάλι όλους σας και συγγνώμη για το στενάχωρο κλίμα που σας δημιούργησα. |
μαρια μη το λες αυτο μια χαρα το φροντιζες ετυχε να σου κατσει εχω δει οσκαρ σε αθλιες συνθηκες να ζουν χρονια ενας που ξερω το πυροβολισε με αεροβολο στο κεφαλι και ζουσε για 4 χρονια ακομα ειχε γινει 2 κιλα
|
:smt022:smt022:smt022
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:41. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board