Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Greek Aquarist's Boards (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Γιατί απαγορεύτηκε η απάντηση στις αγγελίες??? (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=51591)

Γιώργος Κ 04-05-11 01:56

Μηπως απο Εργαλεία Θεμάτων ?? :confused::confused:
Εγω απο εκει τα σβηνω :D:D

Τολη δεν γινεται να μπορει να κανει και edit? αν κανει καποιος edit δε το πιανει σαν αδιαβαστο μηνυμα!!!

delta66 04-05-11 02:00

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Tolis (Μήνυμα 586098)
Δυστυχως δεν γινεται να μην μπαινει πρωτη στα ποστ.

Παρακολουθω ενα μουσικο σαιτ που ειχε παρομοια προβληματα με τις αγγελιες, και τα ελυσε φτιαχνωντας ενα ανεξαρτητο subforum μονο για αγγελιες.
Πολυ χρηστικο.
Βαζεις την αγγελια σου, αν θες την επεξεργαζεσαι την σβηνεις κλπ
Σε ενα μηνα σου στελνει αυτοματο μειλ οτι εληξε και αν θελεις την ανανεωνεις ή οχι.
Καθολου αναμιξη με το κυριως φορουμ. Εχουν μονο λινκ απο το ενα στο αλλο.

achisael 04-05-11 03:41

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Κ (Μήνυμα 586104)

Τολη δεν γινεται να μπορει να κανει και edit? αν κανει καποιος edit δε το πιανει σαν αδιαβαστο μηνυμα!!!

Aυτο ειπα παραπανω αλλα με αλλα λογια..

τωρα αφου μπορει να σβηστει βεβαια , ειναι ποιο απλο .. καθε φορα που θα θες να αλλαξεις κατι την σβηνεις μονος σου και κανεις ανανεωση την τιμη ας πουμε..

αν και δεν πολυκαταλαβα που ειναι αυτο για την διαγραφη..
ισχυει και για αλλες κατηγοριες η μονο εκει?

Γιώργος Κ 04-05-11 04:00

Λογικα μονο για τις αγγελιες!

Ειναι απο πανω απο το θεμα

Εργαλεία Θεμάτων http://www.aquatek.gr/vb/images/misc/menu_open.gif Αναζήτηση σε αυτό το θέμα http://www.aquatek.gr/vb/images/misc/menu_open.gif Αξιολογήστε το θέμα http://www.aquatek.gr/vb/images/misc/menu_open.gif Τρόποι εμφάνισης http://www.aquatek.gr/vb/images/misc/menu_open.gif

Στα εργαλεια θα πρεπει να εμφανιζεται το "Διαγραφη θεματος" :rolleyes:

maikl 04-05-11 05:42

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Tolis (Μήνυμα 586090)
Τον τροπο αυτον (βαζω φωτο, αλλαζω τιμη κλπ) χρησιμοποιουσαν κατα κορον διαφοροι επιτηδειοι για να ανεβαζουν καθε μερα την αγγελια επανω χωρις να χρησιμοποιουν το up.Αυτο βρειτε τροπο να διορθωσετε..
Φωτο γιατι να βαλετε εκ των υστερων?Ισως γιατι δεν "βοηθηθηκε" τελικα η αγγελια με την αρχικη δημοσιευση της-η οποια ηταν χωρις φωτο-Να πειτε κατι για το προιον γιατι εκ των υστερων? "Πόσα άλλα" γιατι εκ των υστερων? Βαλτε μια πληρη αγγελια και τελειωσε.
Εστω π.χ οτι η αγγελια ειναι με διαφορα προιοντα και πολλα απο τα οποια ειναι διπλα,τριπλα κ.λ.π.
Πως θα δηλωθει η οποια αλλαγη στα προιοντα που εχουν απομεινει?Ειδικοτερα σ'αυτα που ειναι 2πλα π.χ, και εχει μεινει μονο ενα πλεον,δεν ειναι καλυτερα να φανει αυτη η αλλαγη ωστε ο υποψηφιος αγοραστης ο οποιος περιμενει να πεσει η τιμη(αφου βλεπει συνεχεια 2 ιδια προιοντα να μη πωλιουνται,αρα περιμενει να πεσει η τιμη τους και δεν προχωρει σε αγορα)? Δεν βοηθιεται λοιπον ετσι η αγγελια να τελειωσει,αλλα ολοι μενουν σε αναμονη...

Θα δωσω δικαιωματα στον βαζοντα να μπορει να διαγραψει την αγγελια του (οταν κλεισει - ή οποτε θελει).
Το μονο προβλημα ουσιας κατ εμε ειναι η αλλαγη τιμης - ολα τα άλλα ειναι στο χερι του βαζοντος την αγγελια να τα βαλει απο την αρχη.

Με ενα edit λυνονται ολα νομιζω τα παραπανω.Τωρα το αν το edit φερνει την αγγελια πρωτη, αυτο ισως πρεπει να βρειτε τροπο να αλλαξετε :cool:

kingrim 04-05-11 06:37

δεν ειναι τοσο απλα αυτα με τα εντιτ κλπ κλπ κλπ

απο την στιγμη που μπορεις να κανεις delete αν θελεις να αλλαξεις κατι την σβηνεις και την ξαναγραφεις με νεα στοιχεια και τελος

maikl 04-05-11 07:16

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kingrim (Μήνυμα 586127)

απο την στιγμη που μπορεις να κανεις delete αν θελεις να αλλαξεις κατι την σβηνεις και την ξαναγραφεις με νεα στοιχεια και τελος

Αν αυτο βολευει το φορουμ ας μας το πουνε ρε παιδες να σβηνουμε και να γραφουμε ολη μερα..:D

jimmis1974 04-05-11 09:54

παντος εγω στο εργαλεια δεν βρησκω τιποτα για διαγραφη:rolleyes: , ουτε πουθενα υπαρχει edit.

Tolis 04-05-11 10:20

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από jimmis1974 (Μήνυμα 586165)
παντος εγω στο εργαλεια δεν βρησκω τιποτα για διαγραφη:rolleyes: , ουτε πουθενα υπαρχει edit.

Εχεις αγγελια που τρεχει αυτη τη στιγμη και κοιτας εκει?

Παράθεση:

Ισως γιατι δεν "βοηθηθηκε" τελικα η αγγελια με την αρχικη δημοσιευση της-η οποια ηταν χωρις φωτο
Εστω π.χ οτι η αγγελια ειναι με διαφορα προιοντα και πολλα απο τα οποια ειναι διπλα,τριπλα κ.λ.π.
Πως θα δηλωθει η οποια αλλαγη στα προιοντα που εχουν απομεινει?Ειδικοτερα σ'αυτα που ειναι 2πλα π.χ, και εχει μεινει μονο ενα πλεον,δεν ειναι καλυτερα να φανει αυτη η αλλαγη ωστε ο υποψηφιος αγοραστης ο οποιος περιμενει να πεσει η τιμη(αφου βλεπει συνεχεια 2 ιδια προιοντα να μη πωλιουνται,αρα περιμενει να πεσει η τιμη τους και δεν προχωρει σε αγορα)? Δεν βοηθιεται λοιπον ετσι η αγγελια να τελειωσει,αλλα ολοι μενουν σε αναμονη...
Γινονται τετοια πραγματα? Ουτε το ebay να ειμασταν...

Παράθεση:

Αν αυτο βολευει το φορουμ ας μας το πουνε ρε παιδες να σβηνουμε και να γραφουμε ολη μερα
Το προτιμω απ το να σβηνουμε και να γραφουμε ολη μερα εμεις.

Tolis 04-05-11 10:32

Επειδη φευγω Θεσσαλονικη για αυτο: http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...3&postcount=88 θα μπαινω ελαχιστα μεχρι την Δευτερα. Οσοι φιλοι εχουν διαθεση να τα πουμε κι απο κοντα από την Πέμπτη 5 έως και την Κυριακή 8 Μαΐου θα ειμαστε στο περίπτερο 15 stand 42.

QS-Plan 04-05-11 10:39

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Tolis (Μήνυμα 586182)
Επειδη φευγω Θεσσαλονικη για αυτο: http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...3&postcount=88 θα μπαινω ελαχιστα μεχρι την Δευτερα. Οσοι φιλοι εχουν διαθεση να τα πουμε κι απο κοντα από την Πέμπτη 5 έως και την Κυριακή 8 Μαΐου θα ειμαστε στο περίπτερο 15 stand 42.

Να υποθέσω ότι θα σε δούμε και στον ψαροκαφέ της Κυριακής????

Πάνος 04-05-11 10:41

θεσσαλονικεις ορματε!! για να δειτε το μπιλυ, τον Τολη και την προεδραρα μας....(και καλλιτεχνες επισης). ευκαιρια να πατε με τα αιτηματα σας.... ;)

achisael 04-05-11 13:57

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kingrim (Μήνυμα 586127)

ε ενταξει κατι ειναι και αυτο...:p:p

kotsokk 04-05-11 14:16

Πάντως το φόρουμ δεν είναι πια ζωνατανό.................

delta66 04-05-11 14:18

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kotsokk (Μήνυμα 586273)

Γιατι? :confused:
Οι αγγελιες το ζωντανευαν με τη "ενδιαφερουσα συζητηση" που γινοταν σε αυτες?
ή εννοεις οτι εμπαιναν περισσοτεροι επισκεπτες?

maikl 04-05-11 14:54

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Tolis (Μήνυμα 586103)
Στα εργαλεια θεματων, ακριβως πανω απο το πρωτο ποστ

...εγω παντως δεν μπορω να διαγραψω τη δικη μου αγγελια...:(

Πάνος 04-05-11 15:26

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kotsokk (Μήνυμα 586273)

τοτε να το ζωντανεψουμε...ενυδρειακα ομως! ;)

kotsokk 04-05-11 16:16

Μακάρι να κάνουμε κάτι για να ξαναποκτήσουν ενδιαφέρον..............ήταν ανώμαλη η προσγείωση αλλά η προσπάθεια για επαναφορά των αρχικών κανόνων συνεχίζεται.......:):)

Πάνος 04-05-11 16:27

αναφερθηκα στα υπολοιπα ενυδρειακα θεματα....οχι στις αγοραπωλησιες.

kotsokk 04-05-11 17:12

;);););)

nikman 04-05-11 17:56

Ας ευχηθούμε όλοι στο φίλο μας τον Τόλη καλή επιτυχία στη Θεσσαλονίκη και σε όσους παρευρεθούν καλή διασκέδαση. :D:D

giannisaek 10-05-11 09:02

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Tolis (Μήνυμα 586098)
Ο βαζων αγγελια μπορει και να την διαγραψει - ρυθμιστηκε.
Δυστυχως δεν γινεται να μην μπαινει πρωτη στα ποστ.

Τόλη την αγγελία μου δεν μπορώ να την διαγράψω όπως και οι άλλοι τις δικές τους (jimmis1974- achisael- maikl).
Ξανά δες το θέμα σε παρακαλώ. :(

maikl 10-05-11 13:54

Γιαννη προς το παρον "και μεχρι νεωτερας" στειλε ενα π.μ σε mod για να διαγραφει η αγγελια σου ;)

achisael 10-05-11 14:40

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από giannisaek (Μήνυμα 588287)
Τόλη την αγγελία μου δεν μπορώ να την διαγράψω όπως και οι άλλοι τις δικές τους (jimmis1974- achisael- maikl).
Ξανά δες το θέμα σε παρακαλώ. :(

εγω δεν θελω να την σβησω απλα ρωτησα πως να το κανω οταν θελησω...;)

miki 10-05-11 17:04

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από maikl (Μήνυμα 588351)
Γιαννη προς το παρον "και μεχρι νεωτερας" στειλε ενα π.μ σε mod για να διαγραφει η αγγελια σου ;)

εγω εχω στειλει πμ εδω και 6 μερες αλλα ουτε αυτο δουλεψε :D

bokostas 10-05-11 17:23

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από miki (Μήνυμα 588470)
εγω εχω στειλει πμ εδω και 6 μερες αλλα ουτε αυτο δουλεψε :D

Προτείνω όποιος θέλει να κλείσει αγγελία, να στέλνει πμ σε όλους τους συντονιστές, αρχίζοντας από τον Τόλη,
τον Πάνο, τον Γιώργο Κ, τον Raven και τον Κλεόβουλο που υποστηρίζουν αυτό το "εύχρηστο" σύστημα.:grin::p:rolleyes:

Kαλά ντε, μη βαράτε όλοι μαζί, μια ιδέα έριξα.:rolleyes:

giannisaek 10-05-11 17:28

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από maikl (Μήνυμα 588351)

Αυτό έκανα.

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 588477)
Προτείνω όποιος θέλει να κλείσει αγγελία, να στέλνει πμ σε όλους τους συντονιστές, αρχίζοντας από τον Τόλη,
τον Πάνο, τον Γιώργο Κ, τον Raven και τον Κλεόβουλο που υποστηρίζουν αυτό το "εύχρηστο" σύστημα.:grin::p:rolleyes:

Κώστα το δικό σου δεν το σκέφτηκα :smt017 έστειλα μόνο στον Γιώργο Κ !!!!!
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από delta66 (Μήνυμα 588484)
Ηρεμα γιατι μεχρι και εγω πηρα ΠΜ να σβησω/διορθωσω αγγελιες :p

Σώπα, κακίες είναι αυτά που λες!!! :D :D :D

delta66 10-05-11 17:31

Παράθεση:

Ηρεμα γιατι μεχρι και εγω πηρα ΠΜ να σβησω/διορθωσω αγγελιες :p

QS-Plan 10-05-11 17:34

Παράθεση:

:smt021:smt021:smt021:smt021:smt021:smt021:smt021 bokostas :smt021 :smt021:smt021:smt021:smt021:smt021:smt021

Γιώργος Κ 10-05-11 18:15

Προσωπικα κανενα προβλημα -ετσι και αλλιως εσβηνα οποια αγγελια ειχε κλεισει και τυχαινε να την δω!! Μονο να βαζετε το λινκ ωστε να βρισκω ευκολα την αγγελια!! :D

Tolis 11-05-11 19:16

Για καποιο λογο (μη με ρωτησετε) δεν ειχε ενεργοποιηθει η δυνατοτητα διαγραφης.
Τωρα ενεργοποιηθηκε. Μπορει ο βαζων την αγγελια να την διαγραψει. (Πανω απο το ποστ, στα εργαλεια θεματων).

achisael 11-05-11 19:43

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Tolis (Μήνυμα 588842)
Για καποιο λογο (μη με ρωτησετε) δεν ειχε ενεργοποιηθει η δυνατοτητα διαγραφης.
Τωρα ενεργοποιηθηκε. Μπορει ο βαζων την αγγελια να την διαγραψει. (Πανω απο το ποστ, στα εργαλεια θεματων).

τολη αν και δεν θελω να την σβησω ακομα μπηκα για να ελεγξω αν ισχυει αυτο που ειπες..
αλλλα παλι δεν το εχει..:rolleyes:

Tolis 11-05-11 19:50

1 Συνημμένο(α)
Εγω το τεσταρα μολις σαν απλος χρηστης και δουλευει:

achisael 11-05-11 19:53

1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Tolis (Μήνυμα 588856)
Εγω το τεσταρα μολις σαν απλος χρηστης και δουλευει:

κοιτα μολις τωρα.. τι να πω?

maikl 11-05-11 19:55

Και σε μενα δεν γινετε,μαλλον η ακυρωση αφορα τις νεες αγγελιες ...
Ο "δικτατωρ" ξαναχτυπα λεμε δυο φορες....
http://www.aquatek.gr/vb/attachment....7&d=1305136223

Tolis 11-05-11 20:02

Δυο πραγματα που μπορω να σκεφτω ειναι, ή θα δουλευει απο οποια αγγελια μπαινει απο δω και στο εξης (απ τη στιγμη δλδ που ενεργοποιηθηκε η δυνατοτητα διαγραφης), ή πρεπει να κανετε αποσυνδεση και επανασυνδεση. Αν θελει καποιος να δοκιμασει...

achisael 11-05-11 20:03

Τολη μαλλον εχει δικιο ο maikl μαλλον ισχυει για τις νεες αγγελιες.. ;)

Kotsos 11-05-11 20:04

αποσύνδεση/σύνδεση δεν δουλεύει παντως.....

achisael 11-05-11 20:05

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Tolis (Μήνυμα 588865)
ή πρεπει να κανετε αποσυνδεση και επανασυνδεση. Αν θελει καποιος να δοκιμασει...

to εκανα και δεν πιανει..;)

Tolis 11-05-11 20:05

Φτιαχτε καποιος μια αγγελια τεστ να δουμε

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:56.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,03212 seconds with 10 queries