Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Βraveheart's Valley (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=47027)

kostasz87 28-03-11 13:57

Θα συμφωνήσω και εγώ με το δισδιάστατο του θέματος και θα σου πρότεινα να βάλεις και άλλες μικρότερες όρθιες πέτρες μπροστά από τις μεγάλες και να αλλάξεις την κατεύθυνση στο δρομάκι ανάμεσα στα "βουνά".Ή ακόμα να τις βάλεις από τη μία πλευρά και να μειώνεται το ύψος του βουνού σιγά σιγά.
Βέβαια δεν είσαι κανένα μαγαζί για να κάνω παραγγελίες αλλά θέλω να σε βοηθήσω όσο μπορώ με τις λίγες μου γνώσεις.:D:D:D

tsoum 28-03-11 14:00

H hydrocotyle είναι leucocephala ή sibthorpioides;

kingrim 28-03-11 20:44

εγω για μαριτιμα το ξερω :ρ

Κωστα τις πετρες τις εχω βαλει ετσι ωστε να ειναι ολες ''φαγωμενες'' απο την μια πλευρα σαν να τις εχει ''φαει'' ο ανεμος οποτε δεν θελω να τις αλλαξω θα ψαξω καποιον αλλο τροπο οσο οριμαζει και το ενυδρειο απο κοντα δεν ειναι ετσι οποτε πρεπει να πειραματιστω και με τις φωτο

kostasz87 29-03-11 11:09

Σίγουρα από κοντά θα είναι πιο όμορφο και πιο 3D.:rolleyes:
Αυτό με τον άνεμο δεν το είχα προσέξει, είδα τη φωτογραφία ξανά και η αλήθεια είναι οτι έχεις δίκιο....

harris samos 29-03-11 11:49

πολυ καλο μπραβο :smt041:smt041:smt041:smt041

kingrim 14-04-11 21:47

http://img855.imageshack.us/img855/8641/forummz.jpg
Uploaded with ImageShack.us

nikosn 14-04-11 21:50

τι να πεις τωρα!!θα σταματησεις να βαζεις φωτο????φτανει το ειδαμε!! ειναι καλο!!:D:D:D

giannisqq 14-04-11 21:50

ζωγραφια!!!!!!!!!!παρα πολυ ωραιο αποτελεσμα...

xLoMoc 14-04-11 21:52

νταξει δεν υπαρχει το ενυδρειο...

kingrim 14-04-11 22:13

ευχαριστω να αλλη μια και λεω να βαλω και βιντεο :) :) :)

http://img585.imageshack.us/img585/1660/img2931d.jpg
Uploaded with ImageShack.us

xLoMoc 14-04-11 22:14

βαλε βαλε ειμαι σιγουρος πως θελουν παρα πολλοι να δουνε

tepe 18-04-11 08:58

δεν υπαρχουν λογια

krispie 18-04-11 12:03

φοβερά τα tetra σου... Απίστευτο χρώμα.... Βασικά και το ενυδρείο πολύ καλό!! Από τα καλύτερα του forum κατά τη γνώμη μου...
Ήθελα να σε ευχαριστήσω και για τη marsilea που έστειλες και μοιραστήκαμε με τον klipitiklopos...

kingrim 18-04-11 12:17

ευχαριστω παιδια :)

Εχω κανει ΜΕΓΑΛΕΣ Αλλαγες χθες το βραδυ λογικα σε καμια 7-8 μερες θα αρχισουν να δειχνουν :)

για τα κλαδεματα μην ευχαριστεις και εμενα μου τα χαρισαν (ο raven).

krispie 18-04-11 13:06

Να σε ρωτήσω, η marsilea σου με τι ρυθμούς μεγαλώνει; Ξέρω ότι αργεί γενικά...

kingrim 18-04-11 16:58

η μαρσιλεα μου παει με τρελους ρυθμους σε ενυδρειο με διαστασεις πατου 100 Χ 40 δινω περιπου σε 2-3 ατομα την εβδομαδα κλαδεματα αφου εχει μεγαλωσει τοσο πολυ που μεγαλωνει μαρσιλεα πανω στην μαρσιλεα και απο πανω ξανα μαρσιλεα :ρ

bokostas 18-04-11 22:08

Γιάννη έχει γίνει αριστούργημα, σταμάτα βρε τις αλλαγές, δε γίνεται καλύτερο. Και τα τετράκια σκέτη φωτιά, δεν έχω δει ωραιότερα.!!!:p

kingrim 18-04-11 22:45

αυτα ειναι τα χρωμματα τους δεν τα εχω πειραξει καθολου :) :) :)

οσο για τις αλλαγες αν αυτο που θελω να κανω βγει οπως νομιζω το ενυδρειο θα παει κανα δυο lvl πανω αν δενβγει δεν ξερω τι θα κανω :(

yaros 18-04-11 22:52

φωτο γιαννη
δεν χορταινετε.

Raven 19-04-11 01:31

Γιαννη, απο μενα θα ακουσεις μονο αληθειες γιατι ξερω οτι θα καταλαβεις πως οτι πω θα το πω με καλη διαθεση.
Το ενυδρειο ειναι πολυ ωραιο μεν και εχεις κανει αλματα στο aquascaping μεσα σε λιγους μηνες, ειναι ομως μονοτονο !
Ηθελες ή περισσοτερα φυτα ή περισσοτερες πετρες. Εγω στην φαση που εισαι θα πηγαινα για περισσοτερη φυτομαζα. Εχεις μεγαλα κενα αναμεσα στα βραχια και πρεπει να δωσεις σχηματα και επιπεδα για να "δεσεις" ολο αυτο που εχεις δημιουργησει.
Στον IAPLC εκτιμαται πολυ το ατιμελητα-επιμελημενο φυσικο στυλ. Δες τα ενυδρεια που εστηνε ο Αμανο παλιοτερα και θα καταλαβεις. Ασε την moss να μπλεξει με την marsilea, ισως και να σου αρεσει τελικα..δινει σκουρες ανταυγειες και σπαει η μονοτονια του ανοιχτου-πρασινου.
Σου στελνω καποια φυτα...μερικα απο αυτα θα ταιριαξουν γαντι εκει μεσα.

Αν ειναι να κανεις καποιες αλλαγες καντες τωρα. 20 μερες πριν τον διαγωνισμο ομως, μην αγγιξεις τιποτα. Μονο μικρα κλαδεματα και προσοχη στην λεπτομερεια.
Καλη συνεχεια ...see you in Tokyo :D

akoulis 19-04-11 04:46

οτι πιο απαισιο εχω δει:rolleyes:σκετο ξερασμα. μονο για σιμετοχη σε διαγωνισμο κανει.

kingrim 19-04-11 07:11

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από yaros (Μήνυμα 581025)
φωτο γιαννη
δεν χορταινετε.

thx!!!!!!!!!!

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από Raven (Μήνυμα 581076)
Γιαννη, απο μενα θα ακουσεις μονο αληθειες γιατι ξερω οτι θα καταλαβεις πως οτι πω θα το πω με καλη διαθεση.
Το ενυδρειο ειναι πολυ ωραιο μεν και εχεις κανει αλματα στο aquascaping μεσα σε λιγους μηνες, ειναι ομως μονοτονο !
Ηθελες ή περισσοτερα φυτα ή περισσοτερες πετρες. Εγω στην φαση που εισαι θα πηγαινα για περισσοτερη φυτομαζα. Εχεις μεγαλα κενα αναμεσα στα βραχια και πρεπει να δωσεις σχηματα και επιπεδα για να "δεσεις" ολο αυτο που εχεις δημιουργησει.
Στον IAPLC εκτιμαται πολυ το ατιμελητα-επιμελημενο φυσικο στυλ. Δες τα ενυδρεια που εστηνε ο Αμανο παλιοτερα και θα καταλαβεις. Ασε την moss να μπλεξει με την marsilea, ισως και να σου αρεσει τελικα..δινει σκουρες ανταυγειες και σπαει η μονοτονια του ανοιχτου-πρασινου.
Σου στελνω καποια φυτα...μερικα απο αυτα θα ταιριαξουν γαντι εκει μεσα.

Αν ειναι να κανεις καποιες αλλαγες καντες τωρα. 20 μερες πριν τον διαγωνισμο ομως, μην αγγιξεις τιποτα. Μονο μικρα κλαδεματα και προσοχη στην λεπτομερεια.
Καλη συνεχεια ...see you in Tokyo :D

Thx για τα φυτα (για αλλη μια φορα) +φωνω σε ολα οσα λες και για αυτο κανω τις αλλαγες :) εχουμε αλλες 40μερες και οχι 20 :Ρ την μος που στελνεις λεω να την βαλω με διχτακι στα κενα απο τις πετρες για να γεμισει το κενο θα σου στειλω με πμ και φωτο με το πως ειναι τωρα για να μου πεις την γνωμη σου. Οσο για τα αλματα που λες εχω καλο δασκαλο :rolleyes:

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από akoulis (Μήνυμα 581091)
οτι πιο απαισιο εχω δει:rolleyes:σκετο ξερασμα. μονο για σιμετοχη σε διαγωνισμο κανει.

ετσι οπως τα λες ειναι σκετο ξερασμα:grin:

kingrim 23-04-11 17:25

η συνεχεια εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread....832#post582832

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:55.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,02135 seconds with 10 queries