Παράθεση:
Έχεις π.μ. ;) ------------------------- Παράθεση:
Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν. Ήταν να παρευρεθώ.. Να με συγχωρήσεις για την έκφραση, απλά δεν έκατσε. Και την Κυριακή θα έρθω για καφέ και όχι για :smt084 |
Γιώργο εμένα με κάλυψες. :smt023
Κωστή, φυσικά για κουβεντούλα και καφέ θα μαζευτούμε και όχι για :smt084 |
Ειρήνη ρε παιδιά.
....... Γιατί ασχολούμαστε με καταστήματα/δωρεές κλπ δεν το κατάλαβα. |
Αντε πάλι η ιδια αηδία.Γειά
|
Παράθεση:
Μή το χαλάς!!!! Άσε να πέσει και καμιά "ψιλή".... Ζαβολιάρη!!!!! .......................... Δεν έχει σημασία! Σημασία έχει: α) Να μην είμαστε ζήτουλες! Να κι αν δώσουν, να κι αν δε δώσουν! Τι είχαμε, τι χάσαμε.... Από αυτά περιμένουμε να κάνουμε το χόμπυ μας; Από τις λοταρίες! Να μάθουμε τιμούμε την ενδεχόμενη και επιθυμητή παρουσία παραγόντων του χώρου κι όχι τα πεσκέσια που δικαίωμά τους να τα δίνουν όπου γουστάρουν κι αγαπούν, χωρίς ΚΑΝΕΙΣ να έχει το δικαίωμα να τους πει οτιδήποτε. β) Να κατανοήσουμε τις θεμελιώδης αρχές του μάρκετινγκ και τως δημοσίων σχέσεων σαν επαγγελματίες, ειδικά όταν έχουμε αξιώσεις από το βαθμό εμπλοκής μας. Είναι επιλογές που θα κάνουν το όνομά μας να ακουστεί εύηχα, αδιάφορα ή με ενόχληση, στο target group μας. Δεν θα έπρεπε να είμαστε με νοοτροπία ωραρίου. Κυριακές και εορτές κλειστά! |
Παράθεση:
Συμφωνώ απόλυτα. |
+1000 :smt041:smt041:smt041
|
Παράθεση:
"Ο πόλεμος είναι η συνέχιση της πολιτικής με άλλα μέσα"-Λένιν :grin:zw:smt071:smt070:smt068:smt067 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Μας χαλάει δηλαδή να δώσει ο Χ επαγγελματίας εκ των υστέρων ένα δώρο στον τυχερό που έτυχε το φλουρί? :rolleyes: Όποιος κι αν είναι αυτός....:D "Αν επιθυμείς ειρήνη,προετοίμαζε πόλεμο"-Ιούλιος Καίσαρ "Ο πόλεμος είναι η συνέχιση της πολιτικής με άλλα μέσα"-Λένιν "Παραδώσου λοιπόν, άνευ όρων μωρό μου"-Πασχάλης Αρβανιτίδης |
Παράθεση:
:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044:smt044: smt044:smt044 |
:smt044:smt044:smt044:smt044:smt048
Παραδώθηκα απ' τα γέλια.Είστε άπαιχτοι! |
Παράθεση:
Την Κυριακή λοιπόν Κώστα θα σου δώσω .................................................. .................................................. .................................................. ....... (η συνέχεια στο επόμενο μήνυμα) |
Ρε είμαστε ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΣΙΤΥ και δε μασαμε σε λλεω!!! :D:D
|
Παράθεση:
|
Βρε παιδιά, γιατί ασχολείστε;
Έτσι και αλλιώς ο bokostas θα τα μάζευε; Άρα συμφωνό με τον Πάνο : "Να κι αν δώσουν, να κι αν δε δώσουν!" |
Τι λες βρε Θοδωρή, ξέρεις τι πίκρα είναι να σου τυχαίνει το φλουρί ανάμεσα σε 55 άτομα και να παίρνεις μια δωροεπιταγή 35 ευρώ κι ένα αντιχλώριο
και μετά τον λαχνό να βλέπεις τον ένα να φεύγει με ενυδρείο, τον άλλο με αντίστροφη όσμωση και τον Πάνο με 3 δωροεπιταγές κι άλλα 3 δώρα?:mad: Πίκρα σου λέω, καλά που ήταν νόστιμη η βασιλόπιτα και γλυκάθηκα.:) |
Παράθεση:
:smt082:smt082:smt082:smt082:smt082 Ολα ειναι συμβολικα ... για το "καλο" του χρονου! Ξαφνικα τα μαγαζια δεν ηξεραν ... δεν ακουσαν!! Το καλο ειναι οτι ποτε δεν ειναι αργα! Στην επομενη συναντηση θα ριξουμε ενα φλουρι στο καφε και ο νικητης θα παρει ενα bactozym η κανα nitrivec να ποτισει τα λουλουδακια του! Μια που ενυδρειο και δωροεπιταγες πηγαν σε αλλη πιτα !! :rolleyes: Αρχιζω και εγω να εχω προβλημα στα αυτια μου ... θα πρεπει να παω να το κοιταξω αλλα απο την αλλη με βολευει πολυ καλα! :smt041 :smt081:smt081:smt081 :smt109 |
Παράθεση:
Παραδοσιακα επισης τα μεγαλα, δωρα μπαινουν στη λαχειοφορο. Και τα κερδιζουν αυτοι που παιρνουν πολλα λαχεια, και με στρατηγικη οπως ο Paco, που μολις εβλεπε οτι κυκλοφορουσε νεο μπλοκακι, επαιρνε και απο εκει μια πενταδα λαχεια. Τα δωρα που τελικα πηρες ειναι η δωροεπιταγη, το αντιχλωριο και η ετησια συδρομη. την οποια θα χρησιμοποιησεις το επομενο ετος, μιας και για φετος εχεις ηδη κανει εγγραφη. Τελος να επισημανω οτι η βασιλοπιτα ειναι παντα νοστιμη, γιατι την παραγγελνουμε παντα απο τον ιδιο, και ξερουμε οτι τουλαχιστον θα γλυκαθουν αυτοι που δε θα κερδισουν! |
επειδη ειδα οτι ο καημενος τυχερος του φλουριου δεν εμεινε ευχαριστημενος θα κανω και εγω ενα δωρο μετα κοπης !!
ενα τραπεζι για δυο ατομα με φαγητο και κρασι !!! |
Άσε που μου έφαγε το κομμάτι της πίτας με το φλουρι μέσα απο τα χέρια ο αετονύχης. Χαλάλι του φαντάζεστε να κέρδιζα και φέτος το φλουρι τι σκάνδαλο θα είχαμε .:D
|
Παράθεση:
Δύο δωροεπιταγές και ένα βιβλίο με πριγκιποπούλες! Είμαι σίγουρος ότι ζήλεψες το τελευταίο!!!! Για να ακούσω συνολικά εσύ και η γυναίκα σου τι σηκώσατε...... |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
δεν κανω πλακα , οποτε θελεις ερχεσαι ,ξερεις που ειμαι!!!!!
|
Παράθεση:
|
Απαιτώ το κοπή τη πίτα το Κρήτη!
Κι αφού φέτος δεν, του χρόνου! Σας ζηλεύω για την οργάνωση, την ποιότητα και την ποσότητα σε Αθήνα - Θεσαλλλονίκη (ή Θεσσαλονίκη) |
Παράθεση:
|
2 Συνημμένο(α)
ταβερνα ο μαχαραγιας στα κωνσταντινοπολιτικα!
|
Ωπ! και δεν μιλάς τόσο καιρό βρε Μαχαραγιά:) είσαι και γείτονας!
|
προτείνω στα μελη απο Θεσσαλονίκη και περιχωρα που έχουν μια επιχείρηση να δημιουργήσουν ένα θέμα που να υπάρχουν πληροφορίες για την επιχείρηση τους
άλλα να γίνει ένα θέμα και να μην ανοίγει ο καθένας το δικό του οπότε εάν θέλουμε να σας στηρίξουμε να μπαίνουμε εκεί και να βλέπουμε ποιον έχουμε κοντά μας. αφού τα δίνουμε τα λεφτά μας γιατί να μην πηγαίνουν σε γνωστούς..... |
Παράθεση:
Λοιπόν πάρτε πόζα, μαζευτείτε όσοι περισσότεροι μπορείτε σε μία φωτογραφία και χαμογελάστε. Μην ξεχάσετε να μου βάλετε λεζάντα με τις ευχές σας :) ξέρετε φιλάκια κλπ κλπ Αλλιώς ban όλοι από την Τετάρτη :p ΥΓ Αν μπορεί ο Bokostas να φοράει το κιλτ και ο Panos1972 από πίσω του με μαχαίρι έτοιμος να τον σφάξει, ότι το καλύτερο !!! |
Παράθεση:
Τώρα για το κιλτ και την φούστα χλωμό, αλλά θα το παλέψουμε. Όποιος είναι μέσα για να συνεχίσουμε μετά από τον καφέ, με τσιμπουσάκι στον Μαχαραγιά του Αντώνη, ας το πει. |
Εγω αν ερθω τελικα γιατι παιζει μια αλλη προταση, θα ερθω και στο μαχαραγια, αφου ειναι στη γειτονια μου.
|
Δεν πάμε μια και μια στον Μαχαραγια? :D:D τωρα για δρομολόγια είμαστε? (έτσι πως ακριβηνε και η βενζινη..)
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Πέρσι με 20 λαχνούς επίσης δεν είχα πάρει τίποτα!!! Ρόδα είναι και γυρίζει.... Του χρόνου! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:16. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board