Περαστικα σου γιωργο καλη αναρρωση
|
Σ' ευχαριστω!
|
Καλά ξεμπερδέματα Γιώργη......... έχω και τα δύο πιτσιρίκια άρρωστα με πυρετούς και λίγο βήχα, οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται.........
Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς. |
Επ! Δεν πιστευω να κωλοβαρεσατε και να μην κανατε καμια δουλεια!!! Θα τα μαθω ολα..... :D
|
γιωργη και παλι περαστικα ...μου ειπε η κελλυ οτι εισουνα χαλια ..!! κοψομεσιαστικαμε να τα βγαλουμε τα πραγματα απο μεσα(κυριως αυτα τα ατιμα τα περιοδικα ) ριξαμε και λιγο γελιο...βγηκαν τα πραγματα ολα εξω ,λυθηκαν τα ραφια (δυστηχως μετα εφυγα και δεν ειδα τι εγινε με τα υπολοιπα ..)
|
ενταξει οσο ημουν εγω:D εγινε πολυ καλη δουλεια μετα που εφυγα αν και δεν επρεπε να φυγω(0-4)θα καταλαβουν μερικοι δεν ξερω τι εγινε
|
Εμείς καλά περάσαμε και εφού έφυγες.......... εσύ καλά πέρασες;;;;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
|
Παράθεση:
|
Μπααααααα............ μην το λες............... πάντα υπάρχουν και καλύτερα........ :D:D:D
|
εκτος απο τα ''μικρα'' ανακαλυψατε καμια νεα μορφη ζωης επειτα???
|
Χαχαχαχαχα...... τόσα ζωντανά ρε συ δεν σου έφταναν;;;;;; :D
|
Xχαχαχαααχαχα :D:D
|
αυτό το Σάββατο στις 14:00 και για όσο τραβήξει, όποιος έχει διάθεση έρχεται για βοήθεια στο συμμάζεμα που θα κάνουμε στο σύλλογο
|
κατα 99% εγω θα ειμαι εκει:)
|
και γω θα ειμαι :D
|
βαλτε κι εμενα
|
Παράθεση:
|
Παρών! :p
|
θα ειναι :dimitris 21,zapatas,eimaste aR21rwstoi,sotiris7 οποιος αλλος προσθετει το ονομα του
|
Τελικα ειμασταν περισσοτεροι απ' οτι περιμενα (μαζι με τους dimitris21, zapatas, eimaste aR21rwstoi, sotiris7 ηταν και οι annivas2000 και ο Giorgos :D)... και ετσι εγιναν αρκετες δουλειες!
Επομενο ραντεβου το Σαββατο που μας ερχεται, 5/2, στις 09:00 το πρωι για να κανουμε τα τελευταια ψηλα που εχουν μεινει. Στις 10:00 θα ερθουν οι μεταφορεις να μας αδειασουν τον χωρο. Οσοι εχουν ορεξη σας περιμενουμε εκει. Επισης, εχουμε ακομα παμπολλες πετρες για δοσιμο. |
αυτο το 9 βαρυ ρε παιδι μου:D:D αλλα αμα κερασετε καφεδακι, κατι θα κανουμε ;)
|
δυστηχως δεν μπορεσα να ερθω :/ ...ισως καταφερω ομως το σαββατο αυτο ..(αν και βαρυ το 9 .. xaxa
|
θα τα πούμε το σαββατο ;)
|
πρωι δυστηχως δουλεω παντως αν μετα κανονισετε για κανενα φαι εκει τριγυρω εγω ειμαι μεσα:D
|
Αφου τελειωσουμε με τη μετακομιση, απο βδομαδα (πιθανον) θα ανακοινωσουμε που και ποτε θα γινονται οι συναντησεις. Αναμεινατε λοιπον...
|
Η μετακομιση ολοκληρωθηκε επιτυχως σημερα. Ευχαριστουμε οσους συμμετειχαν στην ολη προσπαθεια.
Αναμενεται συντομα να ανακοινωθει ο νεος χωρος συγκεντρωσης. |
τι εγινε θα κανονιστει τιποτα???
|
Θα εχετε ενημερωσει λιαν συντομως.
|
|
θα κανονισουμε καμια συναντηση τι θα γινει?
|
ναι ρε παιδια, αντε να γνωριστουμε...ισως καποιοι ξερενοσαστε (:p) ηδη βεβαια.....
αντε αντε.....!! |
Όποτε δοθεί το σήμα, και εγώ είμαι βέβαια μέσα για καφεδάκι και κουβεντούλα........... :p
|
Αντε να μαζευομαστε!!! :p
|
Μεσααααααααααα
|
Μεσα κ εγω τωρα που γυρισα!!!!
|
και γιατί δεν παίρνει κάποιος την πρωτοβουλία να αναφέρει και ημερομηνία?
ας το κάνω εγώ... Σάββατο 26/3/2011 και ώρα 18:00 στο Flocafe Κηφισιάς (Ιλισίων 24 & Πλατάνων, Κηφισιά, πάνω στην πλατεία Ελαιών) όποιος είναι μέσα να δηλώνει παρουσία 1.dimitris21 2... |
Δυστηχως δε θα προλαβω να ερθω ... :(:(:(
|
Σάββατο 26/3/2011 και ώρα 18:00 στο Flocafe Κηφισιάς (Ιλισίων 24 & Πλατάνων, Κηφισιά, πάνω στην πλατεία Ελαιών)
όποιος είναι μέσα να δηλώνει παρουσία 1. dimitris21 2. sotiris7 3. ........ Y.Γ. Γιατί ρε συ Γιώργη δεν προλαβαίνεις;;;;;;;; |
Δουλευω βρε!! :D:D
|
Αμάν ρε φιλαράκι............ πάρε και κανένα ρεπό....... :rolleyes:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:50. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board