Ευχαριστω πολυ ολους.
|
θα χαζεψουμε με τα θαλασσινα :smt120:smt120:smt120:smt120
|
Ε ρε τι χαζεύεις κάθε μέρα!!!!!!!!!:smt120:smt120:smt120:smt120
|
Είμαι νέοπας, είδα και αυτό, πεταχτήκανε τα μάτια μου. Φίλε μου ίσως το καλύτερο ενυδρείο που έχω δει (σιγά μην περίμενες εμένα να στο πω).
Απίθανο, απίστευτο. Μπράβο και πάλι μπράβο σε σένα αλλά και σε όσους σε βοήθησαν. Απίστευτα χρώματα, κίνηση, ζωή στον ύφαλο. :smt041:smt041:smt041 Το 'χεις απ' ότι φαίνεται. Εύχομαι να σου ζήσουν και καλή συνέχεια με το επόμενο 500λιτρο που σίγουρα θα φτιάξεις. |
Παράθεση:
500 λιτρα ειναι τωρα.Απλα με ψηνουνε να παω στα 1000:):) |
με τετοιο ενυδρειο δεν βγαινεις ευκολα απο το σπιτι!!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Φίλε μου δεν το χορταίνω τελικά, τόσο όμορφο είναι. Αν δεν σου κάνει κόπο γράψε μας περίπου κόστος ενυδρείου με τα ζωντανά του κι εκτιμώμενο κόστος συντήρησης.
|
καλα με αυτα που βλεπουμε πως ειναι δυνατον να μην
παμε και εμεις στα αλατια?????? :smt052 |
Παράθεση:
Τωρα ποσα εχω δωσει εδω και 3 χρονια που ασχολουμαι με την θαλασσα και αλαζοντας εξοπλισμο και ενυδρεια(Αυτο ειναι το 3 ενυδρειο και μενω εκει δεν παω σε μεγαλυτερο λογω κρισης.)Δεν θελω να το αναφερω μιας και εδωσα ενα σωρο λεφτα. Παντως αν καποιος θελει να ασχολιθει σοβαρα με το θαλασσινο γνωμη μου ειναι να παρει απο την αρχη καλο εξοπλισμο. Εγω εκανα το αντιθετο και εδωσα πολλα πεταμενα λεφτα . Αν το εκανα τωρα σαφως και θα μου εβγαινε πολλα λεφτα λιγοτερα. |
Ο λόγος που ρωτάω για το κόστος είναι η κρίση όπως είπες, μιας και δεν μας πολυπαίρνει για τσαχπινιές με τα "μαρούλια" και τους "μαϊντανούς" αν εννοείς. Τες πα μιας και το γ@μημένο το μάτι μου πάντα κολλάει στο ακριβό και το δύσκολο, θα διαβάσω αρκετά (ενδεχομένως και να σας πρήξω αν μου το επιτρέπετε με ερωτήσεις) και πιθανότατα θα ξεκινήσω με αλάτι και ύφαλο. Είναι ότι ομορφότερο έχω δει (συμφωνεί και η μικρή μου που στα ψάρια σου αναγνώρισε τον "Νέμο" και τη "Ντόρι") και θα ήθελα να το ξεκινήσω αλλά θα περιμένω διαβάζοντας, ρωτώντας και μαθαίνοντας για να το κάνω σωστά.
Τα σέβη μου και πάλι. |
Παράθεση:
γενικα απο οτι εχω παρατηρησει τα περισσοτερα εξοδα ερχονται οταν δεν εχεις διαβασει αρκετα,με αποτελεσμα να περνεις πραγματα που ειτε δεν αρκουν για το ενυδρειο σου,ειτε ειναι αχρηστα ή πολυ ακριβα |
Μεχρι τωρα εδω και 3 χρονια και αλαζοντας 3 ενυδρεια θαλασσινα και εξοπλισμο παντα.Πρεπει να εχω δωσει κανα 6 χιλιαδες ευρω.
Εχω οτι καλυτερο κυκλοφορει σε εξοπλισμο και τα παντα ειναι αυτοματα και πληρως αθορυβα. Σιγουρα αν εχεις καποιον που γνωριζει. Που δεν ειχα εγω απο την αρχη γλυτωνεις πολλα λεφτα σε ασκοπες αγορες. |
Πρωι πρωι ειχαμε αναπαραγωγες με το που ανοιγανε τα φωτα.
Στο βιντεο φαινονται τα αυγα αιωρούνται.Και τα αρσενικα να κανουν την δουλεια τους. Το νερο εγεινε ασπρο για λιγο χρονικο διαστημα οπως ηταν αναμενομενο. http://www.youtube.com/watch?v=QFVJ3D7VVJo |
|
Ένα μικρό βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=p1_0cSmrjQQ |
:smt118:smt118:smt103:smt103
|
Παράθεση:
Για τη λήψη η κάμερα είναι πάνω σε γερανό;:p |
Παράθεση:
|
Αυτό που έχουν πάνω την κάμερα και τραβάνε τους αγώνες, γιατί ανεβοκατεβαίνει ωραία!
|
...εχω μεινει παγωτο....ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ομορφο. Μπραβο!!:):)
|
Παράθεση:
|
φανταστικό +-3 Άλεξ , πίσω στο τζάμι στα δεξιά τι είναι αυτό που μεγαλώνει ..μοντιπόρα ;
|
Παράθεση:
------------------------- Ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια. Το ενυδρειο τρεχει 3 χρονια μετα απο μεταφορα απο το 300 λιτρο που ειχα. 2.5 χρονια τρεχει συνεχεια προς τα πανω και κλαδευω συνεχεια. |
"Ελα Αλεκο!!"...κλαδευε..κλαδευε....καφε ποτε θα κερασεις?? :D
εχω καιρο να το δω το στολιδι σου φιλε μου. Αστερι ειναι!!! Ολο και καλυτερο. |
Απλα πανεμορφο.:smt103
Και το βιντεο ολα τα λεφτα. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Φοβερό το ενυδρείο |
πολυ ομορφο, να το χαιρεσαι!!
|
Αλλαγές στο ενυδρείο.
Έφυγαν ολόκληρες αποικίες που αναγκάστηκα να κόψω σε frags και να πουληθούν πολύ φτηνά. Τα πούλησα μόνο και μόνο για να βγάλω τα αναλώσιμα για να μπορέσω να κρατήσω το ενυδρείο. Μερικά κοράλλια κάνανε πόλεμο μεταξύ τους και τα δυνατότερα νίκησαν και πήραν το χώρο δικό τους. Ορίστε ένα βίντεο πως είναι σήμερα. http://youtu.be/-pAFm1Rf5ag |
Κορυφη το ενυδρειο,μπραβο σου.
|
παρα τον "πολεμο" τρομερα ομορφο...
|
Ειλικρινα απο τα ομορφοτερα θαλασσινα που εχω δει εδω μεσα. Πολυ φυσικο στησιμο και αποτελεσμα!
|
αγορίνα είναι κορυφαίο , όσο για το κλάδεμα είναι κάτι που δυστυχώς από ότι κατάλαβα τον τελευταίο καιρό με τον δύσκολο τρόπο είναι πως πρέπει να γίνεται οπωσδήποτε για να αναπνέει το σύστημα
|
Ευχαριστω πολυ.
|
Καλυτερο εγινε τωρα;) Τουμπανο τα κοραλλια:D
|
Alexx reef 2013
http://youtu.be/c1sye2eTFeM |
Μπράβο alexx, φοβερό το ενυδρείο σου.
Οι κοντινές λήψεις στο βίντεο σε κάνουν να νομίζεις πως βλέπεις θάλασσα, κοραλλιογενή ύφαλο, και όχι ενυδρείο, συγχαρητήρια |
Συνχαρητηρια φιλε καλυτερο απο ποτε απλα καταπληκτικο
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:11. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board