Για ποτο(α) στο Παλλας οκ, για ταβερνα δεν...:D
|
ΟΚ για ποτάκι στο Παλλάς είμαι μέσα...Κρατήστε μου θέση όμως γιατί θα είμαι εκεί κατά τις 10....
|
εγω ειμαι ασθενής και δεν κυκλοφορώ ακομα βράδυ :(
για αυτο αν εχετε πρωτοτυπες ιδέες κρατήστε τις για την επομενη φορα ... μην τις χάσω! χιχιχιχ |
Ελα βρε.... Παρε και κανενα κουτακι ασπιρινες και ελα !!!:grin:
Περαστικα!!! |
Σιγα για ενα κρυωματακι...θα σουχει περασει μεχρι το βραδυ:)
|
Μέσα για Παλλάς !
Ώρα 21:00 ??? |
Μανο να πουμε 21:15 ? Μην αργησεις!!
|
paron!
poy pate xwris emena????? an allaksete otidipote enimerwste me xsm, feygw apo to pc kai den 8a exw alli enimerosi. Pallas 21.15 (kai meta masa giati egw den exw faei akoma mesimeriano k den 8a prolabw kiolas.....) sorry gia to greeklish alla eimai se filo agglo opote den paizei elliniko KB |
Yπενθιμιση για την Παρασκευη. Μια προταση ειναι για Παλατζο κατα τις 9-9,30
|
Μεσα.....
|
Θα ήθελα κι εγώ να σας γνωρίσω σαν νεο μέλος. Τελικά θα είναι στο Παλάτζο γιατί με έχετε λίγο μπερδέψει.
|
Mεχρι τωρα για Παλατζο λεμε.Αν αλλαξει κατι θα γραφτει.
|
ο,τι πειτε μεσα!
|
Παίζει και το καφενεδάκι ενός φίλου (ενυδρειόφιλου) στα Πευκάκια Νέας Χώρας.
Θα είμαστε prive και θα μας φτιάξει μεζεδάκια, αλλά Άσωτος, η μαμά του. Σε χαμηλές τιμές όπως υποσχέθηκε. Απλά θέλει να το ξέρει από το πρωί της Παρασκευής για να ψωνίσει. Αυτός είχε έρθει πρώτη φορά στην προηγούμενη συνάντηση μας στις Εποχές αν ενθυμούστε. Ναι ήταν ο χοντρούλης και κουνιστούλης :D που είχε σκάσει μύτη προς το τέλος. Καλή ψυχή πάντως. :smt027 Ασχολείται και με τους υπολογιστές και το όνειρο του είναι το λαικό καφενεδάκι να το μετατρέψει σε Internet cafe :smt073 georgio για σένα χτυπά η καμπάνα. :smt020 |
Εγω παντως προτιμω Παλατζο που θαχει και κοσμο, μην κλειστουμε μονοι μας σε ενα καφενειο...Να δουμε τι λενε και οι υπολοιποι.
|
Πιστεύω να καταφέρω να έρθω και 'γω αυτή την φορά
|
Παιδιά ότι αποφασίσει η πλειοψηφία. Εγώ από τη στιγμή που υπήρξε αυτή η πρόταση από το φίλο δεν μπορούσα να μη την αναφέρω. Περί ορέξεως...
Είναι και ο φίλος Γιώργος (kastmaniac) στα Χανιά. θα ήταν τιμή μας να μπορούσε να παρευρεθεί. :p Γιώργο σε περιμένουμε κι εσένα, παρόλο που μπορεί να "πνίγεσαι" στη δουλειά. :smt120 Διέρρευσε η πληροφορία ότι θα υπάρχει πληθώρα ωραίων γυναικών σε αυτή τη συνάντηση :smt041:smt026 Πιστεύω να μην είναι ράδιο αρβύλα :smt108 |
Με γυναίκες ή χωρίς και ο mastronik μέσα είναι...
|
Παράθεση:
οχι να ξερω δηλαδη να δηλώσω απουσα. |
Παράθεση:
ΥΓ. Τελικα και εγώ Παλατζο προτιμώ.......Να δουμε και λιγο .....ωραιο κοσμο !!!;) |
Ναι... ωραίες κοσμικές ποικιλίες...
|
Και καμια γνωμη για το που τελικα???
|
Να το κλεισουμε για Παλατζο τελικα ?
|
Παράθεση:
Άντε κομμάτια να γίνει... Παλάτζο by night :D Ώρα γύρω στις 21:00 ;;; |
Ε ναι τι λαικα καφενεδακια, Παλατζο 9+
|
:smt080
|
καλημερα και εγω νεος στο χωρο πως γινεται να μπω και εγω στην παρεα σας και να γινω μελος στον πανελληνιο συλογο φιλων του ενυδρειου;
|
Για να μπεις στην παρεα ελα απλως στην επομενη συναντηση (την πρωτη Παρασκευη καθε μηνα). Για να γραφτεις στο συλλογο διαβασε εδω http://www.aquarist.gr/index.php?opt...=104&Itemid=40 το πως.
|
Θα σε περιμενουμε....;)
|
Καλό μήνα σε όλους τους ακουαρίστες- ριες!
να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για την επόμενη .. καλοκαιρινή συνάντηση. προτείνω προς την μερια του Ιστιοπλοικού. ακουω προτάσεις.....και ενστάσεις. |
Καλό μηνα!!
Εγώ προτείνω το μαγαζί διπλα στο μικρο καφε......(δεν θυμαμαι το ονομα του) Εμαθα οτι εχει κατι ποικιλιες ......βουνό ολόκληρο....!:grin::grin: |
ετσι .. να πεφτουν βροχή οι προτάσεις!
|
Μεσα οπου πειτε. Καλο ειναι και τα Χαλκινα που λες Ειρηνη αλλα και γω πρωτιμω το Καζιμι στο Κουμ Καπι που λεει ο Ηλιας.
|
προβλεπεται σφοδρή μαχη!
|
mambo και μετά Μύλο (εσεις προτείνετε τα pre, εγω τα after :P)
|
Oχι και μαχη μεταξυ μας ρε Ειρηνη. Για το after εχει και κατι ωραιες ιδεες ο nikman :D
|
Χμμμ...Νά 'μαι και εγώ...(γράφτηκα σε ενυδρειακό forum και γράφω μόνο για ταβέρνες...) Δηλαδή πάλι για μάσα λέμε...Το Κουμ Καπί προσωπικά δε με πολυεμπνέει για μάσες...Κάνα λιμάνι θα πρότεινα και πιο συγκεκριμένα Μυροβόλο, Πόρτες, Έλα, Κάβουρα & Κάβουρα 2...
|
σε λιγο θα φιάξουμε τον δικο μας τουριστικό οδηγό μου φιανεται. οποιος δεν ξερει που να παει στα χανια θα τον παραπέμπουμε σε αυτο το λινκ.. χιχιχιχχ
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:58. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board