Καλά οι rili είναι κουνέλια.. Άρχισαν αμέσως τις γέννες ε; Δεν ξέρω τι να τις κάνω, ετοίμασα κι εγώ ένα μεγαλύτερο ενυδρείο για να τις μεταφέρω σιγά σιγά..
|
1 Συνημμένο(α)
Κουνελια, εχω ηδη μια γεννα που μεγαλωνει , λεω ας περιμενω να περασουν 2 βδομαδες , να μεγαλωσουν και λιγο τα μικρα να τα βρω ευκολα..
Αμ δε:D , μεσα στην βδομαδα σκασαν δυο αυγομενες.. Αντε να δουμε ποτε θα τις προλαβω.. |
αυτα ειναι!!!!
------------------------- Φανη ειχες και εσυ κιτρινες? |
Παράθεση:
να γεννούν, τα υπόλοιπα ρίχνουν κατά διαστήματα τους ρυθμούς τους, αυτές τίποτα... Παράθεση:
Έχω απογοητευτεί όμως, είχα πάρει 15 πριν 8 μήνες περίπου και με το ζόρι αν είναι 35-40 τώρα. Δεν ξέρω και τι φταίει, ίσως θέλουν πιο μαλακό νερό αλλά δεν έχω καταφέρει να βρω πληροφορίες πουθενά. |
Ενταξει υπαρχουν και οι κουνελοcherry:D
Και οι snowball πανε σφαιρα.. Απογοητευτικες που εχεις και τις rili και κανεις συγκριση:D Ναι , πανε καλυτερα σε πιο μαλακο νερακι. Εγω οταν τις ειχα και στην αρχη πηγαιναν σφαιρα , ειχα 90% Α/ο ,10% βρυσης. Οχι οτι ειναι απαραιτητο ,αλλα μου εδειχναν οτι ηταν οκ.. Βεβαια μετα τον χρονο ,αρχισαν την κατω βολτα:rolleyes: |
σε τι τιμες ακριβως Γιαννη?
|
Απ οτι βλεπω στο αρχειο μου :D, gh 6 ,kh 5...
Την gh κοιτα μονο ,max εως 5 κατεβασμα,μην παει πιο κατω και εχουν προβλημα με τις εκδυσεις. Υ.Γ: Τωρα πηγα να ταισω και πεταχτηκε και 3η αυγομενη rili:smt120 :D |
:DReally?
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Εγω παντος την Βλεπω κατακιτρινη.
Το πορτοκαλι ηθελα να μαθω που το βλεπεις χαχαχαχα |
axaxaxaxa αστα και ειναι τραβηγμενη με κινητο που να την δεις λαιβ!!
|
Ωραια γαριδα! :D
|
χααχα ευχαριστω Γιαννη
|
Κατακίτρινες μιλάμε πςςςςςςς ;)
Όμορφες πολύ όμως και αυτες :D |
Εχεις και μπλε οσο κιτρινες ειναι αυτες :D
|
Παράθεση:
ομορφες ειναι ναι Αρτεμις |
1 Συνημμένο(α)
το ενυδρειο απο θεμα φυτων παει μια χαρα χωρις να ριχνω τιποτα απολυτως το πιο ευκολο ενυδρειο που ειχα ποτε.οι γαριδες δεν αναπαραγονται με τιποτα,πιο γρηγορα θα αναπαραχθω εγω παρα αυτες :confused::confused::confused::confused:
|
Οι σκόνες που ρίχνουν τι είναι; Λιπάσματα;
|
κωστα εννοεις to salty shrimp οχι δεν ριχνω αυτο το ριχνεις στις καριντινα
------------------------- ειναι για ανεβαζειw την gh ,kh tds |
Πολυ ομορφο το ενυδρειο!
Τι gh,kh ,ph εχεις; |
Παράθεση:
|
aaa οχι αυτες ειναι για να βοηθουν τα φυτα τους πρωτους μηνες εγω εβαλα απλα φλουριτη
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:04. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board