Φτάνει βρε δεν θα έχουν χώρο τα ψάρια χαχαχαχα :) Για βάλε φώτο
Στάλθηκε από το SM-G800F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Χαχα θα τραβηξω φωτο το πρωι και θα ανεβασω
|
1 Συνημμένο(α)
Και μια καινουρια φωτο με τα φυτα
|
Πολύ ωραία σου βγήκε, μπράβο.
|
να σαι καλα μανο..!
|
Έχεις κάνει απίθανη δουλειά (και πολύ γρήγορη).
Μην βιαστείς να βάλεις ψάρια. Άστην λίγο την λίμνη να στρώσει. Όσο για το βότσαλο στον πιθμένα θα πρότυνα να μην το κάνεις. Από την μια μετά απο κάποιο διάστημα δεν θα φαίνεται, από την άλλη θα είναι ποιο δύσκολο να καθαρίσεις την λίμνη αφού ανάμεσα στις πέτρες θα κρύβονται οι ακαθαρσίες κτλ. Το φυτό είναι "κρίνος κάλα"? Αν ναι, δεν το ήξερα ότι αντέχει με τόσο πολύ νερό. Εγώ το έχω δίπλα (όχι μέσα) στην λίμνη και γίνεται θηρίο. |
Παράθεση:
|
Kυριάκο το ροζ φυτό δεξιά τι είναι ???
|
Φυλλα Βοκαμβιλιας που πεφτουν στην λιμνη...χαχα
|
Ααααα μάλιστα και εγω λέω τι ρόζ φυτό ειναι αυτό και δεν το ξέρω :D:D:D
|
όντος έγινε ωραία ,μπράβο σου .
|
Να σαι καλα μπαμπη...τωρα περιμενω πως και πως να μπουνε τα τερατακια..εχουμε 15-20 μερες ακομα..
|
πολυ ομορφη η λιμνη σου.εχει αλλη χαρη το ξυλο!!!
|
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα και όταν φουντώσουν
και τα φυτά θα είναι super! Να την χαίρεσαι! Η κάλα και εγώ πιστεύω ότι δεν θα αντέξει, έχω δει να την έχουν μέσα στο νερό (σε βίντεο) αλλά σε λίγα εκατοστά νερού, όχι να είναι τα φύλλα μέσα. Εγώ την έχω εκτός λίμνης αλλά από τώρα και μέχρι το φθινόπωρο την ποτίζω καθημερινά. |
1 Συνημμένο(α)
Ευχαριστω πολυ παιδια..με την καλα το βλεπουμε..και μια φωτο μετα απο περασμα με χυλοντεκορ
|
Και μια ερωτηση στους λιμναδες...η λιμνη χρειαζεται αλλαγες νερου και αν ναι ποσο συχνα?
|
Εξαρτάται από την ιχθυοφορτιση Κυριάκο , να πάρεις υγρά τεστ και να κάνεις μετρήσεις :)Το καλοκαίρι κάνουμε κάθε βδομάδα 20 με 50% και το χειμώνα μια φορά τον μήνα εξαρτάται και πάλι από τις θερμοκρασίες :)
1 Συνημμένο(α)
Για αλλη μια φορα κατατοπιστική..και μια βραδυνη..δεν χορταινω να την βλεπω τωρα που μπηκε και φωτισμος..χαχα
|
αααα έχουμε και φώτα? ?? Μερακλής :) Τα φυτά ήρθαν ? Όταν βάλεις τα ψάρια δεν θα τα καις όλη νύχτα οκ ??? Μια - δύο ώρες που θα κάθεσαι εκεί .
Ενοειτε..σκεφτομαι να βαλω ενα χρονοδιακοπτη απο 8 το απογευμα εως 1 το βραδυ..ειναι πολυ λες?
|
Kαλημέρα Κυριάκο :grin::grin: επειδή οι μέρες είναι μεγάλες όσο καλοκαιριάζει , όσο λιγότερο έχεις τα φωτα αναμένα τόσο το καλύτερο για τα ψάρια , να μην στρεσάρονται ;)
|
καλησπερα σε ολη την παρεα..μετα απο 10 μερες στρωσιματος της λιμνης με τροφη η μετρησεις εχουν ως εξης..αμμωνια 0,25 νιτρικα 2 νιτρωδη 0...ειμαστε σε καλο δρομο?
|
Εχει ξεκινήσει ο κύκλος του αζώτου. Τροφή ή αμμωνία ρίχνεις μέσα ;
|
Τροφη τακη..και την εχω κρεμασει στην εξοδο του φιλτρου προς την λιμνη για να γινει γρηγορα επειδη εχει δυνατη ροη
|
Υπομονή τότε :)
Καλά πάει αλλά θέλει το χρόνο του |
Αντε να δουμε..περιμενω πως και πως να μπουν οι πρωτοι
Κάτοικοι!! |
1 Συνημμένο(α)
Μετα απο 3 δρομολογια στο βουνο για τις πετρες φτιάχτηκε και ο βραχοκηπος...χρονια πολλα παιδια με υγιεια φαντασια και πολλα ενυδρεια..και λιμνες ενοειτε
|
Χρόνια πολλά και καλά Κυριάκο :D
|
Καλησπερα παιδια..σημερα επισκέφτηκα τα φυτωρια γρυλλη...ενταξει ενταξειο ανθρωπος δεν υπαρχει οπως και οι εγκαταστασεις του..και πολυ καλες τιμες και δωρα..ειχε και κουνουποψαρα που ηθελα και μαζι πηρα και μερικους γυρινους..για να δουμε θα βγει κανενας βατραχος..???βρηκα και νουφαρα και διαφορα υδροβια..θα ανεβασω φωτο τις επομενες μερες
|
ποιες επομενες μερες?σημερα ανεβασε!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:42. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board