Παράθεση:
Είχα μία αντλία 300λ/ωρα (κάηκε ευτυχώς) και πήρα μία 1100λίτρα/ώρα και έχω νεράκι κρύσταλλο ;) βέβαια για τα φυτά μου είναι σαν να έχει 5 μποφόρ :D:D |
Μην ψαχνεις αδικα ειναι διαφανα καλως τα δεχτηκες τα πιτσιρικια!!!
|
Παράθεση:
|
Σε λιγες μερες θα βλεπεις στις γωνίες μικρα διαφανα γαριδακια.
Καποια στιγμή θα δεις ξαφνικά τοσες πολλές που δεν θα το πιστευεις |
Περσι το χειμώνα έβαλα μόνο μία γαρίδα μέσα στα συννεφάκια, μέχρι το Πάσχα είχε γίνει τεράστια και με εντονο σκουρο χρώμα
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...pslznxtzvq.jpg το Πάσχα έβαλα και 2 αρσενικές σε 2 μήνες πρέπει να είχα πάνω από 200 γαρίδες μέσα, τόσες έχω και τώρα, για να ξέρεις οι γαρίδες κρατάνε σταθερό το πληθυσμός τους μέχρι ένα σημείο, μπορούν ακόμα και να κανιβαλίσουν, εχω δει γαρίδες να τρώνε ζωντανή άλλη γαρίδα |
.
Πραγματι εντυπωσιακα αυτα που λετε για τις γαριδες θα με κανετε κι εμενα να βαλω στι δικο μου καμια 10αρια red cherry μου φαινεται!!:)Κι απ οσο ξερω δεν εχουν προβλημα με ζωοτοκα γενικα.Καλα βρε Τακη και ποσο ταιζες καθε μερα 200 γαριδες;:D:D:D
|
Παράθεση:
Από τάισμα τίποτα, ότι δίνω στα ψάρια, βουτάω με τη τσιμπίδα τροφή για τα ψάρια και ρίχνω. Και θα γελάσετε τώρα, αλλά κανα 2 φορες την εβδομάδα πηγαινοντας φαί στα χρυσόψαρα πετάω ένα κομμάτι απο τη DIY τροφή για τα χρυσόψαρα μέσα :) |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Αρτεμισία αυτή την τρώνε σαν τρελές πάντως, δοκιμασμένα ;)
|
Παράθεση:
|
σε καμια βδομαδα θα δεις μικρες σιγουρα...
τωρα αν καθεσαι και ψαχνεις με τις ωρες , μπορει να δεις και σημερα :D βαλε και τουλι απ εξω, θα περασουν απο το σφουγγαρι σχεδον σιγουρα. Την γαριδα την βλεπω σελομενη , αρα ετοιμασου να ξανακατεβασει αυγα σε 1-2 βδομαδες.. |
Παράθεση:
|
κλωστη - βελονα και ραψτο περιμετρικα πανω στις γριλιες απ την εξω μερια.
αν θελεις , περιμενε να δεις απο αυτην τη φουρνια αν περνανε οι γαριδες , μπορει και να μην περασουν και να μην χρειαστει.. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Πόσο αρακά? Πόση Σπιρουλίνα? Πόσο πάπρικα? Η΄ με το μάτι και ότι προκύψει? |
Παράθεση:
Μια κούπα αρακά (του τσαγιου) 2 καρότα 4 κουταλιες του γλυκού σπιρουλίνα 2 πάπρικα Με το μάτι εεεε ;) Βεβαια αν το κάνω εγω αυτό για 6 γαρίδες με βλέπω να τις ταϊζω 1 χρόνο ή να την τρωνε τα χρυσόψαρα ;) |
Παράθεση:
Γύρω στα 300γρ αρακά 2 καρότα ~100 γρ σπιρουλίνα (από παλιά τροφή και όχι σκόνη) 1-2 κουταλιές πάπρικα 3-4 φύλλα σπανάκι (είχαν περισσέψει στο ψυγείο και είπα να μην τα πετάξω) και βγήκαν 2 ταψιά που μου γέμισαν τελικά περίπου ένα κουτί τροφής 500ml |
Παράθεση:
Το φάγανε ?? |
Παράθεση:
Βγήκε πάρα πολλή, και αν ήσουν κοντά θα σου έδινα για κάνα χρόνο όπως λες.... Δεν έχω πολλές και δεν σου προτείνω να κάνεις ούτε το 1/3 της ποσότητας που έγραψα! Την τρώνε πάντως, και την εκτιμούν και οι ανσίστρους και τα σαλιγκάρια στα υπόλοιπα ενυδρεία οπότε ελπίζω ότι δεν θα προλάβει να σαπίσει :rolleyes: |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Σε ένα μήνα θα έχεις 26!!! Εγώ πήρα πριν από ένα μήνα περίπου 15 red fire sakura από συνχομπιστα και τώρα μετράω πάνω από 20 συν 4 με 5 πολύ μωρά. Οπότε αν όλα πάνε καλά σε 5 με 6 μήνες θα έχεις πάρα πολλές. |
Παράθεση:
Αυτές αγόρασα και εγω ;) μου έκαναν εντύπωση είναι πιο μεγάλες απο τις υπόλοιπες και έχουν φλογερό χρώμα ;) |
Update :D:D:D:D έκανα ένα βιντεάκι ;) Τελικά το φαγητό τους το κάνω πούδρα στο γουδί και μετα το ρίχνω (μην φανταστείτε 3 κόκκους ocean nutrition ) έτσι δεν τρώνε μόνο τα σαλιγκάρια ;)
|
Τωρα μαλιστα, ωραίες και κόκκινες κόκκινες ,pearling ειναι αυτο που φαινεται; Εχεις co2; Τι λαμπες εχεις;σε τι υψος; Ολα μαζι τα ρώτησα;)
|
Παράθεση:
|
ωραιο Αρτεμις αλλα βαλε και ενα ολο το ενυδρειο! :D
|
..
Πολυ ωραιες οι γαριδες σου και τα φυτα πανε μια χαρα ευχομαι να γινει ζουγκλα:pΑπο μαγαζι της Β.Ελλαδας τις πηρες αν επιτρεπεται;Διαφορές με τις red cherry;
|
Παράθεση:
Απο απαιτήσεις : Ιδανικά ph: 6,8 ( 6,2 - 7,3 ) No2 : 0 ppm Νh3 : 0 ppm KH : 2 - 5 Gh : 6 - 8 No3 : 0 |
Παράθεση:
http://i1295.photobucket.com/albums/...e.jpg~original |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:54. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board