Παράθεση:
θα σκουρινει δλδ.οπως και να το κανω. |
Αν έβαφες από πίσω άσπρο μόνο το τετράγωνο που έχει τα γράμματα και το υπόλοιπο μαύρο?
|
Παράθεση:
|
σου έχει μείνει κανα κομμάτι από αυτό το πλαστικό ;
Να το βάλεις στο σημείο που είναι τα γράμματα να δεις αν φαίνονται τα γράμματα, και πόσο περισσότερο κόβει στο υπόλοιπο |
Παράθεση:
|
4 Συνημμένο(α)
καλημερα.ετοιμο και το φωτιστικο.αν δω οτι θελω και αλλο φως απλα βαζω και αλλη λεντοταινια.
|
Δημήτρη , από όσο βλέπω δεν είναι αδιάβροχες οι λεντοταινίες , σωστά ;
|
Εξαερισμό δε βλέπω για τις ταινίες . Το καλοκαίρι θα βράζεις . Επίσης υγρασία? αδιαβροχες θα έπρεπε , μικρή διαφορά στη τιμή
|
Παράθεση:
|
Με τις λεντοταινίες δεν τα πάω καλά, όταν τις είχα βάλει, έπεφτε η ένταση στο μήνα, με 10 ώρες λειτουργίας την ημέρα.
Τώρα αν δεν βάλεις αδιάβροχες το φοβάμαι ακόμα περισσότερο, η υγρασία θα τις χαλάσει, και επίσης επειδή υπάρχουν κομμάτια με χαλκό , φοβάμαι πως ο χαλκός θα οξειδωθεί πολύ γρήγορα και οι σταγόνες που θα πέφτουν μέσα στο ενυδρείο, φοβάμαι πως είναι επικίνδυνο. Αν βάλεις αδιάβροχες, έχω παρατηρήσει πως επειδή οι ταινίες είναι κλεισμένες μέσα στο πλαστικό δεν αποβάλουν εύκολα τη θερμότητα και πέφτουν γρήγορα. Αυτό που έχω ακούσει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει, είναι μη αδιάβροχες ταινίες μέσα σε αλφαδολάστιχο, μου ακούγετε πιο λογικό, προστατεύονται από την υγρασία αλλά και το πλαστικό δεν έχει άμεση επαφή και ίσως να αποβάλουν πιο πολύ θερμότητα. Αυτό με επιφύλαξη, δεν το έχω δοκιμάσει. Σε κουτί που έχω τα δικά μου δεν έχω πρόβλημα, λειτουργούν 3+ χρόνια έτσι. |
Αδιαβροχες που είχα μόλις 1,5 μέτρο την βέργα αλουμινίου που τα είχα τοποθετημένα μετά απο λίγο δε μπορούσα να την ακουμπήσω . Ήταν τα 14,4 watt/m
|
Παράθεση:
|
καλησπερα παιδια.οι λεντοταινιες δεν εχουν θερμοκρασια...δεν πανε πολυ πανω.και αν πανε το φωτιστικο εχει απο πανω ανεμιστηρες.και το ενηδρειο θα εχει καπακι.αλλα αν δω οτι υπαρχει θεμα θα βαλω ενα πλεξι.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Νομίζω πως θα είναι εντάξει. Πες το βρε πως ειναι φωτιστικό, Ολοι για καπάκι το περάσαμε :) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
4 Συνημμένο(α)
ετοιμο και αυτο λοιπον.
|
:smt041:smt041:smt041:smt041
Μια παρατήρηση ίσως ένα τελαρο στην επιφάνεια του ενυδρείου , να κρυφτουν και οι κοντρες, πιστευω πως θα δειξει πιο όμορφο ακόμα |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
καλά και εγώ για καπάκι ενυδρείου το πέρασα.
Κρεμαστό αλλάζουν τα πράγματα. :D όμορφο αλλά ο χώρος βλέπω καφέ και το ενυδρείο μαύρο. |
Ωραια πραγματακια να διαβαζεις...μαρεσει και η φιλτρανση του ενυδρειου..το φωτιστικο εκανε αισθηση πανω...
Αλλα καλα τα λεει ο globalzero μαυρο ενυδρειο καφε τριγυρω... |
Παράθεση:
|
Καλημερα παιδια.εχω καποιες ερωτησεις.
1.τι μπορω να βαλω μεσα στο ενυδρειο για να πατησουν οι πετρες πανω? 2.τα ανεμιστηρακια πρεπει να ειναι σε ολο το μηκος του ενυδρειου η μπορω να τα βαλω και πιο κοντα? |
Μπορείς να βάλεις dow ή eggcrate
http://edee.com/images/aluminum/fbseries.jpg Τα ανεμιστήρια εγώ θα τα έβαζα κοντά στην έξοδο του φίλτρου ή σε όλο το μήκος. |
Παράθεση:
Οποτε παω σε ολο το μηκος. |
Εγώ έχω βάλει egg grate,πατάνε καλύτερα οι πέτρες.Τα ανεμιστηράκια κατά μήκος.
------------------------- Παράθεση:
|
λεω να παω σε νταου.θα το βρω εδω ευκολα.και πιο οικονομικα.
------------------------- Και αλλη μια ερωτηση.μπορω να βαψω με κατι το σωληνα της υπερχειλισης που ειναι μεσα στο ενυδρειο? |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board