Παράθεση:
http://img167.imagevenue.com/loc1121...122_1121lo.JPG |
Mια χαρα ειναι αυτη...:p
|
Χαιρομαι. Να ρωτησω για την ψηφιση στα φυτεμενα κανουμε register και αριστερα απο καθε ενυδρειο βαθμολογουμε με αστερια ετσι; Αυτο ειναι το voting? ψηφισα και εγω τους συμφορουμητες και καποια αλλα αξιολογα που υπηρχαν.
|
Ακριβως ετσι ψηφιζεις...
|
Αυριο ληγει η προθεσμια ή σημερα ειναι η τελευταια μερα για τα βιοτοπικα? Γιατι βλεπω γραφει "before october 10th".
|
Μεχρι και αυριο ειναι.
|
Ok. Γιατι εχω σκοπο να στειλω αυριο και το ειδα τωρα και με εβαλε σε σκεψεις.
|
μην μας τρελαίνεις!! και ακομα δεν εχω κάνει τιποτα!! ολα το βραδυ θα γινουν..αλλαγες ιστορίες!
|
:smt051 για τεχνικούς λόγους εγώ την άλλη φορά :smt022
|
............
Η εγγραφή μου έγινε δεκτή κατηγορία βιοτοπικά Ν Αμερικής!!!!!!!!!!ΠΑΙΔΙΑ την ψίφο σας:D:D:D:D:D:D
Νικο και Nicpapa σας 10αρισα..........!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:smt025 |
Και η συμμετοχή του butterfly έγινε δεκτή στα βιοτοπικα για το 500αρι..!
|
Δεν μπορω να βρω καλη μηχανη ουτε καποιον να βοηθησει οποτε ειμαι εκτος.
|
Στειλε την καλυτερη που εχεις ρε συ...
Ειπαμε η συμμετοχη ειναι αυτη που αξιζει. |
Εστειλα και περιμενω να δω αν θα φαω πορτα η θα δεχτουν την συμμετοχη.
|
Αντε καλη επιτυχια...:D
|
Μαλιστα κυριε κριτα!!Σου γραψανε και κειμενακι διπλα στην μουτσουνα σου....
|
Συμμετοχη εληφθη απο εδω.
|
Πήραμε το ο.κ απο τους Ρώσσους... Καλη επιτυχία σε ολους μας!
|
Ε ρε κλασικοι Ελληνες......
Στο παρα πεντε. :D Εχουμε ξεπερασει τις 10 συμμετοχες στα βιοτοπικα απο Ελλαδα,ισως φτασουμε και στις 15. Καλη επιτυχια παιδια! |
μπηκε και το δικό μου...δυστηχώς οχι οπως θα το θελα..με οχι τοσο καλες φωτός..αλλα τουλαχιστον μπηκα για τη συμμετοχη...καλη επιτυχία σε ολους
|
Παράθεση:
Για να δούμε...ακόμα δεν ξέρω αν με δεχτήκανε, αλλα τέτοιες ώρες... Καλή επιτυχία σε όλους! |
Καλη επιτυχια και σε σενα...;)
|
Ευχαριστώ! :smt023
|
Παράθεση:
|
Ανοιξε και η ψηφοφορια στους βιοτοπους... http://all4aquarium.ru/en/events/jbl...t-2013/entries
|
Αν και τα βλεπω απο κινητο, φοβερες συμμετοχες εχω παθει πλακα. Θα τα δω απτο pc. Γραψτε νουμερα του καθενος για να ξερουμε. Στην δικια μου την κανανε την πατατα τους, βαλανε την φωτο πιστοποιησης οτι το ενυδρειο ειναι δικο μου και αφησαν μια αλλη κοντινη των ψαριων εκτος. :p δημητρηηηηηηηη κανε κατι!!! :D
|
Ωραιες η φωτο σου κουραμπιε.Εκει που εψαχνα τα ενυδρεια λεω απο μεσα μου να βρω και του κουραμπιε.Με το που τελειωνω την σκεψη τσουπ σε βρηκα
|
Παράθεση:
|
Κατηγορια Africa:
No.4 ->Κουραμπιες Nirvana Νο.5 ->Saxlina Volcano cave Νο.12 ->kouman Lake Tanganyika No.15 ->Nazgul Lake Tanganyika |
A ρε κουραμπιε,εγινες και διασημος.
Θα διευθετηθεί σε λιγο. Γεμισατε την Αγια Πετρουπολη λιθαρια ρεεεεεεε.....:D |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:50. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board