συμφωνω κι εγω,αλλα το ΣΙΓΟΥΡΑ ,ειναι πολυ σχετικο,στο φιναλε δεν παμε να ζητησουμε και πρωτο τραπεζι πιστα στην πρεμιερα του παπακωνσταντινου:rolleyes::cool:(αληθεια,παμε εκει?τι λετε?καλα σκαω!)
20 πελατες θα ειμαστε,δεν θα εχει χωρο να μας βαλει? οχι οτι δεν θα ηταν καλυτερο να ξερουμε ακριβως τα ατομα βεβαια. |
ΟΚ.
Βρειτε ενα χωρο στο κεντρο, που να μην εχει δυνατα μουσικη, να ειναι ευρυχωρο και αν ειναι δυνατον να εχει καποια πριβε γωνιά (για προφανεις λογους), να εχει ευκολη συγκοινωνια. |
κανονιζεται as we speak...
|
περυσι,τι ειχατε κανει?
|
Δηλώνουμε κι εμείς συμμετοχή (+ Αλεξάνδρα Κατσούρη) άν είναι Κυριακή απογευμα. Θα προτιμουσαμε το Φλοκαφέ στην Κηφισιά, αλλα βλέπουμε....
|
και εγω μεσα για κηφισια.... για πειραια η αλλου δεν ξερω αν μπορω....
|
παιδια δηλωστε συμμετοχη εδω
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68144 Θησειο που εχει και ΗΣΑΠ, σας βολευει και τους δυο απο οσο βλεπω... |
περυσι,ειχατε κοψει πιτα?καλε,απαντηστε μου!:smt091
|
Τσου! Βασικά δεν ξέρω αν έχουμε ξανακόψει ως φόρουμ ποτέ στην Αθήνα.
|
.....σιγα βρε παιδια για ολα υπαρχει μια πρωτη φορα...:rolleyes::D
|
Μολις εμαθα οτι Κυριακη 27 εχω μια γιορτη το μεσημερι (παιδικο παρτυ).
Οποτε αν γινει τοτε ειμαι out. Αν δεν εχω γινει παπουτσι εως το απογευμα ισως να σας προλαβω το βραδυ... |
Σαν φόρουμ δεν γνωρίζω..πάντως 1-2 φορες που ετυχε να παρευρεθώ σε κοπή πίτας γινοταν απο τον ΠΣΦΕ στα γραφεία του (κορυδαλλό) την τελευταία φορα (πριν κλείσουν τα γραφεία νομίζω 2011) η συμμετοχή ηταν πολύ μεγαλη..και οπως καταλαβαίνετε ηρθαν και ατομα που δεν τα βόλευε η περιοχη....
|
Εχει καταλήξει τελικά για πού και πότε ;
|
Παράθεση:
Σταματη μιλαω με κανα δυο μαγαζια προς Θησειο μερια που βολευει πολλους. 27 θα γινει. αυριο θα ξερω απο οτι πιστευω....προς το απογευματακι |
Δόξα τω Θεώ! Να γίνει και μια συνάντηση στο κέντρο!
|
Παράθεση:
|
Είναι πιο δίκαιο βρε Μιχάλη έτσι για όλους μας! Αυτό εννοώ...:p
|
Παράθεση:
|
Ω ναι!!!!!!!!!!! Έτσι λέω!
|
.....ελπιζω να μην εχει αντιρρηση να ειναι παρων και ο συμπαθεστατος συζηξ....ολο και κατι θα βρει για να μην πληξει ο χριστιανος;):D:D:D
|
Δε θα ερχόταν και ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D
|
:D:D:D:D:D:Dβρε αμα θελετε εσεις οι γυναικες......ελα καλα αντε πλακα κανω μην τον πιεζεις τον ανθρωπο αν ειναι και θελει.....-+9-+9-+9:smt023
|
Παράθεση:
η συναντηση θα ειναι στις 27 /1 ,απογευμα κυριακης .:) |
Παράθεση:
|
εσυ Πράσινε κοιτα να εισαι εκει :D:D !!!
|
Παράθεση:
|
το σημείο συνάντησης έχει αποφασιστεί? αν και είμαι μακριά, όπου και να γίνει θα έρθω καθώς έχω πάρει μεγάλη βοήθεια απο το φόρουμ.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
θα μας πει ο vaspiou συντομα,που ανελαβε το θεμα:) ------------------------- α νατος! καραδοκει!:D |
Σβήστηκαν κάποια μηνύματα που θεωρώ ότι δεν προσφέρουν κάτι θετικό. Παρακαλώ ας παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο θέμα.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:54. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board