Και να αλλαξει ο τιτλος του θεματος σε <1000+ Θηριαδικο>:D
|
Παράθεση:
Περιμενω απο Τριτη να δω τι γινετε με τα channa και αν ειναι να αργυσουν και αλλο βλεπουμε μετα! |
Παράθεση:
κριμα ειναι να μιν βαλισ και 2-3 οσκαρ με λιγεσ ριζεσ και ελαφροσ καφε νερο θα ειναι υπεροχο |
θελω φυτεμενο ρε συ δεν μπορω αλλο την ξεραιλα!δεν ειδες τις πρωιγουμενες φωτο?Τωρα αρχισε να γεμιζει φυτα αυριο θα βαλω φοτο!
|
φυτα και μεγαλα ψαρια δε πανε μαζι
εχω εναν τερρορ που αμα θυμωνει ριμαζει ολα τα φυτα το κανουν ολλες οι μεγαλες κυχληδες για να δειξουν τη δυναμη τους |
+φωνω οτι φυτα και μεγαλα ψαρια δεν πανε μαζι!Γι αυτο διαλεξα τα channa γιατι και μεγαλα γινονται και τα θελουν τα φυτακια τους για τις κρυψωνες τους!
|
5 Συνημμένο(α)
Λοιπον στις 21:00 αρχισε η προσαρμογη των μικρων μου rainbow snakehead ειναι 9 ατομα και ειναι απο 7 εως 9-10 ποντους!Στις 21:45 καναν μπλουμ στο ενυδρειο στις 22:00 αναψαν τα φωτα και εκτοτε το εχουν ριξει στην τσαρκα και την εξερευνηση καθως φαγαν και 3 μεγαλες γαριδες ψιλοκομμενες αλλα και ξηρα τροφη!!
Μερικες φωτο:smt060:smt060 |
Μπραβο σου, πολυ ωραια τα ψαρια να τα χαιρεσαι!!
|
πανέμορφα να σου ζήσουν!!!
|
ωραια τα bleheri
|
Έτοιμος είμαι να αλλάξω και εγώ ψαροσύνθεση και να βάλω bleheri.
:smt023 |
Δεν εχω ξαναδει ποιο προσαρμοστικο ψαρι!Αφου εξερευνησαν ολο το ενυδρειο και ειχαμε και την πρωτη προσπαθεια αποδρασης!Κινουνται σε ολο το ενυδρειο και μολις φαγαν για 4η φορα!!
|
Οταν λες προσπαθεια αποδρασης τι εννοεις?Με τρομαζεις.
|
πολυ ωραια ψαρια αν αποφασισω να αφησω ταγκανικα τοτε παιρνω καναδυο τετοια
|
Παράθεση:
|
Σήμερα το απόγευμα ήμουν στο pet-shop που αγοράζω τα ψάρια μου και μιλάγαμε για τα channa.
Δεν την γλυτώνω την αγορά με βλέπω από βδομάδα να παίρνω και εγώ μερικά. |
κλειστα καπακια :rolleyes:
|
3 Συνημμένο(α)
αναψαν τα φωτα και τα αιματα για φαγητο!
|
Πολύ ωραία ψάρια!!!:D
Να τα χαίρεσαι Χρήστο....;) |
Να τα χαιρεσαι χρηστο!!! Πολυ φατσες χαχα!! :)
|
5 Συνημμένο(α)
Aκομη δεν τον ειδαμε Γιαννη τον ειπαμε!Δεν περασαν 4-5 μερες μεσα στο ενυδρειο και αρχισαμε τα σαλιαρισματα και τις στασεις τυπου Τ!Δεν προλαβα να τα πετυχω το ενα πανω στο αλλο μολις με βλεπουν χωριζουν!
|
καλό μήνα!!! είναι άνοιξη βλέπεις... γεννούν μέσα στο ενυδρείο? θα έχεις μωράκια δηλαδή?
τι έκανες στην πλάτη κι έγινε τόσο όμορφη? |
Kαλο μηνα Μαρια!Ναι μεσα στο ενυδρειο γεννουν τωρα για το ποτε και αν θα εχω μωρακια ειναι ακομη λιγο νωρις πιστευω!
Την πλατη την εβαψα απο μεσα με μονωτικο υλικο-στεγανωτικο και λιγο πριν στεγνωσει εριξα επανω αμμο! |
Πολύ ωραία διακόσμηση Χρήστο, η πλάτη έδειξε τέλεια.
Να τα χαίρεσαι !!!! |
Μετα απο 2 ταισματα γαριδας και ενα γλωσσας ειπα να ταισω και λιγο blood worms ....
|
Πολυ ομορφα!!
|
ειπα και εγω ολο αυτο το θορυβο τον κανει το ενυδρειο :smt035:smt035:smt035
τουμπανα τα ψαρακια |
Η μικρη μου κορη ηταν και ηταν και ηρεμη......
|
Παράθεση:
|
Καλο ειναι να τα ξεπαγωνεις πριν τα ταισεις καθως ετσι κατεψυγμενα μπορουν να προκαλεσουν λοίμωξη στο εντερο τους ... ;)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 22:52. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board