παιδια ειμαι μεσα και εγω!! ποτε μπορειτε?
|
αύριο απόγευμα δεν έχω κάτι εγώ. Αν μπορεί και κανείς άλλος εγώ είμαι μέσα
|
ενυδρειο
Αυριο το απογευμα μπορω κατα τις 7
μεχρι 6.30 δε μπορω!! ειστε μεσα? |
παιδια και εγω θελω να ερθω σε καποιο καφε να τα πουμε... θα χαρω.. :)
|
δεν πιστευω να πηγατε παλι και το εχασα.. :p
|
Ωραια... να πουμε σημερα κατα τις 8 ??
στο draft? |
παίδες με αυτό το καιρό δε μπορώ να εγγυηθώ για σήμερα τελικά. Πάντως fotis_cycling το draft δεν είναι καλή επιλογή θα έχει πολύ φασαρία. Πάντως μη σας το χαλάσω εγώ κανονίστε εσείς και αν μπορέσω θα περάσω. Ας χάσω και εγώ μια συγκέντρωσή ;)
|
μιχαλη εσυ εισαι ο οργανωτης xD
παμε καπου ρε παιδια σημερα!! και σιγα ;) ομπρελιτσα μπουφανακι και μια χαρα οκ για το ντραφτ |
ε ρώτα και εμάς που είμαστε με μηχανή αν μας πιάνει η ομπρέλα ;)
οργανωτής έγινα κατ ανάγκη μιας και κανένας άλλος δεν έπερνε την πρωτοβουλία:rolleyes::rolleyes::rolleyes: λοιπόν για να δω πόσοι είναι μέσα για απόψε? |
εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
|
εσενα θελουμε εσενα θελουμε ΜΠΙΡΟΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΡΑΝΤ ΚΑΦΕ ΜΑΣΤΕΡ:D:D:D
δυστηχως παιδακια δεν θα μπορεσωμαλλον αλλα ισως περασω για μια καλησπερα. |
ειμαστε μεχρι τωρα 2,5 ατομα (ο μάικ θα περασει)
χχαχαχα |
όχι 2,5 αλλά 2 και εγώ παίζεται ακόμα
οποτε 1 fotis_cycling 0,5 εγω και 0,5 maxmike :D:D:D:D |
ρε.. τι fotis_cycling
φωτη με λενε xD :Ooooo μη μου το χαλατεεεε !! :) :) :) :) |
παιδιά εγώ σίγουρα δε θα μπορέσω απόψε
|
ουτε και γω
|
παιδια σημερα?? :)
|
παλληκάρια εγώ θα είμαι πιο μετά για καφέ στον Γρηγόρη στο ΚΤΕΟ.... όσοι πιστοί προσέλθουν!? :smile:
------------------------- |
καλησπέρα παιδιά
δεν έχουμε καταφέρει να βρεθούμε τελευταία είναι και κακή περίοδος, ελιές έρχονται και οι γιορτές. Αλλά που θα πάει θα τα καταφέρουμε. Εγώ είμαι μέσα από τώρα αν χαλάσει μεσοβδόμαδα ο καιρός (και δε παω για ελιές:D:D) να τον πιούμε ένα καφέ |
Σήμερα το απόγευμα μπορείτε;;;
|
ο beeromixalis είναι ο συντονιστής όταν κανονίσει εγώ μέσα έστω μια πέρασα θα την κάνω
μιχάλη όλα καλά με τα cory μωρά που σου έδωσα ? δεν πιστεύω να σου κάνανε καμια ζημια? xaxaaxxa |
εγώ έχω δουλειές απόψε και δε προλαβαίνω. Είπαμε αν βρέχει να με υπολογίζεται σίγουρα αλλά προς το παρόν μόνο φυσάει ;)
Τα cory Γιώργο βασικά το ένα που σου έλεγα χθες στο τσακ τη γλύτωσε, με έκανε και ξήλωσα το τοίχο από moss που είχα φτιάξει. Φτου και απ την αρχή :smt092:smt092:smt092 |
προς το τελος της βδομαδας μεσα και γω.δεν πειραζει μαιλ ετσι και αλλιως χαλασμα ηθελα χεχεχεχεχεχε:D:D:D:D
|
λοιπόν ώρα να δραστηριοποιούμαστε πάλι. Πέρασαν οι γιορτές αντε τώρα να πιούμε ένα καφέ όλοι μαζί. Ακούω προτάσεις για το πότε μπορείτε...
|
αυριο... το πρωι όλοι εδώ.... στο γραφείο.. να στήσουμε το νέο ενδρειάκι.....
είμαι κέντρο ηρακλειου.... όλοι οι καλοί χωράνε ;) όσοι συμετέχουν.... θα κεραστούν κρασάκι.. και μεζεδάκι ;) π.σ. όποιος έρθει.. το καλο που του θέλω ας κρατάει λίγο Moss.. κανά κλάδεμα.. κάτι βρε αδερφέ για τα καλορίζικα ;) χωρίς πλάκα όποιος θέλει ας στειλει πμ |
Παράθεση:
|
χωρις φυτο ή πλακώστομο... δεν μπαίνεις μέσα... θα φας τα αποφάγια...
|
Παράθεση:
|
οφτο??????????????????
ασε ασε..... δε στήνω ενυδρείο.... θα παω για ψάρεμα :P |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 20:20. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board