Ρουλα υπαρχουν και αλλα petshop.. μονο ενα εχεις - ξερεις?
|
παιδια σε 2 πηγα. πορτα εφαγα. μονο οταν γοραζεις εισαι καλη. για εξυπηρετηση οχι. λοιπον την αλλαγη νερου την κανω ωσ εξης. αδειαζω περιπου 40 λιτρα νερο. σε ενα κουβα 10 λιτρων βαζω την αναλογη δοσολογια αντιχλωριο με νερο στην ιδια θερμοκρασια με του ενυδρειου μου. περιμενω κανα εικοσαλεπτο και μετα το ριχνω στο ενυδρειο. αυτην την διαδικασια κανω
|
οταν κανεις αλλαγη νερου μεγαλη πεφτη η αμμωνια ? και αν ναι ποσο ?
για το τεστακι δε μου ειπες :D |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
με ενα ακομα λιτρο εισαι κομπλε αν αφησεις το αλλο.. εγω παντως μολις φερει ο petcumulus θα παρω να το αντικαταστησω.. ειμαι σιποραξοφαν!!!!! :D:D |
Παράθεση:
|
κανεις καθε μερα αλλαγη ????? οκ
40 λιτρα στα 130 ? σταματα τα φαρμακα κατι αλλο παιζει δε γινετε ποσο ταιζεις ??? σκουπα βυθου βαζεις ? μηπος στην αλλαγη νερου ανακαταιβεις πολυ το χαλικι ???? οσο για το τεστακι θελω να μου πεις τη χρωμα περνει |
Παράθεση:
|
χρωμα πρασινο σκουρο. το πιο πρασινο. τα ταιζω μια φορα καθε 2 μερες. σκουπα βυθου βαζω αλλα οχι παντα. οχι δεν ανακατευω το χαλικι. προσεχω πολυ να μην γινετε πολυ αναταραξη αν κι εχω βαλει τελευταια 2 φιλτρα μεσα και γινεται ανεμοστροβιλος. αλλα δεν φταιει αυτο.
|
Παράθεση:
οκ τοτε... :p:p |
Παράθεση:
|
[QUOTE=ROULAMID;541241]χρωμα πρασινο σκουρο. το πιο πρασινο. τα ταιζω μια φορα καθε 2 μερες. σκουπα βυθου βαζω αλλα οχι παντα. οχι δεν ανακατευω το χαλικι. προσεχω πολυ να μην γινετε πολυ αναταραξη αν κι εχω βαλει τελευταια 2 φιλτρα μεσα και γινεται ανεμοστροβιλος. αλλα δεν φταιει αυτο.
------------------------- δε γινετε να μη πεφτει η αμμωνια μετα απο αλλαγη νερου ρε παιδια θα με τρελανετε κραταμε ψαρια με αεροφιλτρα η καθολου φιλτρα με καθημερινες αλλαγες νερου και δεν υπαρχει ιχνος αμμωνια |
Προς το παρον θα βαλω τα endlers κ βλεπουμε...
Ευχαριστω Roulamid.βασικα θελω τα ψαρια να εχουν χρωμα ωστε το ενυδρειο να γεμισει με χρωματα. οι επιλογες ειναι λιγο περιπλοκες οποτε θα το ψαξω καλα. Ας περιμενω πρωτα να στρωσει γιατι με εχει ταλαιπωρισει αρκετα... |
Παράθεση:
|
τα εχεις δει απο κοντα ? ειναι πολυ μικροσκοπικα :D
βαλε γκαπακια τα ιδια ειναι με τα εντλερ μονο κατα τη γνωμη μου ποιο ομορφα ρουλα στο θεμα μας τη νομιζεις οτι φταιει ?????? |
Παράθεση:
φυσικα και τα γκαπυ ειναι ποιο ομορφα και εγω γκαπυ σου λεω φιλε... |
[QUOTE=harris samos;541262]
Παράθεση:
|
δοκιμασες αλλα τεστ ?????
απαντα σε παρακαλω στις ερωτησεις μου δε γινετε θα τη βρω την ακρη σπαω το κεφαλι μου |
Παράθεση:
|
πμ ;)
|
Παράθεση:
Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...0&postcount=10 http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...77&postcount=1 Ααφαλεις συνδυασμοι ζωοτοκων : http://www.aquatek.gr/vb/showthread....895#post539895 |
το ενυδρειο ειναι αυτο που εχεις στο προφιλ σου στις φωτο ?
|
Delta με τοσες απωλειες τι ειναι αλλες 5?????
Σ αυτη τη φαση που βρισκεται με αυτεσ τις τιμες περιπου ποσο χρονο θελει ακομα για να στρωσει? |
αλλαζεις νερακι ? αλλαζε και θα στρωσει μη βιαζεσε φεταααααααααααααα:D
|
αλλαζω ναι. πολυ φεεεεεεταααα εχουμε γεμισει.... :D
|
Harris στο θεμα της Ρουλας εχουμε σπασει τα κεφαλια μας πολλα ατομα αλλα δεν βρικαμε λυση..αστα!Και μενα μου φαινεται πολυ τρελο ολο αυτο...
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
μολις ειμαι σιγουρος 100 % θα σας πω
αν δεις τη φωτο του ενυδρειου μπορει να το σκεφτεις καλυτερα ;) |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:03. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board