2 Συνημμένο(α)
|
OOOOOOOOOOOO ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!
|
θηριο!!!το κλιματιστικο ειναι σαν λαπτοπ μπροστα του!!!!
|
χαχαχαχα όντως. Το βραδύ αν προλάβω θα ανεβάσω και μια φώτο με πρόχειρο φωτισμό.
|
ΠΟΣΑ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ................... :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041
Φιλαράκι, Α-ΨΟ-ΓΟΣ........... :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 Και βασικά........... ΓΙΩΡΓΑΡΕ.........ΕΤΟΙΜΑΣΟY................. :D :D :D :D :D |
η στεφανη πανω απο τι ειναι κ πψς την εκανες???
------------------------- Παράθεση:
|
Η στεφάνη είναι μεταλλικό Τ 4 χιλιοστά κολλημένο με ηλεκτροσυγκόλληση.
|
Καλοριζικο, να μην χασει σταγονα ουτε απο εξατμιση του ευχομαι!!!:p
Μπορεις ομως να βαλεις μια πιο μακρινη φωτο να καταλαβω καλητερα το μεγεθος? |
Είναι λίγο δύσκολο γιατί έχει ένα άλλο ενυδρείο μπροστά αλλά θα το δοκιμάσω.
|
1 Συνημμένο(α)
Μια φωτο με τα φωτα προχειρα επανω για τον υπολογισμο του υψους τους.
Συνημμένο Αρχείο 42840 |
Φαντάζομαι να αντιλαμβάνεσαι πως όσο περισσότερες φωτογραφίες ανεβάζεις, τόσο χειροτερευεις την θέση σου.......... :D :D :D
|
Xaxaxaxa και πουσαι ακομα
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
Συνημμένο Αρχείο 42867 |
Τωρα μαλιστα!
Πριν φαινοταν σαν ριο400:D Θηριακι...:cool: |
Γιώργο μπράβο σου :)
Διαβάζω το θέμα από το πρώτο σου ποστ... και περιμένω να διαβάσω (μαζί με αρκετούς άλλους :grin::grin::grin:) και τα άλλα με ανάλυση, π.χ. αυτοματισμούς κλπ. Απλά να πω ότι χάζευα πριν λίγο 4 ενυδρεία μου, που έχω στην σειρά... για να χωνέψω τι εστι 2.5 μέτρα!!!! Καλή συνέχεια ;) |
Να σαι καλά, έχει μπόλικη ανάλυση από εδώ και πέρα ειδικά όταν θα αρχίσουν οι αυτοματισμοι.
|
1 Συνημμένο(α)
Επιτελους τελειωσε και το βαψιμο του δωματιου, ωρα για ηλεκτρικα και υδραυλικα.
Συνημμένο Αρχείο 43016 |
Μηπως τωρα να σκεφτεις για μεγαλυτερο σπιτι?:D
Περα απο την πλακα ειναι καταπληκτικο και με εχεις βαλει σε πολλες σκεψεις εδω και καιρο. |
Χαχαχα σε ξεγελαει η φωτο και φαινεται μικρο. Το σπιτι ειναι 140 τετραγωνικα και μενω μονος μου :)
|
4 Συνημμένο(α)
Ετοιμα τα υδραυλικα...
Συνημμένο Αρχείο 43145 Συνημμένο Αρχείο 43146 Συνημμένο Αρχείο 43147 Σε λιγο ετοιμα και τα ηλεκτρολογικα.. Συνημμένο Αρχείο 43148 |
Ωραια πραματα!!;);)
Διπλα στην eheim βλεπω μια oassis η με γελουν τα ματια μου? Εχουμε χαρακτηριστικα της?:rolleyes: |
1 Συνημμένο(α)
|
καλογεμιστο και χιλια μπραβο για το εγχειρημα.:smt023:smt023:smt023
|
Κωστα διπλα απο την Eheim ειναι αυτη το μοντελο OR 3500.
|
Παράθεση:
Η eheim ειναι η 1260 ή η 1262??? Γυρνας δηλαδη την ωρα 6 με 7 χιλιαδες λιτρα? Τι νερο εχεις δυνατοτητα να κατεβασεις την ωρα αν ηθελες μεγαλητερη παροχη στις επιστροφες? Εισαι τσιμα-τσιμα? Επισης ποιες ειναι οι καταναλωσεις συνολο των αντλιων? Η eheim πρεπει να ειναι 65 με 75 watt χαλαρα....η O.R.? Σκεφτομουνα μηπως εβαζες μια αντλια και εριχνες λιγο την καταναλωση σου. Θα μου πεις 2 καλητερα απο 1 και θα συμφωνησω αλλα αν π.χ. η O.R. 6500 εχει οση καταναλωση εχει η eheim αξιζει...:rolleyes: |
Η Eheim ειναι η 1260 με 2500 l/h και εχει 65 watt κατανάλωση και αλλα τοσα η aqua medic με 3500 l/h, συνολο 130watt και 6000 l/h κυκλοφορια. Η 6500 εχει περιπου 100, παραυτα την 1260 την ειχα καινουργια στο κουτι της απο αλλο προτζεκτ που δεν εγινε και προτιμω την ασφαλεια των 2 κυκλοφορητων απο τον ενα, περαν αυτου οι κυκλοφορητες γυρνανε σε διαφορετικα σημεια στο ενυδρειο για την ακριβεια στις 2 ακρες κατι που με μια αντλία θα ηταν σχετικα δυσκολο. Οι επιστροφές εχουν διατομή Φ50 και ειναι 2 οποτε δεν τιθεται θεμα περιορισμου στην κυκλοφορια.
|
1 Συνημμένο(α)
Μπήκε η άμμος, γέμισμα και πρώτη δοκιμαστική λειτουργιά για ελενχο κυκλοφορίας.
Συνημμένο Αρχείο 43173 |
Τα λόγια είναι απλώς περιττά.............. :smt007 :smt007 :smt007
|
Mπραβο ρε φιλαρακι,γερος να εισαι να το χαιρεσαι το θηριο σου!!
Τι σκεφτεσαι να βαλεις???Δισκους??? |
Ευχαριστω, ναι δισκοι θα μπουν. Θα μεταφερω αυτους που εχω ηδη στο 400αρι και θα βαλω και μερικους ακομα.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:36. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board