Παράθεση:
|
Βρε Γρηγόρη αφού τα έχουμε ξανασυζητήσει. Στα διάφορα φόρουμ πρέπει να προτείνουμε το ιδανικό. Κι εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι θα αντέξει κάποια χρόνια, αλλά θα ταλαιπωρείται. Και το έχω ξαναπεί, τα έχουμε που τα έχουμε κάνει σκ#$@τά, με το να βάζουμε τα πάντα σε ουδέτερο νερό, τώρα να βάλεις πλέκο σε 8 νομίζω ότι πάει πολύ. Πάντως ναι θα αντέξει.
:) |
Ειναι δυσκολο.Βασικα θελει απο την αρχη. Και θελεις πολλες Πραγματικα πολλες πετρες.:grin:.Εγω το εστισα απο την αρχη μετα κοπων.
|
Να ερθουμε στο θεμα μου??? :smt120
Απο αγγελικα δεν ειναι ευκολο να βρεθει λαμπιντος σε λογικη τιμη. Μια ανταποκριση ειχα πριν λιγες μερες με τιμη ιδια των πετ σιτυ κ να χρειαζεται να ταξιδεψω απο την μια ακρη της Αττικης στην αλλη. Ισως καποιοι το βλεπουν κ σαν μπισνες το χομπυ... zw Μπορει να βοηθησει καποιος απο δω που να ξερει;; Με ενδιαφερουν 100%^ θηλυκα!!!! Ουτε bi :rolleyes: ουτε gay :o ουτε κρυφο... :confused: !!!! |
Θα βρεις ρε, ακομα και τσαμπα...απλα ετυχε τωρα να μην σου πουνε.
...Κανε υπομονη...;) |
1 Συνημμένο(α)
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 92 x 41 x 55 cm Όγκος: 180lt Κατηγορία: Malawi Φυτά: Vallisneria Gigantea Ψάρια / Άλλα είδη: 3 Labidochromis Electric Yellow - 6 Pseudotropheus Acei Yellow Tail Φόντο: Μαυρο Φωτισμός: 8 ωρες Διάρκεια φωτισμού: Φιλτράρισμα: Jbl CrystalProfi e900 Θερμοστάτης: 200w Παράμετροι: pH:8 Αλλαγές νερού: 15%/εβδομαδα Θερμοκρασία:26c |
Η μονη διαφορα με τη φωτο ειναι οτι εβαλα την εξοδο του νερου κατα μηκος του ενυδρειου, κ οχι κατα πλατος οπως φαινεται στην φωτο, για να πετυχω σωστη κυκλοφορια κ αναταραξη σ'ολη την επιφανεια!
Σχολια;;; ;) |
5 Συνημμένο(α)
Νεες φωτο για τον λαο!!!!!!! :D
|
3 Συνημμένο(α)
Κ αλλες... :smt020
|
Επιτελους!!!!! Αλλο ενα θηλυκο ισομεγεθες του μεγαλου Labido!!! Ηδη τα πανε καλυτερα απο ποτε!! Σα να ηρεμησαν οι καυγαδες στο ενυδρειο!
Ερωτηση:Το τρεμουλιασμα του αρσενικου μπροστα στο θηλυκο τι δηλωνει; |
Διάθεση για ζευγάρωμα :)
|
:D:smt041:p:smt041:D:smt041:D:smt041:D
------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=NYVnnlsM8qs Τι λετε;;; :rolleyes: |
Να σου πω τι παρατήρησα.
1. καλό) Ειναι αρκετα κινητικά 2. καλό) Τα χρωματα τους ειναι οπως πρεπει να ειναι. 3. κακό) Εχεις κανα δυο λαμπιντος που ειναι νταήδες και το θεμα ειναι οτι πειράζουν και ασει. ΥΓ. Ειδατε γιατι λεει ο κλεοβουλος οτι τα MALAWI θελουν μεγαλα ενυδρεια. Βεβαια συμφωνώ στο κομμάτι με το μηκος, δηλαδη δεν χρειάζεσαι ενυδρειο 200 λιτρα για να εχεις τετοια ψαρια αλλα το ενυδρειο ναι ειναι τουλαχιστον 1,20 σε μηκος...και μετα να εχει βαθος τουλαχιστον 40 εκατοστα και για το υψος δεν εχει και τοσο σημασία. ΑΥΤΑ... :smt052:smt052:smt052 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
ΥΓ. Ενας καλος τροπος για να βγαλεις MALAWI απο ενα ενυδρειο χωρις να βγαλεις της πετρες ειναι να βαλεις λιγο τροφη στο νερο και περισσοτερο στην αποχη...και μετα ξερετε τι πρεπει να κανετε... :grin: |
Βασικα εχω δει να λειτουργουν με επιτυχια παγιδες...
Κοβεις το λαιμο ενος σχετικα μεγαλου πλαστικου κουτιου, βαζεις τον λαιμο παλι σφηνωτα αναποδα προς τα μεσα κ τροφη στο βαθος, κ την αφηνεις ξαπλωτα. Το αφηνεις λιγη ωρα κ παγιδευεις αφοβα το ψαρακι που θελεις! :rolleyes: |
|
2 Συνημμένο(α)
Με την προσθηκη λιγων ακομα πετρών, νομίζω ότι είμαι κομπλε!
Κρυψωνες μεγαλες, κρυψωνες μικρες, οι βαλισνεριες μεγαλωνουν κ πλεον εχουν μπει ιεραρχιες και ταξη στον βιοτοπο μου! :rolleyes: |
...βλεποντας και το βιντεο, ειδα οτι τα ασει βρηκαν το χρωμα τους και οτι υπαρχει παρα πολυ καλη κινητικότητα...!!! :D
ΥΓ. Να ξερεις οτι οταν γερνοβολήσει ενα...σε 2-3 μηνες θα γενναν ολα τουσ σαν κουνελια...το λεω γιατι σε αυτην την περίπτωση δεν εχεις αρκετες κρυψώνες. ΥΓ2. Προχτηεσ ενα λαμπινος μου γέννησε, και εχθες το ειδα μπουκωμένο παλι, το ιδιο... :p |
Να'σαι καλα φιλε μου για τα καλα σου λογια!
Οντως απο κρυψωνες δεν τα πηγαινα καλα. Τωρα εχω ηδη 4 καλες κ σιγα σιγα μαζευυω πετρες να φτιαξω κ αλλες! Οντως εχουν εξομαλυνθει τα πραγματα, αν κ μεχρι τελος του μηνα αν συνεχιστει η κατασταση αυτη, θα απομακρυνω το ενα acei που εχει καταληξει να ειναι αρσενικο κ το εχουν ακομα στην ακρη (κυριολεκτικα) τα υπολοιπα! :mad: |
Απορια: Με 60W 8ωρο φωτισμο, θεωρητικα ποσο διαστημα χρειαζεται για να "περασει" η αλγη και να "υποχωρησει"?
|
Τι είδους άλγη έχεις?
|
Καφε με μικρα πρασινα spots.
|
Η καφέ εμφανίζεται στα νέα ενυδρεία και σιγά σιγά φεύγει μόνη της.
Η πράσινες στα αφρικάνικα είναι (για κάποιους :D)επιθυμητές και αναπόφευκτες. |
Ευχαριστω φιλε μου! :)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:46. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board