Παράθεση:
|
ειναι γιατι σημερα που τα πηρα απο τον αλεξανδρο μερικα ηταν χωρις φυλλαρακια και αναγκαστικα τα κουρεψα...αλλα ηταν υγιεστατα...μια ερωτηση to micranthemum micranthemoides πως το φυτεουμε?? το εχω βαλλει σε μια λακουβιτσα που κανει μια ριζα..!!!
|
Παράθεση:
|
ναι αλλα μετα βιας εχει ριζιδια!!! θα κανω οτι μπορω....χρειαζεται υποστρωμα και αυτο??? ή μονο τα λιπασματα απο τη στηλη του νερου?αν δεν προλαβουν να φουντωσουν τα φυτα δεν πειραζει...θα το στειλω ετσι
|
Παράθεση:
|
ευχαριστω για την συμβουλη ..!! μπα ...ειναι πολυ λιγο..δεν θελω να φουντωσω αυτο..τα υπολοιπα θελω να φουντωσουν..σημερα που τα εβαλα ηταν ακομα ταραγμενα απο τη ζεστη....
|
Παράθεση:
|
Παιδια, καλη επιτυχια σε ολους σας ! Εγω δεν εστειλα γιατι το 300αρι μου παραμεληθηκε πολυ λογω δουλειας και δεν αξιζει να το "καψω" φετος αφου του χρονου που θα ειναι ωριμο θα μπορει να χτυπησει πολυ καλη θεση.
Μεινανε 10 μερες γι αυτο φορτσα και οι υπολοιποι να στειλετε γιατι ειναι πολυ ωραια εμπειρια.;) |
16 Συνημμένο(α)
Θα ηθελα να με βοηθησετε να διαλεξουμε 3 απο τις παρακατω φωτογραφιες για τον διαγωνισμο AAC 2010. Να σημειωθει οτι ειναι απο τις καλυτερες φωτογραφιες που μπορεσα να βγαλω κ οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα να βγουν αλλες γιατι δεν θα βρισκομαι στο σπιτι μου αυτη την εβδομαδα.
|
Οι πρωτες 3;)
|
Οι 3-6-13.
|
3 Συνημμένο(α)
και επειδη ζηλεψα και γω θα βαλλω 3 φωτο να μου πειτε ...αναμεινατε..oι φωτο θα ξαναβγουνε αυριο καθως πρεπει να βγει η σκαλιτσα διαχυσης (μονο για την φωτογραφιση)
|
την 3
------------------------- εστειλα και εγω αυτην την φωτο Xaras Aqua Garden http://img297.imageshack.us/img297/7...aquagarden.png Uploaded with ImageShack.us |
ποσοι να ημαστε ρε παιδες μεχρι στιγμης....
να κανουμε ενα ποστ με τις συμμετοχες και να αναγραψουμε τις θεσεις μας μολις ανακοινωθουν... (οποιος θελει φυσικα) |
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας!
|
αλεχ μέσα είμαι εγώ θα έχει χαβαλέ ποτέ βγαίνουν αποτελέσματα?
μπορεί σε αυτό το Θρεντ να γίνει και μια ψηφοφορία από τα μέλη του gab να έχουμε μια πρώτη ματιά |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:58. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board