Γεια σας παιδιά. Αυτη τη φορά μέσα κι εγώ. Λοιπόν αν περισσεύει Egeria densa θέλω.
Κερατόφυλλο επίσης και γενικά ότι άλλο σε μεσαίο μέγεθος με μικρές απαιτήσεις. Είμαι έτοιμη και για τις γαριδούλες οπότε όποιος φέρει καλοδεχούμενες. Είχα ενα πρόβλημα με το μικρό μου ενυδρειάκι και το ξαναστήνω απ' την αρχή. Οπότε καλοδεχούμενα όλα. :smt020 Α. παραλήγω να το ξεχάσω. Αν έχει περισσέψει κανένα ψαλιδάκι από το σετάκι. Ευχαρίστως θα πάρω.Είχα πάρει παλαιότερα αλλά μου χάλασε το ψαλίδι. Αρκετά σας ζάλισα τα λέμε την Κυριακή.:rolleyes: |
drbig
nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan kingrim lmaikl zipo Τσιόνογλου Σταύρος panos1972 kostaskich christsos potami paraskevi_gr Αντε, γίναμε 20, δηλώστε βρε και οι υπόλοιποι που ξέρω ότι θα έρθετε. potami, ποιός είσαι? paraskevi_gr, κάτι θα γίνει για τα φυτάκια που θέλεις. |
Παράθεση:
--- Oh Sultan! |
Μεσαααααααααααααααα
|
Είπα κι εγώ, είναι δυνατόν να λείψει ο Βασίλης?
drbig nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan kingrim lmaikl zipo Τσιόνογλου Σταύρος panos1972 kostaskich christsos potami paraskevi_gr paco |
και εγω Παρων παιδια
|
Kαι ο Χρήστος δεν λείπει ποτέ.
drbig nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan kingrim lmaikl zipo Τσιόνογλου Σταύρος panos1972 kostaskich christsos potami paraskevi_gr paco chris129 Κύριοι george, mikenuke, chemical mac, theodor72, cpapakon, MiziGr, repanas6, Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ., Neoklis, Pritanis, aquahome και όλοι οι άλλοι, τι γίνεται, δεν θα έρθετε, ή βαριέστε να το δηλώσετε, μήπως θέλετε προσωπική πρόσκληση? :D |
Εγω αυτο περιμενα!!!:D:D:D
Ωραια! τωρα λοιπον μπορω να δηλωσω!!!!!! Neoklis, Vasilakis και θα φερουμε και το ρεμαλι τον miziGr...:smt041:smt041:smt041 |
Kωστα τους δυο καταχωρισε ο τριτος ειναι χαμενο κορμι:grin::grin:
|
drbig
nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan kingrim lmaikl zipo Τσιόνογλου Σταύρος panos1972 kostaskich christsos potami paraskevi_gr paco chris129 Neoklis Vasilakis MiziGr |
Δεν θα μπορέσω να έρθω.
Είμαι εκτός Θεσ/νίκης. :smt009:smt009:smt009 |
Ούτε και εγώ.... Τα λέμε τώρα στην κοπή της πίτας!!!!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
http://www.youtube.com/watch?v=7RGW6oSd_po |
Συγκενρωση
Θα ερθω και εγω ,πειραζει που δεν ξερω κανεναν? Να φερω κερατοφιλο ?
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Καλώς να ορίσεις και μη μασάς, μια τρελλοπαρέα ψαρομούρηδες είμαστε όλοι. :D Και κερατόφυλλο θέλουμε.:smt041 drbig nikosm1 bokostas Kotsos Alex_Salonica lion Κλεόβουλος aquaman Thrillos Crywolf kalaxan kingrim lmaikl zipo Τσιόνογλου Σταύρος (παίρνει την 1η απουσία, στις 3 θα συνέλθει το ΚΥΣΕΑ για τις κρίσεις) panos1972 kostaskich christsos potami paraskevi_gr paco chris129 Neoklis Vasilakis MiziGr snakepanos Δε μου λες Κωτσαρή kalaxan, και ο Alex_Salonica ζήτησε κερατόφυλλο στο ποστ79, δεν το είδες, ή πρέπει κι ο Άλεξ να βάλει μίνι και ψηλοτάκουνο για να του δώσεις λίγη σημασία? :D:D:D Ορίστε, να τι κατάφερες, παρεξηγήθηκε κι ο Στρατηγός και δεν θα έρθει.:D |
Κώστα ,βάλε μου μια απουσία
|
Κώστα δεν το είχα προσέξει:D.
Μπορώ να φέρω παραπάνω κερατόφυλλο(θα φέρουν και άλλα παιδιά σίγουρα),πιστια,φακή και έχω και λίγη μος να σου δώσω αν θέλεις-δε βρεις απο αλλού.. |
boΚώστα δεν μας προσέχεις καθόλου! Στο post 90 είπα οτι θα του φέρω.
|
Παράθεση:
Μος (οποιαδήποτε) θέλω και υπόσχομαι να μη "χτυπήσω" αγγελίες για φυτά για μια εβδομάδα, αν μου φέρετε.:grin: ------------------ Το είδα βρε Νίκο, και στο 80 είπα κι εγώ το ίδιο, απλά ήθελα να πειράξω τον Κώστα. |
Παράθεση:
Τι να παρεξηγησω μωρέ?:grin: Και γω για να σε πειράξω το είπα για τα κλαδεματα πιο πριν 1-2 σελίδες.. Ίσα ίσα συμπάσχω, καινούργιο ενυδρείο έχεις..αφου το ξερω δεν μπορείς να αντισταθείς να μη δώσεις σε κάποιον, όπως επίσης και να μη ζητήσεις για αυτό μη λες μεγάλα λόγια για την επόμενη βδομάδα, μπορεί ξαφνικά να βγει από κανεναν χαρίζω έναν κουβά σταρμος,φλειμμος κτλ..;).. |
Παράθεση:
|
και λίγη moss δεν θα με χαλούσε αφού πάω για καινούριο γαριδοενυδρείο :D
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1265478181 |
Συγκεντωση
Λεω να ερθω και εγω αλλα δεν ξερω κανεναν να ερθω?
|
Φυσικά :smt041
|
οκ θα ειμαι εκει
|
snakepanos
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board