ποσο χρεωνεις την ωρα??
:D δινω οσο-οσο...... σταματω εδω γιατι το θεμα...το "μπιπ"..αλλα και λιγη πλακιτσα παντα χρειαζεται.... υ.γ. γιαυτο ειπα σε πμ...:D |
Παράθεση:
|
Αποστόλη περιμένουμε ενημέρωση για τις εξελίξεις της λίμνης σου και πολλές φωτογραφίες.
|
Παράθεση:
|
ευχαριστω Κλερη! γιαννο περιμενω να βγει το λουλουδι πως και πως του νουφαρου! ειναι το μπουμπουκι αλλα με σκασαι:D
|
Παράθεση:
Όταν το δεις τα εξωτερικά του φύλλα να ξεχωρίσουν από τα εσωτερικά θα ανοίξει την επομένη μέρα. |
3 Συνημμένο(α)
Επιτελους το πρωτο λουλουδι! εσκασα μεχρι να βγει:smt073Μπορει να μου πει καποιος τι ειδος ειναι:confused: Αυτα ειναι απο τα μεγαλα που εχω τα μικρα που σας ελεγα ακομα δεν βγηκαν
|
14 Συνημμένο(α)
τελικα ο ηλιος βοηθαει! χαχαχαχαχα! Δεν ξερω αν ειναι αυτος ο λογος αλλα ο πατος της λιμνης φενεται βοηθαει να ανεβει πανω η εορουμενη αλγη και τη μαζευω με τιν αποχη:D
|
:smt041
Πολύ ομορφιά κι είσαι μόλις στην αρχή!!! Όταν μεγαλώσουν τα φυτά και γεμίσει η λίμνη .... όνειρο!!!! (... στο όνειρο βοηθάει και η ... κουρτίνα στην τελευταία φωτο ;) ) |
[QUOTE=lucy;446965]:smt041
Πολύ ομορφιά κι είσαι μόλις στην αρχή!!! Όταν μεγαλώσουν τα φυτά και γεμίσει η λίμνη .... όνειρο!!!! (... στο όνειρο βοηθάει και η ... κουρτίνα στην τελευταία φωτο ;) )[/QUO ευχαριστω! επιτηδες την εβαλα για να κανω ατμοσφερα χαχαχαχαχαα! |
5 Συνημμένο(α)
και καποιες μακρινες φωτογραφιες πως ειναι ο χωρος:D
|
Εύγε Απόστολε,πανέμορφο το τοπίο .
|
4 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
...γι'αυτο δεν βρισκω πετρες στο ποταμι...ξεμεσιάστηκες..:D
Ωραιος! :smt023 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
να κάνουμε και καμμια βουτιά..:D |
Όταν αναπτυχθούν τα φυτά σου, θα είναι ένας παράδεισος...
Αποστόλη, δες το ενδεχόμενο για μια αεραντλία στο βαθύ σημείο της λίμνης, τουλάχιστον τώρα το καλοκαίρι... θα βοηθήσει περεταίρω την κυκλοφορία σου και θα ενισχύσει τη λίμνη σου σε οξυγόνο. |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
Πριν όμως...να σε ρωτήσω από ποιο σημείο-βάθος, αντλείς το νερό σου? Υπόψην σου ότι πρέπει η αντλία σου να βρίσκεται κάπου στα βαθιά...διαφορετικά ο καταρράκτης μπορεί να οξυγονώσει μόνο ελάχιστες δεκάδες εκατοστά κάτω από την επιφάνεια... Παράθεση:
|
3 Συνημμένο(α)
αυτο ειναι το μικρο νουφαρο που σας ελεγα ειναι νανος; εγω πιστευω αργησε να μου μεγαλοσει επιδει το ειχα σε μεγαλη γλαστρα και εγινε πρωτα το ριζωμα και μετα εδωσε φυλλα και ανθος:confused:
|
τι ομορφια ειναι αυτη......
|
4 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Όσοι έχουμε λίμνες πάντως, είμαστε υπεύθυνοι για την ζωή που μαζεύουμε από τη γύρω περιοχή. Να είσαι σίγουρος ότι θα μαζέψεις όλη των μικροπανίδα της περιοχής σου γύρω από τη λίμνη σου. Αν π.χ. κάνεις ένα ψεκασμό, μπορείς να αναλογιστείς τι καταστροφή θα προκαλέσεις στο περιβάλλον σου...:( Αν δεν θες αυτού του είδους τη ζωή, τότε δεν είσαι ικανός για να διατηρείς λίμνη, απλά κάνε ενυδρείο! Ειμαι πολύ αυστηρός σε αυτό και δεν το συζητάω καθόλου. |
Βασιλη μου εδω νεραιδες περιμενω να μου ερθουν και μου λες για ψεκασμο:( Δε ξερεις μου φενεται με ποιον μιλας:D εχω κανει και σπιτακια για πτηνα και νεραιδες:D
|
Παράθεση:
Εφέτος είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω το ερωτικό παιχνίδι και την φωλιά ενός υπέροχου άγριου σπίνου στα δέντρα της αυλής μου.:p Είμαι ιδιαίτερα περίφανος.:cool: |
αν μπρεις Βασιλη βγαλτον μια φωτογραφεια θελω να τον δω!!!! Αγαπω πολυ τα πουλεια!!!
|
Παράθεση:
Φανταστικό το νούφαρο!!!!! Μπράβο Αποστόλη! Υ/Γ το ότι είναι μικρό το ανθός δεν σημαίνει ότι το νούφαρο είναι νάνος. Του χρόνου θα δήξει. |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:37. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board