τι θα γινει ποτε θα δουμε τα παπαγαλακια σου????????ξεκινα να κανεις κλουβακι για μενα.χα χα χα χα χα χα χα χα :p:p:p:p:smt030
|
ασε καλο μου γιατι μου εχει σπασει τα νευρα ο εισαγωγεας στην αθηνα...
δεν τα εστειλε και χθες που ελεγε... τα νευρα μου ειναι στα ορια τους....:smt066:smt066:smt066 |
Παράθεση:
θα ερθουν θα ερθουν μην κανεις ετσι.και μολις ερθουν θα σου κανουν και μωρακια.βρε μπας και κανει τιποτα αυτος και μας κρατηση τα μωρα και δεν εχουμε εγγονακια????????μετα τι θα τον κανουμε??????:smt065:smt021zw:smt071:smt070:smt068 |
δεν θα με ενοιαζε η αναμονη αλλα....
οταν λες το βραδυ τα στενλω για 5-6 μερες γινετε κουραστικο και προς το μαγαζι και προς εμενα... σημερα του το τονισα στο πετ σοπ, μη μας πει ξαφνικα τελειωσαν... και μου ειπε οχι ουτε μια στο εκατομυριο... |
υπομονη...χμ χμ...οταν λεμε κατι για τις δυσκολιες της επαρχιας μερικοι μας λενε οτι μασουλαμε την ιδια καραμελα...:smt095
|
Παράθεση:
υπομονη κανω φιλε μου!! αλλα καταλαβενεις τα νευρα μου, οταν σου λενε αυριο θα τα εχετε, την αλλη μερα αυριο θα τα εχετε, την αλλη μερα αυριο θα τα εχετε... και στο τελος επιδη μου εχει τυχη μπορει κατι που το ειχε να σου πει μετα απο τοση αναμονη , ρε παιδια ηρθαν και τα πηραν... κι ας ειχες δωσει εσυ την παραγγελεια 10 μερες πριν... τελος παντον, λογικα σημερα θα ειναι εδω... μας ειπε και το καραβι που θα τα εβαζε ( καναμε προοδο...) |
Υπομονη !!!Το καλο αργει να γινει ;)!!!
Υ.Σ. Μην εβλεπε κανενα σιριαλ χθες, και ειχε ονοματα απο πλοια και σου ειπε κανενα κουτουρου :smt062:smt062:smt062:D |
καλησπερα!! παιδια μετα απο τοση ταλαιπορια αναμονης τα μικρα μου ειναι εδω!!!:smt041:smt041:smt041
και ειναι πανεμορφα... μονο που φοβηθηκαν λιγο μεχρι να μπουν στο σπιτι τους... τωρα καθονται ηρεμα σε μια γωνια.... μαλλον θα θελουν να με δειρουν... |
μπραβο:smt041:smt041θελω φωτο να δω βαλε βαλε:p:p:p:p
|
στις δυο πρωτες ειναι το ενα και στις αλλες δυο το αλλο...
|
πανεμορφα ειναι φτου φτου να τα χαιρεσε.ολα καλα να σου πανε.αντε και γρηγορα να κανουνε παιδακια.θα περιμενο και αλλες φωτο:p:p:p:p:p
|
κατσε λιγο να ηρεμησουν μερικες μερες...
τωρα θελουν να με σκοτωσουν κι εγω θα τα βγαζω φωτο.... |
απο της φωτο που ειδα περνουνε καλη ποζα ειδικα το πρωτο.χα χα μια χαρα ειναι πανεμορφα ειναι φτου φτου.:p:p:p:p:p:p:p
|
Παράθεση:
εδω και μια ωρα εκει ειναι αγαλματακια!!! |
Να σου ζησουν λοιπον!!!φτου φτου ειναι κουκλια!!!
Ενα τετοιο θυλικο ειχα και εγω καποτε :(:(:(Και γεννουσαν συνεχως!!! |
Παράθεση:
τετοια να ακουει η κωνσταντινα να μου ζηταει πολλααααα κλουβια....:smt119:smt119 |
Γεννουσαν παρα παρα πολλες φορες αλλα το θεμα ειναι οτι ποτε δεν ειδα μικρα,τρωγανε τα αυγα οπως τα σκαλαρια πχ. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
|
Παράθεση:
χαχαχαχαχαχα τα μπαλωσες παλι!!!! :mrgreen::mrgreen: |
ναι ε?????? κανουν πολλες γενες?????????τα ακους θαναση η κανεις τον κουφο????????????????????????????:smt119:smt119:sm t019:smt019
|
Παράθεση:
Υ.Σ. Οχ σε εκαψα καημενε Θαναση :mrgreen: |
ναι ε????απο τον θαναση θα βγουν θα βγουν θα βγουν θα βγουν.:smt119:smt119:smt019:smt019
μπραβο καλα εκανες και το ειπες οτι κανουν πολλες γενες:o:o θαναση ακους?????????????????????????????????????:smt083: smt083:smt083:smt083 |
ΤΕΟ ακους??? ακουω να λες γιατι σε βλεπω να κατεβαινεις να φτιαχνουμε κλουβια....
|
Nα ρωτήσω κάτι εγκυκλοπαιδικά...Τα πτηνά πως σου τα έστειλαν?Μέσα σε τι εννοώ?
|
Παράθεση:
και εχουν μεσα και φαγητο και νερο... |
Παράθεση:
εγω θα ερθω να κανουμε σου το ειπα,αλλα καλοκαιρι θα ερθω να ξερεις :smt119:smt119:smt119:smt119:smt119 εσυ θα κανεις ομως τα κλουβακια χα χα χα χα χα χα |
Παράθεση:
|
εγω θα μαγειρευω μονο αντε και κανα καφε θα κανω.:smt102:smt102:smt102:smt102τι λες??????????????//
|
Εαν σημαζεψεις και το σπιτι πιστευω ειναι καλα :-D
|
Παράθεση:
λες??????αντε θα το κανω και αυτο για να μην μου την λεει ο θανασης:smt019:smt019:smt119:smt119 και εσυ;);););) |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:46. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board