Eυχαριστω πολυ ολους.
Ζ.Χ σε ευχαριστω για το χρονο σου που χαλαλησες για εμενα. Εισαι τρομερος φωτογραφος. |
Παράθεση:
Ρετσινες πολλλλλλλλλλλες θελω...:D |
Πολλά μπραβο και στους δύο σας.:p
|
εκπληκτικο reef....εκπληκτικες φωτογραφιες!!! ο betta πολυ ποζα βρε παιδι μου...
|
μπραβο ρε αλεξανδρε απιστευτο το ενυδρειο...
|
Παράθεση:
Την επομενη φωρα. |
Μπράβο ρε αγόρι!!! Η μαλλον τρελο αγόρι!!!:D
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!!! Πρώτη φορά στο ενυδρείο σου εχω δει τόσα μεγάλα μανιτάρια και zoanthis!!:smt007 Και οταν εχεις και τον αλλο τον αλητη να βγαζει φωτογραφίες, ποιος σε πιάνει!!!:smt020 |
WoWWW!!!
Φοβερή εξέλιξη χρωμάτων και γενικά όλων των ζωντανών οργανισμών!! Πολλά συγχαρητήρια alex που εχεις κατορθώσει να δημιουργήσεις αυτόν τον ύφαλο τον τόσο υγιή και γεμάτο πανέμορφα χρώματα!! Keep up the grea job!!!:smt023 |
Παράθεση:
|
Μπραβο alexx!!! (Αν και σου εδωσα και απο κοντα τα συγχαρητηρια μου). Οποιος δεν το δει απο κοντα δεν ξερει τιο χανει!!! Εχει πολυ λεπτομερεια το ενυδρειο και πραγματικα αθορυβο, λες και δεν δουλευει!!!!
|
Παράθεση:
Οσο για τον θορυβο.Οπως σου ειπα εχω τρελα δεν θελω να ακουγεται τιποτα και τα καταφερα. |
Ειπα να βαλω και εγω ενα βιντεακι μετα απο αρκετο καιρο.
http://www.youtube.com/watch?v=nkr1_CAMhP4 |
πολυ δυνατο φιλε...... μπραβο!!!!
|
Χμ καλούτσικο.:D
|
μια chelmon...μια chelmon...:D
|
Ουάααου :smt119:smt118:smt007:smt120 ,νόμιζα κι εγώ ότι έφτιαξα ριφ, συγχαρητήρια φίλε μου. :smt038
|
Ευχαριστω πολυ ολους.
|
Πολύ όμορφο! Συγχαρητήρια!
|
θες μεγαλυτερο ενυδρειο :D σε λιγο θα βγουν εξω απο το νερο, φοβερη αναπτυξη, μπραβο πολυ ομορφο αλεξ
|
Παράθεση:
|
δεν ακουω δικαιολογιες....χωρο εχεις....αϊντε...καλλιστα ενυδρειο 170 εκ χωραει... ;) στη χειροτερη περιπτωση 150...
|
Παράθεση:
Δεν μου λες και εμενα να μαθω. |
Όπως έκανες και το προηγούμενο :cool:
|
Παράθεση:
|
εχεις και μας για βοηθεια ;)....απαραδεκτος εισαι..εχεις μονο 1 ενυδρειο...και αφου το "εχεις" γιατι να σε περιοριζει?? και 2μετρο θα το στουμπωσεις στα κοραλια...:p
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
ρε θα με καταφερουνε και θα παω σε μεγαλυτερο.
|
Αλλο που δεν θέλεις... :)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:46. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board