Δεν είναι προγραμματισμένη η συνάντηση ρε παιδιά!Να βοηθήσουμε τον φίλο μαζευόμαστε:D!Φίλε εννοείς πως εσύ είσαι στην Σιγκαπούρη ή οτι είμαστε εμείς εκεί??:confused:
|
Πλακίτσα κάνω αγαπητέ Σιγκαπουρέζε :)
|
I know συμπατριώτη!!!;)
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Τασούλη περιμένω νέα απο τον Νεοκλή για το απο πού θα ξεκινήσει η φράπα:grin:
|
Παράθεση:
ελα να σου δειξουμε τι εστι "σινγκαπουρη"....:D |
Πως τα πηγε το συνεργειο Αν. Μακ. Θρακης σημερα?
|
Παράθεση:
εδω ειναι τα μεγαλεια μας!!:D ..κριμα που δουλευες αντωνη...εχασες και τις μπυρες...:D |
Παράθεση:
|
να τις πιειτε! ...εγω θα πιω κρασι :D
κανενα καπακι να φτιαξουμε σε κανεναν? εγω μπορω παλι να πηγαινω για τα σαντουιτς..:D :D |
Παράθεση:
|
Γεια σας παιδιά!
Θοδωρής από Σουφλί θα ήθελα και εγώ να έρθω στην παρέα σας!:)
|
καλός ήρθες στο gab. τελικα είμαστε πολύ βόρειοι... ;)
|
Γεια σου και απο δω φιλε.
|
Καλώς ήρθες Θοδωρή!!!
|
Καλως ηρθες Θοδωρη....??
|
γεια σου θοδωρη..και πριν λιγο περασα απο σουφλι... εχω το πατρικο μου ακομα πιο βορεια...:D αντε να σε γνωρισουμε!!!
|
Παιδια να υπενθυμισω οτι μετα το Πασχα θα προγραματισουμε μια μονοημερη εκδρομη στην Δραμα στην φιλη μας τη Lucy οπου και θα επισκεφτουμε το ενυδρειο της πολης , το ποταμι και οπου αλλου μας παει η Lucy.Ημερομηνια θα κανονισουμε αργοτερα οταν πλεον χωνεψουμε το αρνακι - κατσικακι - κοκορετσι :D:D:D:D
|
Σας βλέπω να παίρνετε και μονομαχάκια!!!:)
|
Παράθεση:
Αυτο το ξεχασα. Λοιπον οσοι συμμετεχουν στην εκδρομη να παρουν και σακουλες μεταφορας μαζι τους. Το προγραμμα περιλαμβανει και επιδρομη στα μονομαχακια της Lucy.:D:D:D:D:D |
κομοτηνη
Για σας και Καλη Ανασταση!!!!
Βλεπω οτι εχει πολλα μελη απο Βορεια Ελλαδα :) Εγω μενω στην Κομοτηνη Μπηκα στο site σας και χαρηκα παρα πολυ οτι υπαρχουν και εδω κοντα ατομα απο τα οποια μπορω να μαθω παρα πολλα ! |
Παράθεση:
|
:D:D Έλα να οργανωνόμαστε σιγά - σιγά!!
|
Νεος στο φόρουμ νέος και στο χόμπι!!!!!!!!Γεια σας συντοπίτες!(Εγώ βέβαια είμαι προσωρινός γιατί σπουδάζω εδώ)Καλώς σας βρήκα!
|
καλως ηρθες στην παρεα. Για το προσωρινος εισαι σιγουρος? 2 φιλαρακια μου φανταροι ηταν εκει προσωρινοι και εμειναν μονιμα.(παντρευτηκαν). απο που εισαι?
Ο ΤΟΝΥ80 ειμαι. |
Ειδικά με αυτό που σπουδάζω υπάρχουν μηδαμινές πιθανότητες να μείνω εδω!Αλλά ποτέ δε ξέρεις!Από Αθήνα είμαι!
|
Λοιπον κανονιστηκε μια ΕΚΤΑΚΤΗ συναντηση για αυριο το απογευμα στην Αλεχ/πολη. Την παρεα μας θα τιμησει με την παρουσια του και τις γνωσεις του ο <<ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ>> Σταυρος απο Κατερινη. Ωρα 17:00 . Μαγαζι κανονιζουν οι ντοπιοι.
Γιααα ποσταρετε να ξερουμε συμμετοχες. |
παρων.....(φανταζομαι και ο κωστας και θα πω και του kalagio)
|
καλός ήρθατε οι καινούργοι!!! εγω δεν ξερω αν δουλέυω ακομα για αυριο θα μάθω συντομα...
|
Οι Αλεξ/πολιτες ας κανονισουν το μερος.
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board