Μπορεί να κάνει και το κόλπο με την σίτα.... ;)
|
Ε οχι κ να δωσω τα παιδια μου !!! Μετα απο οσα περασαμε . δεν φευγουν αυτα αν τα ρωτησεις . το κολπο με τη σιτα το προσπαθησα με δυο τροπους . 1] αφηνοντας τα μωρα μονα τους κ το αποτελεσμα ηταν οι γονεις να χτυπουν με μανια τη σιτα για να μπουν μεσα μαζι με τα μικρα τους . κ 2 ] αφηνοντας μονο τη μαμα μα τα αποτελεσματα δεν ηταν καλητερα. ετσι απο το να τα στρεσαρω προσπαθοντας να καταφερω κατι χωρις γεννηστρες κ τα σχετικα θα τα αφησω να ειναι ηρεμα εστω κ χωρις μωρα. Εδω κ περιπου 1 χρονο που τα παρακολουθω καταλαβα [τουλαχιστον για τα δικα μου δισκακια οτι οσο ποιο πολυ τα ενοχλεις με τις απλες κ απαραιτητες διαδικασιες τοσο δεν μπορουν να λειτουργησουν φυσιολογικα πχ ζευγαρωμα. ] :smt052
|
καλησπερα κ καλα να περνατε οσοι ειστε σε διακοπες . το ενυδρειακι μου γεμισε σαλιγκαρια υπαρχει κανενα ψαρακι που να τα τρωει τα ατιμα? αν το κοιτας απο μακρια μοιαζει να εχει βγαλει ανεμοβλογια. :cool:
|
Μειωσε λιγο τις ποσοτητες στο ταισμα για 10-15 μερες και θα αρχισεις να βλεπεις αποτελεσματα. Αλλιως clown botia ειναι ενα απο τα ψαρια που ψαχνεις (ζει κοπαδιαστα κ γενικα θελει χωρο και κρυψωνες). Ψαξτο ομως. Τι σαλιγκαρια εχεις?
|
κατι μικρα ανοιχτο καφε χρωμα με μυτερο κελυφος .δεν ταιζω πολυ εδω κ ενα μηνα την εχουν πεσει στα φυτα τωρα .την τελευταια φορα που εβγαλα οσα μπορουσα (δεν υπερβαλω ) γεμισα μια αποχη περιπου μισο κιλο.αν παρω δυο απο αυτα τα ψαρακια θα κανουν δουλεια η πρεπει να ειναι κοπαδι?
|
Αν τα κρατησεις θελεις κοπαδι. Δες εδω.
Εφοσον μιλας για τετοιες ποσοτητες, δοκιμασε κ καμμια σαλιγκαροπαγιδα του εμποριου (sera, jbl) μαλλον θα κανει αρκετη δουλεια ειδικα εαν τα σαλιγκαρια ειναι απο περιπου μισο ποντο μεγεθος και ανω. Βαζε την καθε βραδυ (χωρις φωτισμο δηλαδη) για ενα διαστημα 3-4 ημερων και βλεπεις. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:38. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board