τυχεροι οσοι πηγατε!!μπραβο σε ολους!!δεν μπορεσα να ερθω αυτη την φορα:(
κ για αλλη μια φορα τους φορεσαμε γυαλια τους Αθηναιους!!:smt041:smt041 |
Παράθεση:
σας ευχαριστώ όλους για τα δωράκια, σιγά σιγά θα σας μάθω ποιοι είστε, χάρηκα που σας είδα έτσι φιλικούς κ ευγενικούς, ήθελα από καιρό να έρθω όπως έχω ξαναπεί, χάρηκα επίσης που γνώρισα κ κάποιους από σας προσωπικά, καλή αντάμωση στην μεθεπόμενη Κυριακή (ελπίζω), Αρσινόη. |
Παράθεση:
|
:smt023
Ο.Κ.... έφτασα :D Μπα την άλλη φορα η συνάντηση θα πρεπει να είναι 2μερη με διανυκτέρευση για να προλάβω να σας γνωρίσω όλους!!!! Να είστε όλοι καλά και να τα ξαναπούμε σύντομα!!! :) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Υ.Γ. 1.....κόψτε αυτό με το Σοφάκι θα γίνει ''μπέρδεμα και θα τρέχουμε όλοι.:smt066 Υ.Γ. 2.....για κανένα Σοφάκι στον κόσμο δεν ''εγκαταλείπω'' μια πιατέλα καλοψημένα κοψίδια...:lol::lol::lol: Υ.Γ. 3.....πολύ ευχαρίστως θα με προσφέρω ολόκληρο στην επιστήμη της ψυχολογίας,ειδικά αν πρόκειται να ''κλειστώ'' σε ένα δωμάτιο με την φίλη σου,προκειμένου να ''παίξει'' με το μυαλό μου (κάτι πολύ δύσκολο πάντως)...:D:D:D. Υ.Γ 4.....επαναλαμβάνω ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ...:cool:. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
2 Συνημμένο(α)
Και οι δύο φωτογραφίες που είχα ξεχάσει πως είχα!Τί τρώνε και τί καπνίζουν τα πολύ φυσιολογικά άτομα της συνάντησής μας?:D Catappa...
|
Παράθεση:
|
Δεν βλέπω κίνηση για την Κυριακή 12/12. Ολόκληρος στρατηγός θα μας κάνει την τιμή!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αρχηγέ πού είσαι, θα πάρεις παρουσίες; |
Παράθεση:
Θα γινει μαχη για τα ξυλα! |
Ρουμπίνι φόρτωσέ τα σε μια καρότσα και φέρτα την Κυριακή στο les amis αν θέλεις να ξεπουλήσεις με την μία.:D
Σταύρος (Στρατηγός) Τσιόνογλου nikos (γκρινιάρης) m1 red (moorwood) rubin bokos(sun sun)tas |
εγω θα ειμαι δουλεια :(
|
Μία φορά είπα και εγώ να συνδυάσω το τερπνόν (συνάντηση στο les amis) μετά του ωφελίμου (παιδικό πάρτυ που θα πάει η κόρη μου απέναντι στο bowlling) και την ταμπέλα μου τη βάλανε :confused::confused:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Εγώ θα είμαι εκεί κλασικά. ;)
|
Παράθεση:
Σταύρος (Στρατηγός) Τσιόνογλου nikos (γκρινιάρης) m1 red (moorwood) rubin bokos(sun sun)tas zipo (cattapas) |
Παράθεση:
12 παρα θα ειμαι εκει |
Λογικά και εγώ εκεί θα είμαι
|
ΠαλιοΚωστα ποιος έφερε τα καταπα καιεστριψε το πρωτο;
ΕΕΕΕ; :D:D:D:D Αληθεια ο ζίπος έκανε; Τον Γιώργο(προκρουστη) τον θυμάμαι τον Δημήτρη ομως όχι. Εκτος κ αν ήμουν υπο την επίρεια...:smt033 |
Και εγώ μέσα
|
Παράθεση:
|
Αμα πας για φαϊ στις 2 η ώρα αυτά παθαίνεις....
Δεν ξέρεις τι γίνεται!!! |
Σταύρος (Στρατηγός) Τσιόνογλου
nikos (γκρινιάρης) m1 red (moorwood) rubin bokos(sun sun)tas zipo georgis4 posidwnas tsoum(cattapas) giannisaek Εντάξει τώρα Γιώργο?? Αν δεν έρθεις θα τον χάσεις όμως τον τίτλο.:D |
χεχεχε! Ε οτι δεν θα έρθω είναι σίγουρο. Γράφουμε πρόοδο σε κάτι Μαθηματικά. Θα είμαι όμως την άλλη Κυριακή!
|
:D
Εγώ θα 'μαι. Και tsoum την άλλη βδομάδα περιμένουμε και χλωρίδα και απο άλλες ηπείρους, έτσι..; :p (για ενυδρειακή χρήση πάντα... :smt083) τι γεύση να χει η μος λέτε... |
Τοκ-τοκ.Γεια σας,είμαστε από τη δίωξη. :D
|
nikos (γκρινιάρης) m1 red (moorwood) rubin bokos(sun sun)tas zipo georgis4 posidwnas giannisaek Prokroustis(cattapas) |
Θα είμαι κι εγώ:)
|
nikos (γκρινιάρης) m1 red (moorwood) rubin bokos(sun sun)tas zipo georgis4 posidwnas giannisaek Prokroustis(cattapas) mikeepidio QS-Plan Τι έγινε, κρυώσατε πουλάκια μου?? Ελάτε βρε, θα κανονίσω να καθήσουμε μέσα, δίπλα στο τζάκι.:D Χρήστο είσαι καλά?? Σάββατο και δεν δήλωσες συμμετοχή?? Ανησυχώ. Αν θέλει κανείς μικρά μηλοσαλίγκαρα ή μεγάλα πίστια, πείτε μου να φέρω. |
Κώστα τρία μηλοσαλίγκαρα θέλω εγώ.
|
+2!!!! po-pay & olive oil!!!!
|
bokosta τα μηλοσαλιγκαρα τρωγονται?? Ειναι μεγαλα??
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Τώρα που θα κάτσουμε και μέσα??? Μια ανάσα από το μπάρ....και με φόντο τον Σταύρο...;). Σταύρος (Στρατηγος) Τσιόνογλου nikos (γκρινιάρης) m1 red (moorwood) rubin bokos(sun sun)tas zipo(disk ready) georgis4 (μπουζουκια for ever) posidwnas(μπαόκάρας) giannisaek (disk ready 2) Prokroustis(cattapas) mikeepidio QS-Plan christsos(χαραμάδας) po-pay (rooky diskman) olive-oil (rooky diskwoman) xb307 (full disk in small aquarium) stefnikolakis (disk ready 3) niato 1-michael (new diskman 1) niato 2-mike (new diskman 2) Ε όχι και να μη γεμίσουμε όλο το παταράκι στο lew amis....παρουσία στρατηγού...:D:D:D |
Aληθεια αν κατσουμε μεσα παιζει να ειναι λιγο *ελαστικοι* με το θεμα καπνισμα η οι μισοι (αν οχι τα 3/4:D) θα ειμαστε εξω με τους καφεδες στο χερι?:D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:13. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board