γιατι να το κρυβωμεν αλλωστε ΡΟΟΟΟΜΠΕΕΕΕς μας εκανε:smt045
------------------------- Παράθεση:
|
τωρα καταλαβα ποιος ειναι ο paco:D:D:D
|
Παράθεση:
η απο αριστερα ρομπα |
Παράθεση:
χαχαχαχαχα!!!!!πολυ καλο!! |
Παράθεση:
|
Αληθεια λεει,φοβηθηκε μην παρω χαρτονομισματα και αρχιζω τα φιλοδωρηματα στα εσωρουχα :smt043:smt043
|
Παράθεση:
...και εγω θα πεταω ανουμπιες...:D |
ανθησμενες?
|
Παράθεση:
|
καλα εχει χαθει η μπαλα
η ατακα του LION για την Αντιστροφη Μοικανα του και τα Βιντεο του Κωστα Δειχνουν ποσο χιουμορ υπαρχει στην ΣΑΛΛΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ TEAM ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ |
Απίστευτοι απλά... :p
|
Παράθεση:
|
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!
************ Επειδή παρατράβηξε το θέμα και μερικοί έγιναν ιδιαίτερα επίμονοι και ενοχλητικοί! Παρακαλώ για να κλείσετε prive show, μη με καλείτε άλλο στο σπίτι ή στο κινητό!!! Επικοινωνήστε απευθείας και μόνο με τον ατζέντη μου! {Olga επί της ευκαιρίας να μαζέψεις τις φίλες σου (μόνο τις άσχημες)... Διαμαρτύρεται η μόνιμη πελατεία μου} |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Και βέβαια αφού ήρθε με το καλό η Πέμπτη και πλησιάζει η Κυριακή...άντε να δηλώνουμε συμμετοχή για καφέ στο les amis...:cool: Όχι τίποτα αλλά θα ανησυχήσουν οι φίλοι από Αθήνα...:) Κυριακή 12:00 les amis. christsos bokostas drbig redrubin gannisaek xb307 stefnikolakis ........ |
ΟΚ :smt052
|
Kυριακή, μετά την (καταναγκαστική) ψήφο, τι καλύτερο από ένα καφεδάκι στη λιακάδα και ψαροσυζήτηση...:)
christsos bokostas drbig redrubin gannisaek xb307 stefnikolakis lion - ο τελευταίος των (αντίστροφων) Μοϊκανών.:roll:-+10 |
Παράθεση:
Λογικα θα παω χωριο για να ψοφησω :( |
Παρών! Θα φέρω και το λαμέ εσώρουχό μου, αυτό με τα στρασάκια....
|
Παράθεση:
|
Μάλλον θα έρθω και γω,αλλά κατά 98,452%,λόγω εκλογών. :D
|
O κυριος PACO(S):D θα έρθει ή μόνο στο Υtube θα τον βλέπουμε?Αν τα καταφέρω κ γω μέσα!
|
Εγώ δε θα μπορέσω, λόγω εκλογών...
|
Οτι παραγγελιες θελετε να κανετε, φροντιστε μεχρι αυριο το μεσημερι για να τα φερω στην συναντηση!
|
παρων και εγω για ενα καλο καφεδακι!!!!
|
Εγώ θα πάω εκεί από τις 11:00 και θα σας περιμένω...
Ξέρετε μου' χει λείψει το μαγαζί το αποθύμησα. |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Θα είμαι κι εγώ εκεί.
(αν υπάρχει κάνα γκάπυ ή ξιφοφοράκι είναι ευπρόσδεκτα - η κόρη μου είναι στο δρόμο που χάραξε ο bokostas:smt022 ) |
Παράθεση:
....το'χει η ηλικια...:smt058 |
Κατα τις 11.30-12 θα ειμαι εκει!Αν περισσευει απο καποιον καποιο σαλιγκαρακι εκτος apple και helena πολυ ευχαριστως να το υιοθετησω :D
κυριε δημητρη (petcumulus) εχετε παραγγελια. αν ερθω με τη μηχανη παραδιδω και μαθηματα σουζας/endo :D (ο *γνωστος* απο τουρκικο προξενειο :smt005 ) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:07. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board