οκ ευχαριστω
|
Παράθεση:
|
ναι !! 10 με 14 για αυτο προσπαθω να δω που θα μεινουμε και αν θα καταφερω να ερθω σε συναντηση !!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
+1 για μενα ως αρχαρια!!!
|
christsos
bokostas Aλεξης6 drbig 6981giwrgos dimis george zipo Prokroustis aquaman giannisaek nikosm1 olga mikeepidio jiraiya lion Alex_Salonica posidwnas po-pay kingrim -πιθανότητες 10% (παίζεται με συντελεστή 10):grin: ipertatos platy (+ συμμαθήτριες):grin: fofaki fofaki αν δεν έχεις αυτοκίνητο, στείλε πμ στον Prokroustis (με τέτοιο όνομα κι εγώ θα φοβόμουν), να περάσει να σε πάρει με το "σχολικό",:D που θα μεταφέρει τις συμμαθήτριες του platy. |
θα ερθω με τον αντρουλη μου τον po-pay!!!!! ;)
|
ΟΚ olive-oil.:)
|
ρε Κωστα θα φας ξυλο τρελο απο τον po-pay μπορει να εισαι μυωδες τυπος αλλα.....
ενα τιπ προσεχε μην φαει σπανακι |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Αμα τον δείτε τον ''platy''(αυτόν και τις συμαθήτριές του) μετά από όλα αυτά....να μου τρυπήσετε τη μύτη (δεν είναι βέβαια του μεγέθους του Χάρη...αλλά μιά τρυπούλα γίνεται):D:D:D. |
Κι εγώ μέσα!!!!
Έφτασεεεεεε........ |
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
|
christsos
bokostas Aλεξης6 drbig 6981giwrgos dimis george zipo Prokroustis aquaman giannisaek nikosm1 olga mikeepidio jiraiya lion Alex_Salonica posidwnas po-pay kingrim -πιθανότητες 10% (παίζεται με συντελεστή 10) ipertatos platy fofaki panos1972 (παίζεται με συντελεστή 5.000 λόγω παντόφλας):grin: |
χμμ!! ας ερθουμε πρωτα και βλεπουμε !πιστευω να μπορεσω να ερθω !! αλλιως καφε στην πολη
|
Παράθεση:
|
προς ενημερωση εγω ανεβαινω δεκεμβρη !!!
|
Θα ερθω και εγω
|
christsos
bokostas Aλεξης6 drbig 6981giwrgos dimis george zipo Prokroustis aquaman giannisaek nikosm1 olga mikeepidio jiraiya lion Alex_Salonica posidwnas po-pay kingrim -πιθανότητες 10% (παίζεται με συντελεστή 10) ipertatos fofaki panos1972 (παίζεται με συντελεστή 5.000 λόγω παντόφλας):grin: georgis4 Χ.Α.Ρ.Η.Σ |
ισως μπορεσω να ερθω και εγω για καφε!!οχι ομως ταβερνα:smt021:smt075:D:D:D 12 ηωρα ειναι?
|
Nαι, το αυριανό ραντεβού είναι 12 με την καινούρια ώρα, μια που σήμερα το βράδυ αλλάζει η ώρα, προσέξτε μη μπερδευτείτε.
Στις 4:00 το πρωί της Κυριακής οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα πίσω και να δείχνουν 3:00. Έτσι η αυριανή συνάντηση είναι στις 12:00 το μεσημέρι για όσους αλλάξουν τα ρολόγια τους και στη 1:00 για τους άλλους.:D |
Εγώ ούτως ή άλλως θάρθω μετά τη μία !:smt120zw:grin::grin::grin:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
αν καταφερω να ερθω θα φερω κατι φυτα που δεν καθονται καλα στο ενυδρειο και μαλωνουν!!!
τελικα τι ωρα να ερθω???? |
11:30 για να τα πούμε οι 2 μας, πριν έρθουν οι άλλοι, φυτά ε???:)
christsos bokostas Aλεξης6 drbig 6981giwrgos dimis george zipo Prokroustis aquaman giannisaek nikosm1 olga mikeepidio jiraiya lion Alex_Salonica posidwnas po-pay kingrim -πιθανότητες 10% (παίζεται με συντελεστή 10) ipertatos fofaki panos1972 (παίζεται με συντελεστή 5.000 λόγω παντόφλας):grin: georgis4 Χ.Α.Ρ.Η.Σ giannisqq akiriazides |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 19:49. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board