Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2010 (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=35917)

bokostas 21-10-10 20:01

Γιάννη αν φέρεις Hydrocotyle leucocephala, Heteranthera zosterifolia και Myriophyllum aquaticum, τα παίρνω ευχαρίστως.:)

Posidwnas
christsos
olga (σφυράμε κλέφτικα)
giannisaek
lion
bokostas
zipo
Prokroustis
drbig
panos1972
red rubin
Κλεόβουλος
ΤΑΣΟΣ
neos
paco
Dimitris_Batman

drbig 21-10-10 20:02

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 496553)
Γιάννη αν φέρεις Hydrocotyle leucocephala, Heteranthera zosterifolia και Myriophyllum aquaticum, τα παίρνω ευχαρίστως.:)

Φάε και λίγο κρέας ρε Κώστα όλο στις σαλάτες είσαι ... :D:D:D

giannisaek 21-10-10 21:03

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από drbig (Μήνυμα 496550)
Γιάννη αμα βρω που είναι να στην φέρω όλη, αλλά δεν την βρίσκω.. την μεταφύτεψα απο το Αμαζονιου στο φουλ φυτεμμένο και την έχασα... :D (Βασικά δεν έρχεσαι να την βρεις εσυ ? - Σοβαρά μιλαω) :D:D:D
-------------------------
Α τυχερός είσαι!! Βρήκα μια ρίζα, τις αλλες τις έχασα όντως!!! Στην κρατάω και στην δίνω.. :D

Ευχαριστώ
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 496553)

Θα στα φέρω Κώστα

Dimitris_Batman 21-10-10 21:18

Παίδες λίγη μοςς εκτός τζάβα εάν έχετε και μπορείτε να δώσετε φέρτε στην συνάντηση...

ΤΑΣΟΣ 21-10-10 21:26

Βρε παιδια σας βλεπω τοση ωρα και κρατιεμαι (το παιζω κεμπαρης) για να μη σας ζητησω καμια (ας ειναι και δυο) ΒΑΛΙΣΝΕΡΙΑ στριφογυριστη. Οποιος μου φερει στη συναντηση θα πω στον bokosta να τον κερασει καφε. -+5

olga 21-10-10 22:04

Υπαρχει πολυ εντονη κινητικοτητα ......φυτα,πετρες,ψαρια,σκουληκια,καφεδες,ξανα καφεδες,ξανα μανα καφεδες,δυναμικος χειμωνας εχει μπει.
Αν παιζει κλαδεματακι απο zosterifolia,φερτε κανενα παραπανω (μετα απο σας monsieur bokostas:D)
Ευχαριστω προκαταβολικα και θα ανταμειψω με pteropus ''narrow'':cool:

giannisaek 21-10-10 22:11

Θα σου φέρω Όλγα

chris129 21-10-10 22:30

μεσα και εγω(για τον καφε) τωρα που χειμωνιαζει θα πρεπει το ουζο που λετε να το αντικαταστησουμε με ΠΑΤΣΑ βραδυνο φυσικα γι αυτο κανονηστε μια βραδυνη συναντηση.Εαν εχει κανεις κανενα zebra snail να μου φερει θα το χαρω πολυ

giannisaek 21-10-10 23:02

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από chris129 (Μήνυμα 496692)
Εαν εχει κανεις κανενα zebra snail να μου φερει θα το χαρω πολυ

Αυτό σου κάνει να στο φέρω; είναι της ίδιας φαμίλιας.
http://www.flickr.com/photos/29287337@N02/3118299958/

olga 22-10-10 00:24

Ευχαριστω Γιαννη !!

bokostas 22-10-10 01:04

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από giannisaek (Μήνυμα 496619)
Θα στα φέρω Κώστα

Ευχαριστώ πολύ Γιάννη, θα φέρω κι εγώ μερικά κλαδεματάκια (μα τι απαράδεκτη εμφάνιση κάναμε, πάλι καλά που σταμάτησαν στα 3).:(

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από ΤΑΣΟΣ (Μήνυμα 496644)
...καμια (ας ειναι και δυο) ΒΑΛΙΣΝΕΡΙΑ στριφογυριστη. Οποιος μου φερει στη συναντηση θα πω στον bokosta να τον κερασει καφε. -+5

Τάσο δεν έχω σγουρές, να σου φέρω ισιομαλλούσες να γλυτώσω το κέρασμα?:) Και βάζεις την Χριστίνα να τις σγουρήνει με την μασιά.

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από giannisaek (Μήνυμα 496723)
Αυτό σου κάνει να στο φέρω; είναι της ίδιας φαμίλιας. http://www.flickr.com/photos/29287337@N02/3118299958/

Χρήστο αυτό το κόκκινο τρώει φυτά αντί για άλγη,:rolleyes: δεν κάνει, άστο να το υιοθετήσω εγώ το κακόμοιρο, κρίμα να μείνει ορφανό.:D

Posidwnas
christsos
olga
giannisaek
lion
bokostas
zipo
Prokroustis
drbig
panos1972
red rubin
Κλεόβουλος
ΤΑΣΟΣ
neos
paco
Dimitris_Batman
chris129

Φέρτε άφοβα κλαδέματα, ο drbig έχει βάφτιση και θ' αργήσει.:D Εκτός κι αν δεν πάει, με τόσα φυτά που παίζουν... έχασε κι ο ΠΑΟΚ ε Χάρη???

Αν θέλει κανείς αλγοφάγα σαλιγκαράκια ramshorn ή melanoides tuberculata που ανακατεύουν την άμμο, μου λέει να του φέρω, έχω γεμίσει.
Είναι πολύ ευεργετικά για το ενυδρείο, προσοχή όμως, ειδικά τα tuberculata πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα με ταχείς ρυθμούς.

Να ευχαριστήσω επίσης τον kingrim για τα anentome helena, που μου τα έδωσε από σήμερα, για να μην τα ταλαιπωρεί στη συνάντηση.+-3

Υπενθυμίζω ότι αυτός ο ψαροκαφές είναι ΕΚΤΑΚΤΟΣ, κρατήστε και τίποτε για την επόμενη Κυριακή που έχουμε την επίσημη συνάντηση.

giannisaek 22-10-10 08:22

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 496788)
Χρήστο αυτό το κόκκινο τρώει φυτά αντί για άλγη,:rolleyes: δεν κάνει, άστο να το υιοθετήσω εγώ το κακόμοιρο, κρίμα να μείνει ορφανό.:D

silence....... :grin:

nikosm1 22-10-10 10:03

Κόπροι σας πεθύμησα, βάλτε και μένα στην έκτακτη συνάντηση.

kingrim 22-10-10 10:05

καλα ε οι εκτακτες εχουν ΜΕΓΑΛΗ επιτυχια να δω αν θα παει κανενας στην κανονικη ΛΟΛ

posidwnas 22-10-10 11:26

Παράθεση:

Αν θέλει κανείς αλγοφάγα σαλιγκαράκια ramshorn ή melanoides tuberculata που ανακατεύουν την άμμο, μου λέει να του φέρω, έχω γεμίσει.
Είναι πολύ ευεργετικά για το ενυδρείο, προσοχή όμως, ειδικά τα tuberculata πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα με ταχείς ρυθμούς.

Αφού επιμένεις τόσο και με παρακαλάς στα γόνατα για να μου δώσεις μερικά θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα τα δεχτώ :D:D:D:D:D

Χαραμάδας 22-10-10 12:03

Παράθεση:

Ευχαριστώ πολύ Γιάννη, θα φέρω κι εγώ μερικά κλαδεματάκια (μα τι απαράδεκτη εμφάνιση κάναμε, πάλι καλά που σταμάτησαν στα 3).:(

Οπα εκδηλωθήκαμε Κωστάκη....δικέφαλο πουλί του νότου...ωραία..;)
Παράθεση:

Γιάννη τον ελένε και είναι ομοιδεάτης σου (δικέφαλο πτηνό του νότου...:D).
Παράθεση:

Υπενθυμίζω ότι αυτός ο ψαροκαφές είναι ΕΚΤΑΚΤΟΣ, κρατήστε και τίποτε για την επόμενη Κυριακή που έχουμε την επίσημη συνάντηση.

ΕΚΤΑΚΤΟΣ καφές....:smt044:smt044:smt044 τι είναι αυτά που λές βρέ Κώστα....ΕΚΤΑΚΤΕΣ είναι πλέον οι μηνιαίες συναντήσεις...:D:D:D

bokostas 22-10-10 12:51

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από christsos (Μήνυμα 496934)
Οπα εκδηλωθήκαμε Κωστάκη....δικέφαλο πουλί του νότου...ωραία..;)
Χρήστο δεν το έκρυψα ποτέ ότι είμαι ΑΕΚτζής, το μικρόβιο μου έμεινε από τα παιδικά μου χρόνια στην Αθήνα, απλά δεν μου πήγαινε το bokostasΑΕΚ.:D
Το γεγονός ότι δεν σας "πείραξα" για την 4άρα στο Χαριλάου, οφείλεται στον σεβασμό που έδειξα στον πόνο σας :D και στην απειλή του redrubin ότι
θα μου πουλάει τα προϊόντα του petcumulus 30% ακριβότερα, μέχρι ο ΑΡΗΣ να σπάσει την 12ετή :D παράδοση που έχει με την ομάδα μου.

Γιάννη τον ελένε και είναι ομοιδεάτης σου (δικέφαλο πτηνό του νότου...:D).
Ε δεν τα έχασα ακόμη, αν προσέξεις θα δεις ότι παραθέτω την απάντηση του ομοιδεάτη Γιάννη, απευθυνόμενος στον chris129 που ζητάει zebra snail. :)

ΕΚΤΑΚΤΟΣ καφές....:smt044:smt044:smt044 τι είναι αυτά που λές βρέ Κώστα....ΕΚΤΑΚΤΕΣ είναι πλέον οι μηνιαίες συναντήσεις...:D:D:D
Σ' αυτό θα συμφωνήσω.:)

Posidwnas
christsos
olga
giannisaek
lion
bokostas
zipo
Prokroustis
drbig
panos1972
red rubin
Κλεόβουλος
ΤΑΣΟΣ
neos
paco
Dimitris_Batman
chris129
nikosm1

drbig 22-10-10 12:52

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 496967)
......

.........

bokostas 22-10-10 13:42

Xάρη δεν κατάλαβα τι εννοείς με τις τελείες, αλλά έγραψες το μήνυμα #1188 κι έβαλες 8 τελείες, όλο μαζί 11888, τυχαίο? Δε νομίζω...:D

chris129 22-10-10 13:58

εγω δεν εχω φυτα στο ενυδρειο μου .. ειναι εντελως νταμαρι αλλα αφου το θες τοσο πολυ Κωστα παρτο εσυ. Θα περιμενω να μου φερει κανεις Zebra

giannisaek 22-10-10 14:11

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 496996)
Xάρη δεν κατάλαβα τι εννοείς με τις τελείες, αλλά έγραψες το μήνυμα #1188 κι έβαλες 8 τελείες, όλο μαζί 11888, τυχαίο? Δε νομίζω...:D

:smt044:smt044:smt044 :smt043
Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από chris129 (Μήνυμα 497011)
εγω δεν εχω φυτα στο ενυδρειο μου .. ειναι εντελως νταμαρι αλλα αφου το θες τοσο πολυ Κωστα παρτο εσυ. Θα περιμενω να μου φερει κανεις Zebra

Θα σου φέρω το δικό μου.

bokostas 22-10-10 14:12

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από chris129 (Μήνυμα 497011)

Χρήστο πλάκα έκανα, δεν τρώει φυτά (ακόμη κι αν είχες) κι εννοείται ότι δεν θα στο πάρω, ευχαριστώ πάντως για την προσφορά.

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από giannisaek (Μήνυμα 497020)
Θα σου φέρω το δικό μου.

Γιάννη μου έχεις σπάσει τα νεύρα, με το να δίνεις συνέχεια απλόχερα όλα σου τα καλούδια, χαλάς το καλό κλίμα της "αρπαχτής"
που με τόσο κόπο δημιουργήσαμε και για το οποίο είμαστε πασίγνωστοι κι έρχεσαι τώρα εσύ να τα καταστρέψεις όλα.:D
Συμμορφώσου σε παρακαλώ και προσπάθησε να ενταχθείς στη λογική του "τα παίρνω" και ν' αποβάλλεις το μικρόβιο του "δίνω".

Χαραμάδας 22-10-10 14:13

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 496996)

:smt041:smt041:smt041...μας έστειλες...:p.

kingrim 22-10-10 14:15

καλα κωστα πανε να παρεις κανεναν φακο επαφης γιατι τα ματακια σου λογο του ετους γεννησης σου δεν βλεπουν πολυ καλα :ρ

chris129 22-10-10 14:20

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 497026)
Χρήστο πλάκα έκανα, δεν τρώει φυτά (ακόμη κι αν είχες) κι εννοείται ότι δεν θα στο πάρω, ευχαριστώ πάντως για την προσφορά.

και γω πλακα εκανα δεν θα στο εδινα
χαχαχαχχαχχχχαχααχαχ:Dθυμησε μου Κωστα να σας πω το ενκδοτο που εχει σχεση με την περιπτωση αυτη

bokostas 22-10-10 14:37

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kingrim (Μήνυμα 497028)
καλα κωστα πανε να παρεις κανεναν φακο επαφης γιατι τα ματακια σου λογο του ετους γεννησης σου δεν βλεπουν πολυ καλα :ρ

Καλά ρε παλαβέ, έκατσες και μέτρησες τις τελίτσες?? Ποιητική αδεία το έγραψα το 8 (πόσες είναι? 9? δεν τα βλέπω καλά, θολώνουν):).

kingrim 22-10-10 14:38

9 ειναι χαχαχα ειναι κοντα στο 8 και λεω τις μετρησε...

giannisaek 22-10-10 19:38

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από bokostas (Μήνυμα 497026)
Γιάννη μου έχεις σπάσει τα νεύρα, με το να δίνεις συνέχεια απλόχερα όλα σου τα καλούδια, χαλάς το καλό κλίμα της "αρπαχτής"
που με τόσο κόπο δημιουργήσαμε και για το οποίο είμαστε πασίγνωστοι κι έρχεσαι τώρα εσύ να τα καταστρέψεις όλα.:D
Συμμορφώσου σε παρακαλώ και προσπάθησε να ενταχθείς στη λογική του "τα παίρνω" και ν' αποβάλλεις το μικρόβιο του "δίνω".

Όντως βαρέθηκα να δίνω απλόχερα λέω να μην το κάνω αλλά όταν έρχεται εκείνη η στιγμή πάλι δίνω :grin:
Λέω τώρα την Κυριακή να φέρω μια σύριγγα να κάνουμε μετάγγιση αίματος από το δικό σου, τι λες; :grin:

6981giwrgos 23-10-10 08:56

κρατιστε και κανενα κλαδεματακι και για μας τους ποιο νεους που το ενυδρειο μας ειναι στο στησιμο και τα χρειαζομαστε και θα φερουμε και εμεις αν εχουμε κατι στην κανονικη συναντιση. εγω μπορω να φερω πολλα εως παρα πολλα aple snail γιατι δεν αντεχω να τα βλεπω και δεν προλαβαινω να τα ταϊζω.:smt120:smt120:smt120. μπορω να φερω και κερατοφυλλο και καμια ανουβια νανα.αν εχει καποιος καποι κλαδεματακι ευπροσδεκτο και κανενα helena αν εχει καποιος ευχαριστος να τον απαλαξω απο αυτο..:):):):)

Κλεόβουλος 23-10-10 09:13

Επειδή θα έρθει και ο red rubin στη συνάντηση, βαράτε τον με παραγγελίες :D
Μόνο να μην τα παίξει και δεν φέρει τα δικά μου, γιατί θα του ρίξω πετρέλαιο στους δίσκους :smt077

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:01.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,04760 seconds with 10 queries