Αντε και του χρονου! :smt023
ΥΓ. Με την πρωτη ευκαιρια θα ανεβασω φωτογραφιες που τραβηξε η φωτογραφος Κωνσταντινα με τη μηχανη μου. |
Ελπιζω οι φωτογραφιες να μην ανεβουν τοσοοοοοο γρηγορα οσο κανεις update στο ενυδρειο με τους δισκους Γιωργη μου.
Θα μας πιασει η πιτα του 12 αν το πας ετσι....:smt081 |
:smt081
Δημητριε, θα βαλω τα δυνατα μου (για πριν το Πασχα!)!!! :smt028 |
Μην βιάζεσαι Γιώργη................ άλλωστε το καλό πράγμα, αργεί να γίνει..... αυτό φαίνεται και από το πόσο ωραίες είναι οι φωτογραφίες των δίσκων σου......... όποτε τις ανεβάζεις...... :D :D :D
|
αντε περιμενουμε-+9-+9-+9
|
που ειναι οι φωτο ρε παιδια???
|
Γιατί αναρωτιέσαι;;;;;;;;;;;
Κόψαμε την πίτα για το 2012 και θες να βάλει ο Γιώργης τις φωτογραφίες του 2011;;;;; :D :D :D Δεν βλέπεις πόσο updated είναι οι φωτογραφίες από τα δισκάκια του;;;;;; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: |
|
Πολυ βιαστικοι ειστε ολοι!!! :smt040
|
Είδατε που σας τα 'λεγα;;;;;;; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Με την ησυχία σου Γιώργο μου.......... κάτσε να γεννηθεί πρώτα το πιτσιρίκι, να βάλεις φωτογραφίες του παιδιά και μετά βλέπουμε......... :D :D :D |
Σωτηρης ο Αρχη-ακρατητας!!!
Θα δω τι μπορω να κανω..... :rolleyes: :D * Αν και η Κωνσταντινα εχει τις περισσοτερες φωτογραφιες. |
Παράθεση:
Σωθήκαμε................. :D :D :D :D :D |
Η κων/να εχει περισσοτερες φωτο γιατι τραβαγε με την μηχανηηηη σουυυυ:D
σ'εχει τρελάνει αυτη η κορη... θελω κ αυτες με την γκελη παρακαλω...στο μεηλ μου...:D |
Θέλουμε και υπότιτλους :D
|
Παράθεση:
|
Αυτοί θα μπούν του χρόνου........... :D :D :D
|
Απαιτητικο κοινο!!! :smt081
|
αμαν ρεζίλι έγινα πάλι......:D:rolleyes: και του χρόνου! περάσαμε υπέροχα....:p
|
Παράθεση:
Δε φταις εσύ που δεν μπορείς να μου αντισταθείς!:p |
Παράθεση:
Παράθεση:
Μαζεψου και εσυ βρε Aqua pura!!! :smt028 (παλι καλα ο φακος δεν επιασε και τα αλλα!!):smt081:smt081 |
Το οτι δεν τα δειξαμε (αυστηρως ακαταλληλα) δε σημαινει οτι δεν τα επιασε ο φακος!!! :smt040
|
ρεεεε εμεις κανενα πιτονι θα κοψουμε???
|
Τι θυμόταν ο φτωχός και φούσκωνε η...:smt035
|
Παράθεση:
|
να μανι μανι εχουμε δυο μεσα:D:D:D κι ενας εγω 3:rolleyes:
|
Παράθεση:
|
Αμα μου πεσει το φλουρι μεσα και εγω!!!+-8:smt027
|
ρε τι δεκα??
εδω αθηνα αν θελουμε μαζευουμε λαο... αν μαζευτουμε και χωρο βρισκουμε και πιτα σιγα..τα λεφτα θα μπουνε απο ολους!! |
Παράθεση:
2-3 συμμετοχες τις εχουμε απο τωρα... |
Αν θελετε να μαζεψετε κοσμο θα πρεπει να ανοιξετε νεο θεμα "κοπη πιτας 2012" ωστε να το δει κανας χριστιανος...
Αλλα να βαλετε ΠΣΦΕ ειναι ακυρο διοτι δεν θα τελει υπο την αιγιδα του επειδη απλα δεν υπαρχει ΠΣΦΕ επι της παρουσης. Αν θελετε απλα μπορει ειναι "κοπη πιτας ενυδρειοφιλων" η ακομα ακομα και "κοπη πιτας GAB" (Υπευθυνος εδω θα ειναι ο Στελιος:smt080). |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
επισης ΠΣΦΕ δεν θα βαλουμε, λογικο... απλα θελω να δω ποσοι θα μαζευτουμε για αρχη και μετα βλεπουμε, γιατι στα λογια καλοι ειμαστε ολοι...:p:p:p |
Παράθεση:
Μωρη τρελη την πιτα του 2012 θα κοψουμε...:smt027 Ασχετα αν ειμαστε στο 2013. |
Παράθεση:
------------------------- Δεν ξερω τι λετε ....εμενα που "παει" καλυτερα <Kοπη πιτας GAB 2013> μετα βλεπουμε και αν ειναι το παμε ενα χρονο πισω....:p:D:);) |
Ελα Στελακο να αναλαβεις τον προγραμματισμο.....:cool:
|
ΚΑΙ ΝΑΙ κυριες και κυριοι, εχει δημιουργηθει νεο θεμα
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....179#post725179 για το κοπη τη πιτααα!!! :smt066 |
Παράθεση:
....δε νομιζω...;) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:47. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board