Εγω του ειπα να πεταξει 3 για αρχη... Μεχρι να δυναμωσει και η βιολογια
|
Παράθεση:
|
ναι παιδια σιγα σιγα θα παει.
|
3 Συνημμένο(α)
γεια σας και παλι.μπηκαν 3 λεκανακια σαν αυτο στην φωτο μπιχλα απο 3 φιλτρα και εβαλα και 5 χρυσοψαρακια μικρουλια..:D εκρυψα και το βαρελι λιγο προχειρα
|
1 Συνημμένο(α)
ξεχασα να το βαλω
|
Χρυσοψαρούλια όμορφα να τα χαίρεσαι :)
Καλή δουλειά η κρυψώνα :D:D |
Αντε να σου ζησουν!
|
μπραβο ρε συ....εχει αρχισει να γινεται πολυ ωραια..αν μπουνε και αλλα φυτα θα δειξει σουπερ..
|
ευχαριστω πολυ παιδια...κυριακο θα βαλω πολλα και μεσα και εξω απλα σημερα ουτε ο γρυλλης ανοιχτος ουτε ο αντεμισαρης..εβαλα ενα νουφαρο αλλα δεν εχει βγει ακομα στην επιφανεια
|
Γιάννη να τη χαίρεσαι βρε
|
Ωραιος Γιαννη ,ω ρε κατι καφεδες by the lake!
|
ευχαριστω Τακη αν και πρασινησε λιγακι ελπιζω να ισορροπησει αλλιως θα βαλω uv
------------------------- Παράθεση:
|
Θα ερθω με ξαπλωστρα :D
|
Μπραβο Γιαννη μερακλη! Βαλε φυτα οσα μπορεις περισσοτερα περιμετρικα!
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
:):):):)
παιδια πρασινησε λιγο να περιμενω η να παρω uv? |
Uv :-)
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Σκέπαστρο. (και μόλις μπορέσεις uv)
|
κατι τετοιο ? http://www.skroutz.gr/s/8992184/Camp...F%85-3x3m.html
|
Ακόμη και κάτι πιο πρόχειρο, φαντάσου εγώ έβαλα πανί σκίασης αυτό το πράσινο και είδα διαφορά μέσα σε δυο μέρες!
|
πως το εβαλες Νικο?απλα το ακουμπησες επανω?γιατι εχω τετοιο μεχρι να ερθει η τεντα να βαλω αυτο.
|
Δεν χρειαζεται να περιμενεις...την uv δεν την γλυτωνεις:D
Αλλιως ,οπως σου ειχα πει αρχικα ,μονιμο σκεπαστρο απο πανω. Αλλα απαιτει καποια δουλεια και εξοδα, βεβαια σε γλυτωνει και απο ανοδο της θερμοκρασιας εκτος απο αλγη. |
εμενα την βαραει ο ηλιος απο το πρωι μεχρι τις 6 η ωρα ολη μερα!!!
------------------------- γιαννη και τα 2!απλα να βαλω κατι τωρα γιατι εγινε σαν σουπα αρακα του Σκαρμουτσου!η 18 βατ θα με φτασει η να παρω την 36 να ειμαι σιγουρος? |
Βελουτε σουπα;:D
Θα σου φτασει.. Αλλα κανε κατι με σκεπαστρο.. Τι θερμοκρασια εχεις; Μετρησες κατα τις 4-5 να δεις που βρισκεται; |
εξω ειχε 34 μεσα ειχε φουτζιτσου 26
|
Αν εννοείς πάνω στο νερό όχι, το έχω ψηλά αλλά εμένα με βοήθησε ο χώρος, έχω δέντρα από τη μία πλευρά κιόσκι από την άλλη οπότε το έχω πιασμένο σε διάφορα σημεία. Κάτι θα σκεφτείς, πρόχειρο μέχρι να βάλεις την λάμπα.
|
Παράθεση:
|
οχι πανω στο νερο στις οχθες εμενα ειναι υπερυψωμενο οποτε θα το ακουμπισω εκει
------------------------- χαχαχαχα 26 βρε |
Νομιζα στο σπιτι ηταν το φουτζιτσου.
Δλδ μεχρι πριν φυγει ο ηλιος ειναι 26? Το 26 ειναι το max που μπορει να φτασει; |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:10. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board