Επειδη ειμαστε σε μια φαση αναδόμησης του φορουμ υπαρχουν,και θα υπαρξουν,μερικες μικρες αστοχιες.
Ζηταμε την κατανοηση σας και την βοηθεια σας σε οτι εντοπισετε. |
Τώρα μάλιστα! Δημήτρη την κατανόησή μας την έχετε και όταν βλέπουμε κάτι το λέμε,όπως και έγινε;)
|
Εννοείται ότι την έχετε, τουλάχιστον απ την πλευρά μου ο σκοπός μου ήταν η ενημέρωσή σας για να λυθεί το πρόβλημα και λύθηκε αφού αυτή τη στιγμή το βλέπω κι εγώ.
|
μπράβο για την γρήγορη ανταπόκριση :)
|
Σας ευχαριστούμε όλους για την άμεση ενημέρωση :smt023
|
Μπράβο στις "αλλαγές" !!! :)
|
Εσείς το πειράζετε ωρέ... και με "πετάει" συνεχώς "έξω"; Κι εγώ αναρωτιέμαι... τι κάνω λάθος!!!!! zw
:D |
1 Συνημμένο(α)
|
Κωστή,
έχω την εντύπωση ότι δεν λειτουργεί σωστά. Μόλις γυρίσει η εικόνα από τα φυτεμένα στα βιοτοπικά σταματάει εκεί!!! |
1 Συνημμένο(α)
|
Α, ωραια! Να'σαι καλα.
|
Αναβοσβήνουμε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο :D:D
|
Ναι αλλά λίγο γρήγορα αναβοσβήνετε και δε προλαβαινουμε να διαβάσουμε τίποτα και πρέπει να περιμενουμε να ξαναβγει το μήνυμα. Κόψτε λίγο ταχύτητα.
|
ειναι ετσι για να τραβαει το ματι;)
οταν θες να δεις με την ησυχια σου μπορεις να πατησεις πανω του. εμενα μια χαρα μου φαινεται,προλαβαινω να το διαβασω. |
Παράθεση:
|
ειναι απλο.οτι δεν προλαβεις στο πρωτο περασμα,συνεχιζεις στο δευτερο.
αν το πας απτην αρχη καθε φορα,μπορει να κανεις δυο μερες για να διαβασεις δυο σειρες:D λιγο ψυχαναγκαστικο... παντως πραγματικα εμενα μου φαινεται οκ:) |
Ωραιο! Μια χαρα ειναι! Μπραβο Κωστα!
|
1 Συνημμένο(α)
|
Μπράβο Κώστα,
ωραίο :smt023 |
Ωραια "εκατσε" Κωστα , ευχαριστουμε!
|
1 Συνημμένο(α)
|
:smt041:smt041:smt041
|
μπραβο κωστα,σε ευχαριστούμε!
|
2 Συνημμένο(α)
Νεο bannerακι, από την έκθεση Κατοικίδια εν δραση :)
http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1493556455 http://www.aquatek.gr/vb/attachment....1&d=1493555653 |
κάθε φορά κ καλύτερο .... :)
|
μια χαρα.μπραβο κωστα:)
|
Πολύ ωραίο.
|
Παράθεση:
|
ωραία πράγματα.
Μπράβο....!!! |
Πολύ καλό :smt041:smt041
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:54. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board