2 Συνημμένο(α)
ενταξει ειναι μυκητας αλλα δεν πειραζει:D
pycnoporus sanguineus |
Παράθεση:
Πρόσεχε μόνο γιατί το διαρκές κατάβρεγμα των φύλλων με σκέτο νερό δεν κάνει καλό αλλά βοηθάει άλλες ουκ ολίγες ασθένειες (μύκητες, επιβάρυνση από τα άλατα κτλ)! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
οχι αλλο ειναι αυτο:)
|
|
4 Συνημμένο(α)
Ασχημο ειναι το νυχτολουλουδο??
Βαλε εσυ το αρωμα να βαλω εγω το χρωμα.. :p |
Γεια σου ρε Bill με τα ωραια σου!!!!!
|
Δεν ειναι λουλουδια αλλα τα εχω μεγαλη χαρα απ την πορτοκαλια στο μπαλκονι
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...pskajmvypq.jpg |
Και 4 κιολας μια χαρα.
Η δικια μου στο χωραφι μικρη ειναι βεβαια εκανε 2 |
6 Συνημμένο(α)
Αυτα ειναι!!θα χεις και το φυσικό χυμο σου :-) .βασικα απ ότι βλεπω εισαι παιδι για επαρχια!! :-) παρεπιπτόντως και μια και επανέφερες το θεμα σημερα στο κτημα Συγγρού στην Κηφισιά ηταν η φθινοπωρινή έκθεση της Ελληνικής εταιρείας κακτων και παχυφυτων και ειδαμε ωραία πραγματα..πάρτε μια ιδέα..
|
@ Alexis Περσι ειχε κανει ενα το περιμενα πως και πως χαχαχχα
@Bill Παθαινω πλακα με τους κακτους αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να ανθισω κανενα :confused: μαλλον δεν ειναι το φορτε μου :D η εκθεση τελειωσε? Να σου πω επαρχια με χιλια εφευγα απο εδω αλλα υποχρεωσεις..... Θα στιφτουν παραυτα:D |
Ναι μια μερα ειναι αλλά υπάρχουν στο YouTube οι διαλέξεις που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον..αύριο που θα ειμαι σπιτι θα ανεβασω τα λινκ..η ανθοφορία δεν ειναι δύσκολη,ισως έχεις νεαρα φυτά που θελουν το χρόνο τους..απλά όπως σε όλα τα φυτά η ανθοφορία δηλωνει το τέλος της περιόδου ανάπτυξης και ακολουθεί περιόδος ναρκης,δηλαδή πρέπει να νοιώθουν την αλλαγή των εποχων,ζέστη-κρύο,υγρασία-ξηρασία κλπ..
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:24. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board